| Aerodromul de la Ghimbav | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ioan-Adrian Popa Airport Level
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 31 Localizare : Brasov Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Aerodromul de la Ghimbav Vin 20 Iun 2008, 09:06 | |
| Am inceput sa lucrez la un scenariu pentru aerodromul de la Ghimbav, numai ca nu am informatii multe despre ce este acolo si momentan nu pot ajunge personal.
Deci, va rog mult, cine are informatii despre piste, hangare etc. orice din acea zona, va rog mult scrieti aici. Sau fotografii daca aveti ar fi super..
Va multumesc! | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav Dum 22 Iun 2008, 01:25 | |
| http://aero-ghimbav.s5.com/
Se vede aici ceva din a/d. Poza e cam mica, dar... cred ca-i indeajuns pt a-ti face o parere. Nu cunosc dimensiuni pista/bretele. | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav Dum 22 Iun 2008, 02:27 | |
| - neculaies a scris:
- Am inceput sa lucrez la un scenariu pentru aerodromul de la Ghimbav, numai ca nu am informatii multe despre ce este acolo si momentan nu pot ajunge personal...
Pentru ce exact? Flight Simulator, sau? | |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav Dum 22 Iun 2008, 09:40 | |
| Ma gandesc ca nu pentru un atac cu forte para-militare sa ii testeze siguranta si vigilenta staului | |
|
| |
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 31 Localizare : Brasov Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav Dum 22 Iun 2008, 14:08 | |
| - RoNIN_731 a scris:
- http://aero-ghimbav.s5.com/
Se vede aici ceva din a/d. Poza e cam mica, dar... cred ca-i indeajuns pt a-ti face o parere. Nu cunosc dimensiuni pista/bretele. Stiu siteul, dar nu ma ajuta mai deloc fotografiile acelea..
Ultima editare efectuata de catre neculaies in Dum 22 Iun 2008, 14:23, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav Dum 22 Iun 2008, 14:23 | |
| - Capt_Vio a scris:
- neculaies a scris:
- Am inceput sa lucrez la un scenariu pentru aerodromul de la Ghimbav, numai ca nu am informatii multe despre ce este acolo si momentan nu pot ajunge personal...
Pentru ce exact? Flight Simulator, sau? Da. Pentru Flight Simulator 2004. Va rog mult cei care ati fost pe acolo sau cate stiti cum arata, aveti fotografii, va rog postati aici! Multumesc anticipat! | |
|
| |
zapacitu Flight Level 100
Numarul mesajelor : 158 Data de inscriere : 28/04/2008
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav Lun 23 Iun 2008, 15:09 | |
| Vezi ca zona e la rezolutie mare in Google Earth - poate te ajuta cu ceva Poti folosi cu oarecare succes functiunile de masurare din program. | |
|
| |
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav Lun 23 Iun 2008, 15:34 | |
| Sincer, am incercat deja Google Earth, dar nu am reusit mare chestie.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aerodromul de la Ghimbav | |
| |
|
| |
| Aerodromul de la Ghimbav | |
|