ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Concurs special - Detalii (Inscrieri)

In jos 
+22
Raduq
allex
puma330
Mengelaus
crisvsv
schumi
mihaiatanasie
fularU
mckingtom
babacu
Karaya 1
RATus
shouriken
Bestian
kayala
nicolaemarcu@ymail.com
lucian21
Alex_tm
lrbc
vishzu
valavia
arianne
26 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

Concurs special - Detalii (Inscrieri) Empty
MesajSubiect: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptySam 31 Iul 2010, 21:45

Salutare,

La propunerea lui Maverick si cu sustinerea moderatorilor, am hotarat sa schimbam un pic seria concursurilor lunare. Prin urmare, de acum inainte vom alterna luna de luna concursurile normale cu concursuri speciale. La ce ma refer cand zic concursuri speciale?

Acestea vor contine poze concentrate pe o singura "tema" sau categorie. Tema lunii august o vor constitui detaliile de avioane. Intrucat decizia de a accepta o poza sau nu in concurs este extrem de subiectiva in acest caz, va rog sa incercati pe cat posibil sa nu fiti la limita. Mai exact, pozele care contin o jumatate de avion nu vor fi primite, nefiind indeajuns de detaliate. Ca exemple, propun fotografii cu trenuri de aterizare, motoare, cozi, boturi, winglet-uri si detalii ale cabinelor de pilotaj. Foarte important: fotografiile facute pe geamul unui avion, cu aripa in cadru nu vor fi considerate destul de detaliate si vor fi refuzate! Exceptie de la aceasta regula o fac pozele in care forograful a zoomat pe winglet sau pe varful aripii. La concursurile "deschise", ca si cele de pana acum, care se vor tine o data la doua luni, vor putea fi inscrise fotografii facute in ultimele doua luni, lucru care, speram noi, va creste participarea, in timp ce la concursurile pe o tema nu vor exista limitari in acest sens. Credem de asemenea ca aceste concursuri "speciale" vor promova creativitatea fotografilor, care nu se vor mai multumi sa prinda zeci de cadre plictisitoare cu avioane din lateral.

Castigatorul concursului "special" va avea libertatea de a alege "tema" concursului urmator, care se va desfasura cu o luna mai tarziu. Pentru a va da o idee despre ceea ce poate urma, voi indrazni sa dau cateva exemple:
- Close-ups, detalii
- Scheme de vopsire speciale
- Poze de apus / de noapte
- Aeronave militare
- Decolari spectaculoase
...etc.

Deoarece vrem sa tinem calitatea fotografiilor la un nivel cat mai ridicat in aceasta sectiune, pozele foarte slabe vor fi descalificate dupa o discutie intre moderatori - aici nu exagerez cu nimic, nu vrem sa ajungem la nivelul de calitate impus spre exemplu de Airliners.net, doar fotografiile cu defecte evidente vor ajunge in aceasta situatie. Motivele vor fi descrise fotografilor prin mesaj privat.

Adaug faptul ca nu puteti inscrie in acest concurs pozele care au fost inscrise deja in concursuri in trecut. In acelasi sens, pozele pe care le inscrieti acum vor fi indisponibile la urmatoarele concursuri, fie ele normale sau pe "tema".

Inlocuirea pozelor refuzate cu altele noi este interzisa.

Toate regulile forumului de publicare a pozelor se aplica:
Citat :

3. Publicarea imaginilor
3.1. Imaginile publicate pe forum trebuie sa fie personale.
3.2. Nu se vor incarca imagini sub Copyright, preluate de pe alte site-uri sau forumuri. Se pot insa posta doar link-uri catre acele imagini.
3.3. Formatul de poze aceptat este .gif, .jpg sau .jpeg cu o rezolutie maxima de 800x600 pixeli.
3.4. Postarile de imagini in cadrul unui topic se fac doar in cadrul unui singur mesaj, neimpartindu-se mai multe imagini pe mai multe mesaje.

Pozele la dimensiuni alta decat 800x... pixeli vor fi descalificate.

ATENTIE!!!
Toate fotografiile prezente in aceasta rubrica sunt proprietatea celor ce le afiseaza. Reproducerea, preluarea, distribuirea in materiale scrise de orice natura (pe suport de hartie sau electronic), introducerea lor in materiale video sau comercializarea acestor fotografii FARA ACORDUL SCRIS AL PROPRIETARULUI se considera o incalcare a legilor in vigoare, atragand dupa sine luarea unor masuri legale corespunzatoare.

Am mai dori ca fotografii sa isi descrie pozele in formatul urmator:

Inregistrare aeronava - Tip aeronava - Companie aeriana / proprietar - Localizare / Aeroport (cod IATA / cod ICAO) - Data - Comentariile fotografului

Trecerea acestor informatii deasupra fiecarei poze este obligatorie si nerespectarea lor poate duce la descalificarea pozei.

Data inchiderii inscrierilor este seara zilei de 20 august.

Puteti asadar incepe sa listati fotografiile voastre cu 'close-up-uri' cele mai reusite. Limita de inscrieri pe fotograf este de trei poze. Pentru ca o fotografie sa fie eligibila, aceasta trebuie sa reprezinte o parte detaliata a unui avion.

Multumesc si mult succes,
Arianne - Moderator Romanian Spotters

Ultima editare efectuata de catre arianne in Vin 20 Aug 2010, 19:43, editata de 1 ori
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptySam 31 Iul 2010, 23:08

YR-BRI - Rombac 1-11 - Romavia - Bucuresti Otopeni (OTP/LROP) - 31/12/2009 - Stage III noise genereator
Concurs special - Detalii (Inscrieri) RMV050p800

G-MONR - Airbus A300-600 - Monarch - Lanzarote-Arrecife (ACE/GCRR) - 4/06/2009 - A rare tail photo for a friend just before a short summer rain
Concurs special - Detalii (Inscrieri) GCRR90p

YR-ABB - Boeing 707-3K1CQ - Romavia - Bucuresti Otopeni (OTP/LROP) - 31/12/2009 - Preparing for New Year's Day Very Happy
Concurs special - Detalii (Inscrieri) RMV085p
Sus In jos
vishzu
Moderator
vishzu

Numarul mesajelor : 1036
Data de inscriere : 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyDum 01 Aug 2010, 00:49

YR-XXA - Diamond Aircraft Diamond DA-42 Twin Star - Bucuresti Baneasa (BBU/LRBS) - 24.09.2008
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc08515n

2701 - Alenia C-27J Spartan - Bucuresti Otopeni (OTP/LROP) - 19.07.2009
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc0067

2701 - Alenia C-27J Spartan - Bucuresti Otopeni (OTP/LROP) - 19.07.2009
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc0022l
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

Numarul mesajelor : 1823
Varsta : 110
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 08/05/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyDum 01 Aug 2010, 09:38

45570 - Douglas DC-8-53 Sarigue - France Air Force - Paris Le Bourget - 14 mai 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) 455700

TS-ISA - Canadair CL-600-2D24 Regional Jet CRJ-900 - Sevenair - Cluj Napoca - 09 iulie 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Tsisa00

YR-BGG - Boeing 737-78J - Tarom - In flight - 19 mai 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Yrbgg00

Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1835
Varsta : 35
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyDum 01 Aug 2010, 22:04

57 - IAR 330 PUMA - ROMANIAN AIR FORCE - TIMISOARA - 20.07.2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dscf2761h

Bafta tuturor! Smile
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
lucian21
Flight Level 200
Flight Level 200
lucian21

Numarul mesajelor : 296
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyLun 02 Aug 2010, 06:37

Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc0109m

Sus In jos
nicolaemarcu@ymail.com
Flight Level 200
Flight Level 200
nicolaemarcu@ymail.com

Numarul mesajelor : 256
Varsta : 66
Localizare : CLUJ
Data de inscriere : 15/09/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyLun 02 Aug 2010, 15:56

dublin airport dub.aer lingus atr 72-500
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dublinairport01082010061
Sus In jos
kayala
Flight Level 300
Flight Level 300
kayala

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 30
Localizare : Adjud
Data de inscriere : 15/10/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyMar 03 Aug 2010, 16:30

9613 - Mig 21 LanceR A - ROMANIAN AIR FORCE - Bacau - 3 Iulie 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Poze012_resize-1

YR-ATC - ATR 42 - Tarom - Bucuresti - 10 Iulie 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Portideschise039_resize-1
Sus In jos
Bestian
Flight Level 200
Flight Level 200
Bestian

Numarul mesajelor : 205
Varsta : 50
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 01/11/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyMier 04 Aug 2010, 21:11

AVRO LANCASTER WU-21 XY664 - LE BOURGET MUSEUM 21/06/2009
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc08861
Sus In jos
shouriken
Administrator
shouriken

Numarul mesajelor : 3451
Varsta : 69
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyMier 04 Aug 2010, 21:45

297 - Eurocopter EC 135P2 - Romania - Police - Bucuresti Baneasa (BBU/LRBS) - 13/04/2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc471710241

Liviu
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 05 Aug 2010, 15:47

Intrarile mele:

Boeing 757 - Atlas Jet - inainte de decolare la Cluj
Concurs special - Detalii (Inscrieri) IMG_09782__-2

Pitts Special - Aerodromul Zoersell Belgia
Concurs special - Detalii (Inscrieri) IMG_1967

Mig-21 Lancer A - Campia Turzii - Ziua portilor deschise 2009
Concurs special - Detalii (Inscrieri) IMG_0112
Sus In jos
Karaya 1
Airport Level
Airport Level
Karaya 1

Numarul mesajelor : 61
Varsta : 43
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 24/02/2010

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyVin 06 Aug 2010, 16:53

MiG-21 LanceR C Nr 5917, Baza Aeriana Campia Turzii, Ziua RoAF 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Radom
Sus In jos
babacu
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 90
Varsta : 48
Localizare : Tîrgovişte
Data de inscriere : 29/07/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyLun 09 Aug 2010, 10:57

Vin și eu cu trei. Scuze pentru calitate dar sînt scanate de pe film, film făcut cu o săpunieră:
Su-27, Ucraina, R.O.I.A.S. 2000 - Timișoara

Concurs special - Detalii (Inscrieri) 0054az
Sus In jos
mckingtom
Fotograf
mckingtom

Numarul mesajelor : 422
Varsta : 54
Localizare : Bern, Bucharest
Data de inscriere : 27/02/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyLun 16 Aug 2010, 22:37

HB-JQG, Embraer ERJ-190-100LR, cn 19000189, Holding pattern over Bucharest, Romania
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Normal_gva-otp_hb-jqg

D-ADHC1, Bombardier Dash 8-Q402, cn 4045, Poznan Lawica, Poland
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Normal_detail1-rev

UN-163 (RA-25413), Mil-Mi8, cn 96151, Saclepea, Liberia
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Normal_detail2-rev
Sus In jos
http://www.crisan.ro
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyMier 18 Aug 2010, 16:00

OO-SSK - Airbus A319 - Brussels Airlines - Bruxelles Zaventem (BRU / EBBR) - 26 martie 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) 1677935

OO-JET - Piper PA-28 Warrior - Brussels Aviation School - Charleroi Gosselies (CRL / EBCI) - 30 noiembrie 2009
Concurs special - Detalii (Inscrieri) 750711259603037

Ultima editare efectuata de catre arianne in Joi 19 Aug 2010, 09:42, editata de 1 ori
Sus In jos
fularU
Fotograf
fularU

Numarul mesajelor : 1725
Varsta : 57
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 08:15

arianne a scris:
OO-DFG - Dassault Falcon 2000EX - Abelag Aviation - Charleroi Gosselies (CRL / EBCI) - 5 septembrie 2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) 305591252749720
Salutare tinerilor . De la inceput doresc sa va spun ca NU doresc sa intru in polemica cu NIMENI , dar ...
Draga si stimate screener al ROMANIAN SPOTTER te rog sa ne precizezi CE ESTE INTERESANT la aceasta imagine ( vorba ta la topicul de fotografii refuzate unde sunt ceva imagini cu ,,nimic interesant'' ) DAR SI FAPTUL CA ACEASTA IMAGINE NU A PUTUT FI REALIZATA IN DATA DE 05 sept 2010 dar se poate sa fie realizata pe data de 05 sept 2010 SI A MAI PARTICIPAT LA CONCURSUL DE ANUL TRECUT DIN LUNA OCTOMBRIE 2009 CU CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DIN LUNA PRECEDENTA !!!!!
IN REST NUMAI DE BINE !!!
CU DEOSEBIT RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII.
fularU
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 09:41

fularU a scris:
Salutare tinerilor . De la inceput doresc sa va spun ca NU doresc sa intru in polemica cu NIMENI , dar ...
Draga si stimate screener al ROMANIAN SPOTTER te rog sa ne precizezi CE ESTE INTERESANT la aceasta imagine ( vorba ta la topicul de fotografii refuzate unde sunt ceva imagini cu ,,nimic interesant'' ) DAR SI FAPTUL CA ACEASTA IMAGINE NU A PUTUT FI REALIZATA IN DATA DE 05 sept 2010 dar se poate sa fie realizata pe data de 05 sept 2010 SI A MAI PARTICIPAT LA CONCURSUL DE ANUL TRECUT DIN LUNA OCTOMBRIE 2009 CU CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DIN LUNA PRECEDENTA !!!!!
IN REST NUMAI DE BINE !!!
CU DEOSEBIT RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII.
fularU

Asa este domnu' fularu. Imi cer mii de scuze. Acusica o sterg si o pun si la refuzate daca crezi de cuviinta.

Dar daca zici ca nu e nimic interesant... atunci se pare ca cei 1100 care au vazut-o la Jeti nu sunt de acord cu tine.

Si nu stiu daca era cazul sa insisti atat de mult pe o greseala de typing...

Repet, toti membrii sunt invitati sa anunte daca sunt de parere ca o imagine de-a mea nu este OK pentru concurs, in special moderatorii/admin si fotografii!
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 11:28

Radu, eu am o obiectie: cred ca arbitrii nu ar trebui sa ia parte la competitie. Poate ar trebui constituit un grup de judecatori la fiecare editie a concursului, oameni care sa nu participe. Ar fi mai obiectiv. Sigur, alti judecatori de fiecare data. Si, scuze din partea celor care deja au facut o selectie, chestia cu "interesant" e pur subiectiva. Nu stiu de ce coada unui Lingus e mai "interesanta" decat coada altei companii.
Acum cateva saptamani am propus, in gluma, divizii. Intre timp m-am mai gandit si a inceput sa mi se para o idee buna. De ce nu ar fi divizii, ca la fotbal, din care sa se promoveze si retrogradeze?
Sper ca nu supar pe nimeni, sau macar nu asa de tare ca sa fiu eu retrogradat.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 11:36

mihaiatanasie a scris:
Radu, eu am o obiectie: cred ca arbitrii nu ar trebui sa ia parte la competitie. Poate ar trebui constituit un grup de judecatori la fiecare editie a concursului, oameni care sa nu participe. Ar fi mai obiectiv. Sigur, alti judecatori de fiecare data. Si, scuze din partea celor care deja au facut o selectie, chestia cu "interesant" e pur subiectiva. Nu stiu de ce coada unui Lingus e mai "interesanta" decat coada altei companii.
Acum cateva saptamani am propus, in gluma, divizii. Intre timp m-am mai gandit si a inceput sa mi se para o idee buna. De ce nu ar fi divizii, ca la fotbal, din care sa se promoveze si retrogradeze?

Corect e cum spui tu, mihai. Dar nu cred ca ar fi altcineva care s-ar baga la organizarea concursurilor. Si eu, care am foarte mult timp liber, ajung sa dau rasol spre sfarsitul lunii sau sa 'musc' din luna urmatoare. D'apai sa am de organizat mai multe divizii.

Si, fie vorba intre noi, coada lui Lingus am lasat-o mai mult din simpatie, asta desi membrul cu pricina pune poze luna de luna, fara vreo urma de efort pentru a-si imbunatati calitatea.

Astea fiind spuse, cei care au timp de organizat si jurizat un concurs sunt invitati sa scrie aici. Sa vedem cati ridica mana.
Sus In jos
schumi
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 61
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 28/07/2010

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 11:41

imi incerc norocul si eu...asa ca here it goes.

OE- LFJ - Fokker 70 Austrian Arrows, VIE - 16 AUG 2010 cursa VIE-STR 6.20 AM (am schimbat fusul orar Smile )
Concurs special - Detalii (Inscrieri) _DSC1226

iar in final avem un Moldavian-dar zbor carpatair
ER-SFB - Saab2000 STR - 18 AUG 2010 pregatit de un zbor STR-TSR
Concurs special - Detalii (Inscrieri) _DSC1479

Mult succes celorlalti participanti, si apreciez un feedback de la cine doreste pe PM. Sunt primele incercari ale mele Smile
Sus In jos
crisvsv
Flight Level 200
Flight Level 200
crisvsv

Numarul mesajelor : 236
Varsta : 37
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 19:30

Kecskemet Razz

Concurs special - Detalii (Inscrieri) Img1242x

Concurs special - Detalii (Inscrieri) Img1776z
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 19:52

YR-BGG - Boeing 737-700 - Tarom - Cluj-Napoca(CLJ/LRCL) - 18 mar 2010

Concurs special - Detalii (Inscrieri) Bggwingletnight

YR-ASA - Airbus A318-111 - Tarom - Cluj-Napoca(CLJ/LRCL) - 05may10

Concurs special - Detalii (Inscrieri) Yrasacockpitmic

YR-ASB - Airbus A318-111 - Tarom - Cluj-Napoca(CLJ/LRCL) - 05jan10

Concurs special - Detalii (Inscrieri) Yrasbcockpitmic
Sus In jos
puma330
Fotograf
puma330

Numarul mesajelor : 279
Varsta : 46
Localizare : STR/EDDS
Data de inscriere : 03/05/2009

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 19:59

135 - MiG-23 - RoAF - Timisoara(TSR/LRTR) - 19.07.2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) 78944756
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 20:38

arianne a scris:
mihaiatanasie a scris:

Corect e cum spui tu, mihai. Dar nu cred ca ar fi altcineva care s-ar baga la organizarea concursurilor. Si eu, care am foarte mult timp liber, ajung sa dau rasol spre sfarsitul lunii sau sa 'musc' din luna urmatoare. D'apai sa am de organizat mai multe divizii.

Si, fie vorba intre noi, coada lui Lingus am lasat-o mai mult din simpatie, asta desi membrul cu pricina pune poze luna de luna, fara vreo urma de efort pentru a-si imbunatati calitatea.

Astea fiind spuse, cei care au timp de organizat si jurizat un concurs sunt invitati sa scrie aici. Sa vedem cati ridica mana.

Imi pare rau ca am mentionat coada de Lingus, nu am atacat in mod special respectiva imagine. Voiam sa aflu prin ce e mai interesant un anumit detaliu decat altul. Detaliul in sine, nu realizarea tehnica/artistica a fotografiei.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) EmptyJoi 19 Aug 2010, 20:47

F-16I STROM no.882 ISRAEL AIR FORCE, KECSKEMET (HU) 08.08.2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc_3511

TU-154 HA-LCG, MALEV AIR MUSEUM, FERIHEGY BUDAPEST 09.08.2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dsc_5010

MIG-21 MF no.5721 SZOLNOK AIR MUSEUM (HU) 06.08.2010
Concurs special - Detalii (Inscrieri) P8060010
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri)   Concurs special - Detalii (Inscrieri) Empty

Sus In jos

Concurs special - Detalii (Inscrieri)
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Concurs special - Detalii (Top 3)
» Concurs special - Detalii (Poll 1)
» Concurs special - Detalii (Poll 2)
» Concurs special - Detalii (FINALA)
» Concurs special - Elicoptere (Inscrieri)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Concursuri foto-
Mergi direct la: