| Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) | |
|
+54felix tudor mario antonio V.I.D. rudolfdiesel valavia gaudi eli-arw bobocell Soim RwO zapacitu free_flow77 dragsolux Mengelaus mack horizob Red13 llobregat b707nicolae alexandru flaviu andi28 Dylan etravel Raduq craft737 Voicu Quebec hayabusa lecar Virusu Capt_Vio eddyz ela_crux Maverick demorra crissl VIC laurus aegean airbusA380 atr_42_500 CDA Eurofighter crisvsv ovidiu51 Thomas YR-DNY naiba gabi-737 Nic Geo RATus 58 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 10:53 | |
| Zi-le domnu' kkk. zi-le, ca bine le zici...e frustrant ca un retardat cu clase cat trenu' sa te f... asa, daca stai pe rampa la 30m de gard poti sta acolo toata ziua, fara sa il bagi in seama pe respectivul "security" ; mergi langa gard numai cand ajunge avionul sa intoarca, dupa care te retragi. Stand acolo pe langa rampa, pe domeniul public nu incalci nici o lege, deci nu au ce sa iti faca. Uita-i sa spun...faine poze, tot mai faine...in special F100 BER, o prospatura la CLJ. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 12:07 | |
| Din pacate nu ne-am apropiat la mai putin de 2 metri de gard pentru ca asa a fost filmu( am avut movile mai bine plasate ) ce imi pare mai rau ii ca m-am limitat la a spune ca dobitocu dormea in post deoarece ne-a vazut doar dupa 45 de minute........ Imi cer scuze fata de RATus ca nu am facut mai multa gura si am fost pacifist..... Intradevar ii fain AB-ul o sa mai selectez ceva poze dintre cele 300+ care le-am facut la 4 sau cinci avioane ..... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 15:44 | |
| |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 15:46 | |
| f tari pozele ! la dubrovnik numa atata ai prins? si asa e super tot ! respect pentru perseverenta | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 15:51 | |
| Felicitari KKK pt poze si faptul ca nu ii lasi pe "doua clase dezacord" sa fie happy ca au "putere" pe domeniul public. Keep it going! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 16:28 | |
| |
|
| |
rudolfdiesel Airport Level
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 53 Localizare : LRTR Data de inscriere : 05/01/2008
| Subiect: MD Dubrovnik Mier 20 Aug 2008, 20:10 | |
| MD-ul de la Dubrovnik face curse pentru Jetran cheers and beers ! rudolfdiesel. | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 22:25 | |
| si ceva poze de-a mele de ieri: Salut prietenos din 757 unghi nou o zburatoare mai speciala, poate-mi zice cineva modelul si seria... de departe parea a fi vrabie seria 300 (lunga si slaba) da dupa bot ii mai mult spre Soim-100 (pui ) ). Fratele lui Obositu - ( mai ateriza unu dupa 10 min da nu l-am prins din cauza discutiei cu Paznicul academic Aegean pe drum spre vacanta Si ultima poza, Twin Diamond-ul unguresc | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 22:52 | |
| Ratus trebuie sa ma inveti sa fac cerul mai albastru |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 22:59 | |
| F5.6 cu 1/800-1/1000 sau mai sus.
Twin Diamond-ul a fost la KSC, Sambata dimineata a fost primul care a zburat right? Eram la coada de la intrare cand se perinda pe sus. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 23:13 | |
| - hayabusa a scris:
- F5.6 cu 1/800-1/1000 sau mai sus.
Twin Diamond-ul a fost la KSC, Sambata dimineata a fost primul care a zburat right? Eram la coada de la intrare cand se perinda pe sus. Multam Hayabusa am gasit cum sa il setez deci maine trebuie sa merg la aeroport sa testez si sa stresez ...... |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 23:17 | |
| KKK,
cerul iti iese mai mult sau mai putin albastru in functie de ce parte a cerului prinzi in poza fata de soare. Daca te uiti si la tine poza cu Diamond-ul Twin e si la tine cu cer albastru. Deci de aia depinde. Ce ti-a zis Hayabusa are si aia un rol dar mai mult la claritatea zonei focalizate din poza.
oricum, dupa ce ai poza , in photoshopse lucreaza la VIBRANTA, sau la saturatia pe albastru, dar trebuie sa ai poza in format RAW sau NEF in cazul celor dotati cu Nikon. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Mier 20 Aug 2008, 23:25 | |
| Incep sa pricep cu ajutorul vostru mai citesc in carte si astept sa pot sa experimentez sa vedem ce reusesc si cum anume reusesc si voi face pozele RAW sa poata fii modificate cat mai usor. Mersi mult |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Joi 21 Aug 2008, 09:37 | |
| Discutiile astea legate de ap foto, se pot muta la Tehnica de spoting intr-un topic existent? Eventual cu poza in cauza (soimul) ca si quote, pt ca cei noi sa stie despre ce e vb. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Episodul 2 Joi 21 Aug 2008, 15:51 | |
| |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Joi 21 Aug 2008, 16:38 | |
| Felicitari kkk, vad ca ai preluat functia de "spotterul saptamanii" fa-le zile fripte parlitilor de la securitate, ca merita. Cu ce ocazie CAAul? Eu ma intreb, oare o fi zilnic tot alt "dobi" la cusca de toti fac figuri? Nu se pot obisnui cu gandul ca ograda lor se termina la gard, si de acolo mai departe nu e teritoriul lor ...? Ar merita discutat cu un avocat chestiunea asta, ca devine enervanta, si eu ma enervez stand aici si citind cele relatate de voi de la CLJ, ma pun in situatia ta, eu zic sa ii dai IGNORE , fa-te ca el nu exista, vezi-ti de pozat ca si cum nu ar exista. Las ca mai vin eu pe acolo, poate si cu hayabusa si vic, bogdan, octavian... si facem show...ne intindem paturile si facem plaja, mititei, picnic ...pe langa spotting, sa le facem sa le curga balele de bagabonti cu 2 clase... | |
|
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| |
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Joi 21 Aug 2008, 18:11 | |
| - gabi-737 a scris:
Las ca mai vin eu pe acolo, poate si cu hayabusa si vic, bogdan, octavian... si facem show...ne intindem paturile si facem plaja, mititei, picnic ...pe langa spotting, sa le facem sa le curga balele de bagabonti cu 2 clase... vin si eu! vin si eu! imi aduc scaunul meu cu suport de bere si aducem si un casetofon si ascultam la maxim Public Enemy cand vine militianul chiar ar fi o idee sa ne adunam intr-un weekend cand suntem toti disponibili | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Joi 21 Aug 2008, 22:33 | |
| |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Vin 22 Aug 2008, 00:00 | |
| atunci, bagam niste death metal, gen six feet under ca sa simta baietii ce ii paste dar serios... cand facem de o programare... ratusule, sigur e anu asta acrobetia la cluj? eventual sa ne strangem in weekendul in care pica si concursul... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Vin 22 Aug 2008, 00:06 | |
| - virusu a scris:
- atunci, bagam niste death metal, gen six feet under ca sa simta baietii ce ii paste
dar serios... cand facem de o programare... ratusule, sigur e anu asta acrobetia la cluj? eventual sa ne strangem in weekendul in care pica si concursul... Poate niste Napalm Death ..... In fine eu sunt dispus la idei si la conferinte de spotting combinate cu placerea de a teroriza oligofrenii somnambuli ....... |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Vin 22 Aug 2008, 00:08 | |
| KKK, uite cât de bătuţi de soartă sunt săracii spotteri în cea mai "rece" ţară de pe glob, continentul Rusia. Poze e de A.net (sper să nu fie probleme) şi e de pe Domodedovo...Ţine-te tare şi nu te lăsa! Dacă se face un spotting colectiv, vin şi eu, că nu-s departe! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Vin 22 Aug 2008, 00:16 | |
| Daca si in Maica Rusie se poate face spotting si asta chiar de platforma ..... maica rusie care are cea mai interesanta dictatura capitalista inseamna ca noi in loc sa coboram din copac ne cataram in varful lui pe ramura cea mai subtire care intotdeauna se rupe.... LOL jenant sistem administrativ mai avem. Daca voi continua sa merg singur nu voi rezolva nimic sper sa mai vina si altii si sper sa aflu care este firma de paza sa le fac o reclamatie la Oficiul Pentru combaterea Discriminarii si la alte agentii sau de ce nu la toate pentru ca daca ei se plictisesc si habar nu au sa citeasca o lege ( probabil analfabeti) atunci inseamna ca au nevoie de antiplictiseala si noi in calitatea noastra de cetateni onesti platitori de taxe ( eu sunt donator de calibru la bugetul nemeritat al romaniei) trebuie sa ii sustinem sa nu se plictiseasca si sa le dau o garnitura serioasa de stres..... |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) Sam 23 Aug 2008, 22:41 | |
| Da pana acuma unde ai umblat ??? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (1) | |
| |
|
| |