cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Cat plateste Senatul pentru serviciile de transport aerian Mar 25 Mai 2010, 09:13 | |
| Titlu : Cat plateste Senatul pentru serviciile de transport aerian Sursa : http://www.wall-street.ro/articol/Turism/86243/Cat-plateste-Senatul-pentru-serviciile-de-transport-aerian.html Autor : *** Data : 25.05.2010 - Citat :
- Cat plateste Senatul pentru serviciile de transport aerian
Senatul Romaniei a atribuit in 3 martie Companiei Nationale de Transporturi Aeriene Romane Tarom un contract in valoare de 756.302 lei, fara TVA, care vizeaza servicii de transport aerian intern de persoane, scrie NewsIn.
Potrivit anuntului de atribuire publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), a fost o negociere fara anunt de participare, deoarece, potrivit contractantului, aceste servicii pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.
Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 920.061 lei, fara TVA, si s-a ajuns la o valoare totala finala de 756.302 lei, fara TVA. | |
|
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Cat plateste Senatul pentru serviciile de transport aerian Mar 25 Mai 2010, 10:00 | |
| Ar fi interesant de stiut pe ce perioada se intinde contractul la valoarea asta si daca se refera doar la curse interne (cum ar fi logic) sau si la destinatii internationale. Genul asta de contracte cu iz de "monopol" mie imi cam dau frisoane ! | |
|
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Cat plateste Senatul pentru serviciile de transport aerian Mar 25 Mai 2010, 13:28 | |
| Din cate stiu eu e vorba doar de curse interne si e vb doar de mijl de transport al deputatilor si senatorilor la servici. De aici si acele "motive tehnice". Alta companie nu ar fi putut sa ofere servicii din atatea orase spre capitala. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat plateste Senatul pentru serviciile de transport aerian | |
| |
|