ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Concurs special - Detalii (Inscrieri)

In jos 
+22
Raduq
allex
puma330
Mengelaus
crisvsv
schumi
mihaiatanasie
fularU
mckingtom
babacu
Karaya 1
RATus
shouriken
Bestian
kayala
nicolaemarcu@ymail.com
lucian21
Alex_tm
lrbc
vishzu
valavia
arianne
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 20:57

mihaiatanasie a scris:
Radu, eu am o obiectie: cred ca arbitrii nu ar trebui sa ia parte la competitie. Poate ar trebui constituit un grup de judecatori la fiecare editie a concursului, oameni care sa nu participe. Ar fi mai obiectiv. Sigur, alti judecatori de fiecare data. Si, scuze din partea celor care deja au facut o selectie, chestia cu "interesant" e pur subiectiva. Nu stiu de ce coada unui Lingus e mai "interesanta" decat coada altei companii.
Acum cateva saptamani am propus, in gluma, divizii. Intre timp m-am mai gandit si a inceput sa mi se para o idee buna. De ce nu ar fi divizii, ca la fotbal, din care sa se promoveze si retrogradeze?
Sper ca nu supar pe nimeni, sau macar nu asa de tare ca sa fiu eu retrogradat.

Domnule Atanasie, ce interes ar avea Radu sau cum credeti ca simplu fapt ca participa dar si organizeaza concursul il transforma in favorit, pana la urma oricat de mult se straduieste nu poate sa isi ofere mai mult decat un vot desi nu il cunosc , din pacate , decat in varianta on-line pot sa spun ca votul lui este indreptat spre pozele cele mai bune. In acelasi timp as vrea sa mai spun ca intotdeauna a cerut parerea noastra (colegi moderatori) in momentul in care a luat o decizie.

P.S. chiar daca nu pare complicat pot sa spun ca acest concurs ii cam consuma din timp si alti colegi care au incercat organizarea au reusit foarte usor sa o dea in bara.

Ca interesant din puct de vedere al compozitiei eu ca amator de close-up-uri pot sa spun ca sunt cateva care nu au legatura cu ce inseamna un close-up!
Sus In jos
Raduq
Fotograf

Numarul mesajelor : 1764
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 06/05/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 22:23

Jas-37 Viggen - SZOLNOK AIR MUSEUM (HU) - 06.08.2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 Img3106t

Boeing 737-700 - YR-BGI - Tarom - Cluj-Napoca(CLJ/LRCL) - 30.07.2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 Img2685q
Sus In jos
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor : 1128
Varsta : 33
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 13/03/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 22:25

G-BBDG - Concorde - British Airways - Brooklands Museum
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 70195693

G-BBDG - Concorde - British Airways - Brooklands Museum - engine panel
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 44894415

G-BBDG - Concorde - British Airways - Brooklands Museum - nose gear
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 45276375

Sus In jos
YR-197
Flight Level 400
Flight Level 400
YR-197

Numarul mesajelor : 799
Varsta : 62
Localizare : Arad
Data de inscriere : 08/10/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 23:06

Nu sunt moderator/admin sau fotograf. Insa am o mica nedumerire: daca asta este tema concurcusului:
arianne a scris:
Tema lunii august o vor constitui detaliile de avioane. Intrucat decizia de a accepta o poza sau nu in concurs este extrem de subiectiva in acest caz, va rog sa incercati pe cat posibil sa nu fiti la limita. Mai exact, pozele care contin o jumatate de avion nu vor fi primite, nefiind indeajuns de detaliate. Ca exemple, propun fotografii cu trenuri de aterizare, motoare, cozi, boturi, winglet-uri si detalii ale cabinelor de pilotaj. Foarte important: fotografiile facute pe geamul unui avion, cu aripa in cadru nu vor fi considerate destul de detaliate si vor fi refuzate! Exceptie de la aceasta regula o fac pozele in care forograful a zoomat pe winglet sau pe varful aripii.
Care este tema reflectata aici!?
arianne a scris:
fularU a scris:
Salutare tinerilor . De la inceput doresc sa va spun ca NU doresc sa intru in polemica cu NIMENI , dar ...
Draga si stimate screener al ROMANIAN SPOTTER te rog sa ne precizezi CE ESTE INTERESANT la aceasta imagine ( vorba ta la topicul de fotografii refuzate unde sunt ceva imagini cu ,,nimic interesant'' ) DAR SI FAPTUL CA ACEASTA IMAGINE NU A PUTUT FI REALIZATA IN DATA DE 05 sept 2010 dar se poate sa fie realizata pe data de 05 sept 2010 SI A MAI PARTICIPAT LA CONCURSUL DE ANUL TRECUT DIN LUNA OCTOMBRIE 2009 CU CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DIN LUNA PRECEDENTA !!!!!
IN REST NUMAI DE BINE !!!
CU DEOSEBIT RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII.
fularU

Asa este domnu' fularu. Imi cer mii de scuze. Acusica o sterg si o pun si la refuzate daca crezi de cuviinta.

Dar daca zici ca nu e nimic interesant... atunci se pare ca cei 1100 care au vazut-o la Jeti nu sunt de acord cu tine.

Si nu stiu daca era cazul sa insisti atat de mult pe o greseala de typing...

Repet, toti membrii sunt invitati sa anunte daca sunt de parere ca o imagine de-a mea nu este OK pentru concurs, in special moderatorii/admin si fotografii!
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyJoi 19 Aug 2010, 23:16

Sincer nici nu mai stiu ce sa raspund.

In primul rand poza aia am sters-o deja, deci batem din gura degeaba. Pe urma, exemplele date acolo cu rosu nu sunt decat pentru ghidare, nici pe departe exhaustive. Cred ca poti vedea cu ochii tai ca nu toate pozele acceptate in momentul asta se incadreaza in exemplele date. Tema concursului sunt close-up-urile, pe romana DETALII.

Toata lumea sare sa ma acuze, dar nimeni nu se ofera sa ajute. Daca tot organizez concursul si dau din timpul meu liber, macar sa am si eu mica satisfactie de a avea 2-3 poze inscrise. Pentru cei care spun ca n-ar trebui sa particip la concurs, va anunt ca n-am castigat niciodata din septembrie 09 incoace si pe podium am fost de maxim trei ori.

Daca sunt atatia nemultumiti, mai bine o lasam balta si fiecare isi face topul lunii in mintea lui, dupa regulile lui. Sau dau stafeta unui alt membru, poate mai corect si mai obiectiv decat mine.
Sus In jos
Radu_is
Fotograf
Radu_is

Numarul mesajelor : 389
Varsta : 37
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 06/09/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyVin 20 Aug 2010, 00:10

YR-PBF - Antonov An-2 - Aeroclubul Romaniei - Aerodromul Iasi-Sud - 3 Septembrie 2009
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 Pict0572

YR-AVI - Kamov Ka-26 - Aviarom - Aerodromul Iasi-Sud - 3 Februarie 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 55655r

I-4712 - Robinson R-22 - Privat - Aerodromul Iasi-Sud - 17 August 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 Pict0918
Sus In jos
mckingtom
Fotograf
mckingtom

Numarul mesajelor : 422
Varsta : 54
Localizare : Bern, Bucharest
Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyVin 20 Aug 2010, 00:32

arianne a scris:
Sincer nici nu mai stiu ce sa raspund.

In primul rand poza aia am sters-o deja, deci batem din gura degeaba. Pe urma, exemplele date acolo cu rosu nu sunt decat pentru ghidare, nici pe departe exhaustive. Cred ca poti vedea cu ochii tai ca nu toate pozele acceptate in momentul asta se incadreaza in exemplele date. Tema concursului sunt close-up-urile, pe romana DETALII.

Toata lumea sare sa ma acuze, dar nimeni nu se ofera sa ajute. Daca tot organizez concursul si dau din timpul meu liber, macar sa am si eu mica satisfactie de a avea 2-3 poze inscrise. Pentru cei care spun ca n-ar trebui sa particip la concurs, va anunt ca n-am castigat niciodata din septembrie 09 incoace si pe podium am fost de maxim trei ori.

Daca sunt atatia nemultumiti, mai bine o lasam balta si fiecare isi face topul lunii in mintea lui, dupa regulile lui. Sau dau stafeta unui alt membru, poate mai corect si mai obiectiv decat mine.

Daca e sa ma refer la poza cu pricina si eu cred ca se incadreaza mai degraba la "ne-eligibile" pentru tema lunii, chiar daca dpdv fotografic mi se pare excelenta.

In privinta participarii organizatorilor la concurs nu am nicio problema cu asta, neavind nici macar 1/1000 indoiala de obiectivitatea lor. Arianne face o munca extraordinara cu acest concurs si merita tot respectul nostru. Daca apar greseli, sa nu uitam ca nimeni nu este perfect; din fericire avem posibilitatea de a le corecta.
Sus In jos
http://www.crisan.ro
Flori
Fotograf
Flori

Numarul mesajelor : 765
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/01/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyVin 20 Aug 2010, 01:23

Citez, ma minunez si nu imi vine sa cred.... Chiar asa de mult va place cearta?

Eu nu pun foto la concursuri, din lipsa de timp (cu toate ca mai gasesc o farama de timp ca sa ma uit). Am vazut toate pozele puse in concurs, si cele refuzate si cele care au ramas. Dar sincer, unele numa close up nu sunt!!!
Si pe langa asta, cativa dintre voi stiu parerea mea despre fotografiile standard de aviatie. Stiu ca sunt pt documentare, dar is satula de aceleasi unghiuri, ochiul meu vrea sa se bucure si de altceva, de ceva mai special.
Si unele din foto de aici chiar is o incantare pentru sufletu meu. Altele.... chiar is banale, nu imi opresc privirea.

Profu meu de foto ne zicea mereu, ca o fotografie poate sa fe perfect d.p.d.v tehnic, dar daca ii lipseste acel ceva, e degeaba.

Il apreciez pe Arriane pt ce face, eu una nu as avea rabdarea necesara sa fac asta; si in plus, ar ochiul bun si destula experienta fotografica ca sa stiu cand o foto e buna si cand nu.

Si pt ca e trecut de 1 noaptea, si is chioara de somn, inchei prin a spune doar atat:

Lasati certurile si discutiile; bucurati-va de fotografii; daca va sunt respinse, invatati si a doua oara stiti ce trebuie facut!

Si multumitii lui Arriane ca are timpul si rabdarea sa faca concursuri, ca poate foarte bine sa nu se mai lege la cap si sa o lase balta!

*cui nu ii convine ce am scris mai sus, va rog sa ma contactati pe PM. Nu vreau sa vad decat foto de aici in colo!!! Very Happy

Multzam
Flori
Sus In jos
http://www.syhaya.blogspot.com
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyVin 20 Aug 2010, 06:13

Cu riscul de a va supara pe mine eu tot o spun: Terminati odata cu polemizarea si respectati regulamentul si deciziile lui Arianne!!! Este concursul lui, el a facut regulile si el se ocupa de organizare, votare, etc. Daca va convine bine, daca nu, nu mai participati! Faptul ca este moderator si ca are sute de poze pe site-urile de specialitate ar trebui sa-i ofere de ajuns credit pentru a avea incredere ca ceea ce face este corect. In plus, niciodata nu a luat vreo decizie fara a se consulta si cu ceilalti moderatori, dar noi, ceilalti, am fost intotdeauna de acord cu ceea ce a propus.
Asa ca, inca o data, va spun sa terminati cu polemizarea, mai ales in topicul asta, unde ar fi trebuit sa fie doar poze. Am sa las ce am scris aici pana diseara, ca sa poata citi toti cei implicati si apoi voi sterge toate mesajele in care nu exista poze.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyVin 20 Aug 2010, 11:11

Daca despre mine e vorba, am trimis aseara un MP lui KKK, in care mi-am explicat atitudinea. NU ma cert cu nimeni, mi-am spus o parere in mod respectuos. Nu am contestat absolut nimic si pe nimeni. Mi-am exprimat chiar admiratia si respectul fata de talentul si munca lui Radu. Imi cer iertare daca s-au creat valuri.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyVin 20 Aug 2010, 11:44

Mihai, nu m-am referit la tine. Tu ai tot respectul meu si al nostru pentru ceea ce faci. Dar in acest topic nu isi are loc polemica si nu isi au loc discutiile. Strica frumusetea concursului, de asta am si spus ca voi sterge de aici tot ce nu tine de poze si de asta tonul meu a fost cum a fost...pentru a nu se continua off-topicul.
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 EmptyVin 20 Aug 2010, 19:47

Va reamintesc faptul ca discutiile despre concurs isi au locul AICI! Am pus topicul cu pricina in susul paginii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Concurs special - Detalii (Inscrieri)
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Concurs special - Detalii (Top 3)
» Concurs special - Detalii (Poll 1)
» Concurs special - Detalii (Poll 2)
» Concurs special - Detalii (FINALA)
» Concurs special - Elicoptere (Inscrieri)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Concursuri foto-
Mergi direct la: