| KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) | |
|
+26scaramouche stedan k0b3 robert24 oldblueeyes liviu.dnistran Mengelaus Skylink NATO DouglasMD11 bogdan81 atr_42_500 kampfmaschine llobregat Raduq Tila Red13 cipi_TM gaudi Alex_tm Daniel claus Griff gabi-737 RATus Nic 30 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Vin 15 Feb 2013, 10:03 | |
| Asta inseamna ca in maxim un an toată alianta va trece la politica asta. P.S Asta-i echivalentul otevizarii in aviatie? | |
|
| |
stedan Airport Level
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 08/03/2012
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Vin 15 Feb 2013, 10:12 | |
| - kampfmaschine a scris:
- robert24 a scris:
La Silver esti deja "Elite", iar la Gold devii "Elite Plus". Pai asta am zis si eu
La Ivory nu ai nimic, trebuie sa ai cel putin Silver Conform conditiilor de pe site, e suficient sa te inrolezi in programul lor pentru a beneficia de gratuitate. Deocamdata. Prin urmare, Ivory e suficient. Precizarea cum ca si Silver beneficiaza de aceleasi servicii e facuta pentru a evita comentarii inutile. | |
|
| |
robert24 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/10/2010
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Vin 15 Feb 2013, 11:38 | |
- robert24 a scris:
La Silver esti deja "Elite", iar la Gold devii "Elite Plus". Pai asta am zis si eu
La Ivory nu ai nimic, trebuie sa ai cel putin Silver Ba da. Trebuie sa fii doar membru Flying Blue conform cu ce scrie pe site. Poate le-au scapat asta. Vom vedea exact in perioada urmatoare. | |
|
| |
strainu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Vin 15 Feb 2013, 16:02 | |
| - robert24 a scris:
- kampfmaschine a scris:
- robert24 a scris:
La Ivory nu ai nimic, trebuie sa ai cel putin Silver Ba da. Trebuie sa fii doar membru Flying Blue conform cu ce scrie pe site. Poate le-au scapat asta. Vom vedea exact in perioada urmatoare. Cred că e vorba de faptul că, până acum, membrii Elite puteau să aibă 2 geamantane, iar acum trebuie să plătească pentru al doilea (idee preluată de la linkul de la imperatortravel). Și eu înțeleg că nici ca Ivory nu plătești | |
|
| |
stedan Airport Level
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 08/03/2012
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Vin 15 Feb 2013, 17:49 | |
| - strainu a scris:
- robert24 a scris:
- kampfmaschine a scris:
- robert24 a scris:
La Ivory nu ai nimic, trebuie sa ai cel putin Silver Ba da. Trebuie sa fii doar membru Flying Blue conform cu ce scrie pe site. Poate le-au scapat asta. Vom vedea exact in perioada urmatoare. Cred că e vorba de faptul că, până acum, membrii Elite puteau să aibă 2 geamantane, iar acum trebuie să plătească pentru al doilea (idee preluată de la linkul de la imperatortravel). Și eu înțeleg că nici ca Ivory nu plătești Exact. Tocmai am citit informarea primita pe mail de la Flying Blue: " As a valued Flying Blue Gold member you continue to have the right to check in one piece of check-in luggage free of charge on European flights." Adica m-au anuntat pe un ton foarte politicos ca daca mai vreau sa car cate doua bagaje de acum incolo, o sa-l platesc pe cel de-al doilea. Practic in afara de business lounges si de cateva mile in plus, nu prea mai e niciun avantaj. | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Vin 15 Feb 2013, 19:46 | |
| Poate nu am citit eu cum trebuie si am pus virgula in loc de punct in citatul de mai jos, dupa paranteza. - Citat :
- You are a Flying Blue member (Enrol now ... you’ll earn Miles too!). Flying Blue Elite members too will be able to bring 1 suitcase for free.
Oricum, ma bucur daca e sa poti sa inregistrezi gratuit si cu Ivory, eu acolo sunt | |
|
| |
MrJack Airport Level
Numarul mesajelor : 65 Varsta : 42 Localizare : Bucureşti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Sam 16 Feb 2013, 10:34 | |
- Poate nu am citit eu cum trebuie si am pus virgula in loc de punct in citatul de mai jos, dupa paranteza.
- Citat :
- You are a Flying Blue member (Enrol now ... you’ll earn Miles too!). Flying Blue Elite members too will be able to bring 1 suitcase for free.
Oricum, ma bucur daca e sa poti sa inregistrezi gratuit si cu Ivory, eu acolo sunt Salutare! Eu nu cred ca merge... Ei spun ca este vorba de Flying Blue Elite Members, deci practic s-ar referi la una dintre categoriile Silver, Gold sau Platinum... - Citat :
How it works
The more you travel, the higher you go. There are four membership levels, starting with Ivory then moving up to three Elite and Elite Plus levels: Silver, Gold and Platinum. Each level offers its own benefits and privileges, and of course you get more advantages the higher you go.
| |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Sam 16 Feb 2013, 13:51 | |
| - Citat :
- An exception to this rule has been made for our valued Flying Blue Ivory members like yourself. You can check in one item of baggage free of charge, adding further to the benefits of your Flying Blue membership
Citind ce e mai sus constat ca si membrii Ivory au dreptul la un bagaj de cala gratuit. | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Sam 16 Feb 2013, 14:55 | |
| | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Dum 17 Feb 2013, 12:43 | |
| NU, mi-au dat ei mie | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Lun 18 Feb 2013, 19:44 | |
| PH-BGM | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Joi 25 Apr 2013, 07:58 | |
| Mail de la KLM : - Citat :
- ROM KLM Romania TO You
New baggage regulations postponed
Dear Sir/Madam,
KLM recently informed you about KLM's new check-in baggage policy on European flights, which was due to take effect on 22 April 2013. The implementation date of the new policy is postponed till further notice.
Options The choice to check in baggage will become part of an extensive range of flight options. It is also possible to expand your booking with options such as à la carte meals or a seat in Economy Comfort. This way KLM offers you the chance to customise your trip based on your personal preferences.
Check-in baggage fees The fee for check-in baggage in Economy Class on European flights depends on when it is checked in. Book your check-in baggage before leaving for the airport and you'll pay a reduced fee of €15 for a maximum of 23 kg for a one-way flight. Checking in your baggage at the airport is subject to a fee of €30 for a maximum of 23 kg for a one-way flight.
Become a Flying Blue member Being able to check in one piece of check-in baggage for free is one of the benefits of a Flying Blue membership. Other benefits include saving Miles for an upgrade or even a free flight. Register here and join the Flying Blue programme.
Fare reductions to European destinations For a large number of European destinations, KLM is reducing its lowest available fares to €99 for a return flight. This expands the range of destinations available at this price within Europe to over 30 locations.
We hope to see you on board soon! | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Mier 04 Dec 2013, 14:19 | |
| KLM va transfera toate zborurile europene spre Cityhopper (asa cum face si Lufthansa cu Germanwings, Iberia cu Iberia Express si intr-o mai mica masura Air France cu Hop!). KLM se va concentra pe legaturile intercontinentale.
Masura a fost luata pentru a diminua costurile salariale.
Sursa info | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Vin 02 Mai 2014, 22:11 | |
| Schimbare nu prea mare de livery : albastrul deschis coboara un pic mai jos in partea din fata.
http://www.air-journal.fr/2014-04-30-klm-nouvel-embraer-nouvelle-livree-5105266.html | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Joi 19 Iun 2014, 23:29 | |
| Incepand cu 1 octombrie KLM va taxa bagajele de cala inclusiv pentru aderentii Flying Blue Ivory.
Pretul va fi 7.5 euro per bilet du (15 euro dus-intors) daca cumpararea se face prin internet si dublu in aeroport.
Costul in mile : 1500 pe internet si 3000 la aeroport.
Nu se aplica pentru :
- biletele emise inainte de 1 oct - biletele Fully Flexible - biletele rezervate cu mile prima - zboruri spre Italia, Georgia, Ucraina, Belarus si Rusia
Sursa : newsletter KLM | |
|
| |
mishwall Airport Level
Numarul mesajelor : 51 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 13/05/2012
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) Dum 26 Oct 2014, 22:02 | |
| Astazi a avut loc ultima cursa regulata cu un MD-11 configurat pentru pasageri (PH-KCE). S-a incheiat un capitol de istorie a aviatiei, cumva.. Fiind aeronava mea favorita, am tinut pe aceasta cale, sa marchez acest eveniment si pe forumul nostru. La revedere, Mad Dog! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) | |
| |
|
| |
| KLM Royal Dutch Airlines (KL / KLM) | |
|