| Concurs special - Detalii (Inscrieri) | |
|
+22Raduq allex puma330 Mengelaus crisvsv schumi mihaiatanasie fularU mckingtom babacu Karaya 1 RATus shouriken Bestian kayala nicolaemarcu@ymail.com lucian21 Alex_tm lrbc vishzu valavia arianne 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Sam 31 Iul 2010, 21:45 | |
| Salutare, La propunerea lui Maverick si cu sustinerea moderatorilor, am hotarat sa schimbam un pic seria concursurilor lunare. Prin urmare, de acum inainte vom alterna luna de luna concursurile normale cu concursuri speciale. La ce ma refer cand zic concursuri speciale? Acestea vor contine poze concentrate pe o singura "tema" sau categorie. Tema lunii august o vor constitui detaliile de avioane. Intrucat decizia de a accepta o poza sau nu in concurs este extrem de subiectiva in acest caz, va rog sa incercati pe cat posibil sa nu fiti la limita. Mai exact, pozele care contin o jumatate de avion nu vor fi primite, nefiind indeajuns de detaliate. Ca exemple, propun fotografii cu trenuri de aterizare, motoare, cozi, boturi, winglet-uri si detalii ale cabinelor de pilotaj. Foarte important: fotografiile facute pe geamul unui avion, cu aripa in cadru nu vor fi considerate destul de detaliate si vor fi refuzate! Exceptie de la aceasta regula o fac pozele in care forograful a zoomat pe winglet sau pe varful aripii. La concursurile "deschise", ca si cele de pana acum, care se vor tine o data la doua luni, vor putea fi inscrise fotografii facute in ultimele doua luni, lucru care, speram noi, va creste participarea, in timp ce la concursurile pe o tema nu vor exista limitari in acest sens. Credem de asemenea ca aceste concursuri "speciale" vor promova creativitatea fotografilor, care nu se vor mai multumi sa prinda zeci de cadre plictisitoare cu avioane din lateral.Castigatorul concursului "special" va avea libertatea de a alege "tema" concursului urmator, care se va desfasura cu o luna mai tarziu. Pentru a va da o idee despre ceea ce poate urma, voi indrazni sa dau cateva exemple: - Close-ups, detalii - Scheme de vopsire speciale - Poze de apus / de noapte - Aeronave militare - Decolari spectaculoase ...etc. Deoarece vrem sa tinem calitatea fotografiilor la un nivel cat mai ridicat in aceasta sectiune, pozele foarte slabe vor fi descalificate dupa o discutie intre moderatori - aici nu exagerez cu nimic, nu vrem sa ajungem la nivelul de calitate impus spre exemplu de Airliners.net, doar fotografiile cu defecte evidente vor ajunge in aceasta situatie. Motivele vor fi descrise fotografilor prin mesaj privat.Adaug faptul ca nu puteti inscrie in acest concurs pozele care au fost inscrise deja in concursuri in trecut. In acelasi sens, pozele pe care le inscrieti acum vor fi indisponibile la urmatoarele concursuri, fie ele normale sau pe "tema".Inlocuirea pozelor refuzate cu altele noi este interzisa.Toate regulile forumului de publicare a pozelor se aplica: - Citat :
3. Publicarea imaginilor 3.1. Imaginile publicate pe forum trebuie sa fie personale. 3.2. Nu se vor incarca imagini sub Copyright, preluate de pe alte site-uri sau forumuri. Se pot insa posta doar link-uri catre acele imagini. 3.3. Formatul de poze aceptat este .gif, .jpg sau .jpeg cu o rezolutie maxima de 800x600 pixeli. 3.4. Postarile de imagini in cadrul unui topic se fac doar in cadrul unui singur mesaj, neimpartindu-se mai multe imagini pe mai multe mesaje. Pozele la dimensiuni alta decat 800x... pixeli vor fi descalificate.ATENTIE!!! Toate fotografiile prezente in aceasta rubrica sunt proprietatea celor ce le afiseaza. Reproducerea, preluarea, distribuirea in materiale scrise de orice natura (pe suport de hartie sau electronic), introducerea lor in materiale video sau comercializarea acestor fotografii FARA ACORDUL SCRIS AL PROPRIETARULUI se considera o incalcare a legilor in vigoare, atragand dupa sine luarea unor masuri legale corespunzatoare. Am mai dori ca fotografii sa isi descrie pozele in formatul urmator: Inregistrare aeronava - Tip aeronava - Companie aeriana / proprietar - Localizare / Aeroport (cod IATA / cod ICAO) - Data - Comentariile fotografului
Trecerea acestor informatii deasupra fiecarei poze este obligatorie si nerespectarea lor poate duce la descalificarea pozei. Data inchiderii inscrierilor este seara zilei de 20 august.Puteti asadar incepe sa listati fotografiile voastre cu 'close-up-uri' cele mai reusite. Limita de inscrieri pe fotograf este de trei poze. Pentru ca o fotografie sa fie eligibila, aceasta trebuie sa reprezinte o parte detaliata a unui avion. Multumesc si mult succes, Arianne - Moderator Romanian Spotters
Ultima editare efectuata de catre arianne in Vin 20 Aug 2010, 19:43, editata de 1 ori | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Sam 31 Iul 2010, 23:08 | |
| | |
|
| |
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dum 01 Aug 2010, 00:49 | |
| | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Dum 01 Aug 2010, 09:38 | |
| | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| |
| |
lucian21 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 296 Varsta : 51 Localizare : galati Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Lun 02 Aug 2010, 06:37 | |
| | |
|
| |
nicolaemarcu@ymail.com Flight Level 200
Numarul mesajelor : 256 Varsta : 66 Localizare : CLUJ Data de inscriere : 15/09/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Lun 02 Aug 2010, 15:56 | |
| dublin airport dub.aer lingus atr 72-500 | |
|
| |
kayala Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 30 Localizare : Adjud Data de inscriere : 15/10/2009
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Mar 03 Aug 2010, 16:30 | |
| 9613 - Mig 21 LanceR A - ROMANIAN AIR FORCE - Bacau - 3 Iulie 2010 YR-ATC - ATR 42 - Tarom - Bucuresti - 10 Iulie 2010 | |
|
| |
Bestian Flight Level 200
Numarul mesajelor : 205 Varsta : 50 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 01/11/2009
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Mier 04 Aug 2010, 21:11 | |
| AVRO LANCASTER WU-21 XY664 - LE BOURGET MUSEUM 21/06/2009 | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Mier 04 Aug 2010, 21:45 | |
| 297 - Eurocopter EC 135P2 - Romania - Police - Bucuresti Baneasa (BBU/LRBS) - 13/04/2010Liviu | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 05 Aug 2010, 15:47 | |
| Intrarile mele: Boeing 757 - Atlas Jet - inainte de decolare la Cluj Pitts Special - Aerodromul Zoersell Belgia Mig-21 Lancer A - Campia Turzii - Ziua portilor deschise 2009 | |
|
| |
Karaya 1 Airport Level
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 43 Localizare : Alba Iulia Data de inscriere : 24/02/2010
| |
| |
babacu Airport Level
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 48 Localizare : Tîrgovişte Data de inscriere : 29/07/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Lun 09 Aug 2010, 10:57 | |
| Vin și eu cu trei. Scuze pentru calitate dar sînt scanate de pe film, film făcut cu o săpunieră: Su-27, Ucraina, R.O.I.A.S. 2000 - Timișoara | |
|
| |
mckingtom Fotograf
Numarul mesajelor : 422 Varsta : 54 Localizare : Bern, Bucharest Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Lun 16 Aug 2010, 22:37 | |
| HB-JQG, Embraer ERJ-190-100LR, cn 19000189, Holding pattern over Bucharest, Romania D-ADHC1, Bombardier Dash 8-Q402, cn 4045, Poznan Lawica, Poland UN-163 (RA-25413), Mil-Mi8, cn 96151, Saclepea, Liberia | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Mier 18 Aug 2010, 16:00 | |
| OO-SSK - Airbus A319 - Brussels Airlines - Bruxelles Zaventem (BRU / EBBR) - 26 martie 2010 OO-JET - Piper PA-28 Warrior - Brussels Aviation School - Charleroi Gosselies (CRL / EBCI) - 30 noiembrie 2009
Ultima editare efectuata de catre arianne in Joi 19 Aug 2010, 09:42, editata de 1 ori | |
|
| |
fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 08:15 | |
| - arianne a scris:
- OO-DFG - Dassault Falcon 2000EX - Abelag Aviation - Charleroi Gosselies (CRL / EBCI) - 5 septembrie 2010
Salutare tinerilor . De la inceput doresc sa va spun ca NU doresc sa intru in polemica cu NIMENI , dar ... Draga si stimate screener al ROMANIAN SPOTTER te rog sa ne precizezi CE ESTE INTERESANT la aceasta imagine ( vorba ta la topicul de fotografii refuzate unde sunt ceva imagini cu ,,nimic interesant'' ) DAR SI FAPTUL CA ACEASTA IMAGINE NU A PUTUT FI REALIZATA IN DATA DE 05 sept 2010 dar se poate sa fie realizata pe data de 05 sept 2010 SI A MAI PARTICIPAT LA CONCURSUL DE ANUL TRECUT DIN LUNA OCTOMBRIE 2009 CU CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DIN LUNA PRECEDENTA !!!!! IN REST NUMAI DE BINE !!! CU DEOSEBIT RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII. fularU | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 09:41 | |
| - fularU a scris:
- Salutare tinerilor . De la inceput doresc sa va spun ca NU doresc sa intru in polemica cu NIMENI , dar ...
Draga si stimate screener al ROMANIAN SPOTTER te rog sa ne precizezi CE ESTE INTERESANT la aceasta imagine ( vorba ta la topicul de fotografii refuzate unde sunt ceva imagini cu ,,nimic interesant'' ) DAR SI FAPTUL CA ACEASTA IMAGINE NU A PUTUT FI REALIZATA IN DATA DE 05 sept 2010 dar se poate sa fie realizata pe data de 05 sept 2010 SI A MAI PARTICIPAT LA CONCURSUL DE ANUL TRECUT DIN LUNA OCTOMBRIE 2009 CU CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DIN LUNA PRECEDENTA !!!!! IN REST NUMAI DE BINE !!! CU DEOSEBIT RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII. fularU Asa este domnu' fularu. Imi cer mii de scuze. Acusica o sterg si o pun si la refuzate daca crezi de cuviinta. Dar daca zici ca nu e nimic interesant... atunci se pare ca cei 1100 care au vazut-o la Jeti nu sunt de acord cu tine. Si nu stiu daca era cazul sa insisti atat de mult pe o greseala de typing... Repet, toti membrii sunt invitati sa anunte daca sunt de parere ca o imagine de-a mea nu este OK pentru concurs, in special moderatorii/admin si fotografii! | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 11:28 | |
| Radu, eu am o obiectie: cred ca arbitrii nu ar trebui sa ia parte la competitie. Poate ar trebui constituit un grup de judecatori la fiecare editie a concursului, oameni care sa nu participe. Ar fi mai obiectiv. Sigur, alti judecatori de fiecare data. Si, scuze din partea celor care deja au facut o selectie, chestia cu "interesant" e pur subiectiva. Nu stiu de ce coada unui Lingus e mai "interesanta" decat coada altei companii. Acum cateva saptamani am propus, in gluma, divizii. Intre timp m-am mai gandit si a inceput sa mi se para o idee buna. De ce nu ar fi divizii, ca la fotbal, din care sa se promoveze si retrogradeze? Sper ca nu supar pe nimeni, sau macar nu asa de tare ca sa fiu eu retrogradat. | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 11:36 | |
| - mihaiatanasie a scris:
- Radu, eu am o obiectie: cred ca arbitrii nu ar trebui sa ia parte la competitie. Poate ar trebui constituit un grup de judecatori la fiecare editie a concursului, oameni care sa nu participe. Ar fi mai obiectiv. Sigur, alti judecatori de fiecare data. Si, scuze din partea celor care deja au facut o selectie, chestia cu "interesant" e pur subiectiva. Nu stiu de ce coada unui Lingus e mai "interesanta" decat coada altei companii.
Acum cateva saptamani am propus, in gluma, divizii. Intre timp m-am mai gandit si a inceput sa mi se para o idee buna. De ce nu ar fi divizii, ca la fotbal, din care sa se promoveze si retrogradeze? Sper ca nu supar pe nimeni, sau macar nu asa de tare ca sa fiu eu retrogradat. Corect e cum spui tu, mihai. Dar nu cred ca ar fi altcineva care s-ar baga la organizarea concursurilor. Si eu, care am foarte mult timp liber, ajung sa dau rasol spre sfarsitul lunii sau sa 'musc' din luna urmatoare. D'apai sa am de organizat mai multe divizii. Si, fie vorba intre noi, coada lui Lingus am lasat-o mai mult din simpatie, asta desi membrul cu pricina pune poze luna de luna, fara vreo urma de efort pentru a-si imbunatati calitatea. Astea fiind spuse, cei care au timp de organizat si jurizat un concurs sunt invitati sa scrie aici. Sa vedem cati ridica mana. | |
|
| |
schumi Airport Level
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 28/07/2010
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 11:41 | |
| imi incerc norocul si eu...asa ca here it goes. OE- LFJ - Fokker 70 Austrian Arrows, VIE - 16 AUG 2010 cursa VIE-STR 6.20 AM (am schimbat fusul orar ) iar in final avem un Moldavian-dar zbor carpatair ER-SFB - Saab2000 STR - 18 AUG 2010 pregatit de un zbor STR-TSR Mult succes celorlalti participanti, si apreciez un feedback de la cine doreste pe PM. Sunt primele incercari ale mele | |
|
| |
crisvsv Flight Level 200
Numarul mesajelor : 236 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 19:30 | |
| | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 19:52 | |
| | |
|
| |
puma330 Fotograf
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 46 Localizare : STR/EDDS Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 19:59 | |
| 135 - MiG-23 - RoAF - Timisoara( TSR/LRTR) - 19.07.2010 | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 20:38 | |
| - arianne a scris:
- mihaiatanasie a scris:
- Radu, eu am o obiectie: cred ca arbitrii nu ar trebui sa ia parte la competitie. Poate ar trebui constituit un grup de judecatori la fiecare editie a concursului, oameni care sa nu participe. Ar fi mai obiectiv. Sigur, alti judecatori de fiecare data. Si, scuze din partea celor care deja au facut o selectie, chestia cu "interesant" e pur subiectiva. Nu stiu de ce coada unui Lingus e mai "interesanta" decat coada altei companii.
Acum cateva saptamani am propus, in gluma, divizii. Intre timp m-am mai gandit si a inceput sa mi se para o idee buna. De ce nu ar fi divizii, ca la fotbal, din care sa se promoveze si retrogradeze? Sper ca nu supar pe nimeni, sau macar nu asa de tare ca sa fiu eu retrogradat. Corect e cum spui tu, mihai. Dar nu cred ca ar fi altcineva care s-ar baga la organizarea concursurilor. Si eu, care am foarte mult timp liber, ajung sa dau rasol spre sfarsitul lunii sau sa 'musc' din luna urmatoare. D'apai sa am de organizat mai multe divizii.
Si, fie vorba intre noi, coada lui Lingus am lasat-o mai mult din simpatie, asta desi membrul cu pricina pune poze luna de luna, fara vreo urma de efort pentru a-si imbunatati calitatea.
Astea fiind spuse, cei care au timp de organizat si jurizat un concurs sunt invitati sa scrie aici. Sa vedem cati ridica mana. Imi pare rau ca am mentionat coada de Lingus, nu am atacat in mod special respectiva imagine. Voiam sa aflu prin ce e mai interesant un anumit detaliu decat altul. Detaliul in sine, nu realizarea tehnica/artistica a fotografiei. | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) Joi 19 Aug 2010, 20:47 | |
| F-16I STROM no.882 ISRAEL AIR FORCE, KECSKEMET (HU) 08.08.2010 TU-154 HA-LCG, MALEV AIR MUSEUM, FERIHEGY BUDAPEST 09.08.2010 MIG-21 MF no.5721 SZOLNOK AIR MUSEUM (HU) 06.08.2010 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Concurs special - Detalii (Inscrieri) | |
| |
|
| |
| Concurs special - Detalii (Inscrieri) | |
|