Numarul mesajelor : 236 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Valencia-Baneasa 30 martie 2010 BlueAir Mar 06 Apr 2010, 21:48
Buna ziua tuturor! Zborul 114.. YR-BID
In starsit am reusit si eu sa zbor...cum imi doream...mai mult..mai sus...a fost de vis. Asta poate fi numit doar flight report ...am facu multe poze si am filmat , o sa pun filmele cand le termin de comprimat Pilotul ne-a spus ca aveam peste 1000km pe ora viteza, vant din coada, si am ajuns mai repede cu 20 de minute datorita acestor conditii. Am avut mici turubulente. Aterizarea nici nu s-a simtit. A fost foarte frumos..si mi se pare cea mai buna inventie zburatul.. rapid si distractiv! Pe filmari o sa vedeti cateva avioane care le-am intlanit pe ruta.
As dori cine cunoaste, sa ma ajute cu o schita simpla pe unde a trecut mai exact avionul, daca aveti cum. Mutzam!
Asta-i Bucuresti, nu?
crisvsv Flight Level 200
Numarul mesajelor : 236 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: Valencia-Baneasa 30 martie 2010 BlueAir Mier 07 Apr 2010, 04:35
Si filmarile...ultra amator ca sa zic asa....a fost prima data cand am filmat+zburat...Fata pe aparatul foto cu 100-400 pus pe el...Sony-ul ala cu care am filmat e jucarie. Ca critici si sfaturi puteti baga la greu......newbie cu filmarile, bine ca macar pot sa le fac ok pt you tube ca marime si le-am bagat audio swap ca eram eu..cam penala Prea entuziasta si... "orgasmica