ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră Empty
MesajSubiect: SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră   SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră EmptyMar 16 Mar 2010, 17:58

Titlu: SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră
Sursa: Mediafax.ro
Autor: ***
Data: 16.03.2010

Citat :
Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, care a participat alături de ministrul Cseke Attila la evenimentul de lansare a proiectului umanitar "Avionul sanitar" al Fundaţiei pentru SMURD, a spus că fundaţia a alocat, în 2010, aproximativ 170.000 de euro pentru acest proiect, suficient pentru 100 de ore de zbor, însemnând 50-60 de misiuni.

...

Avionul sanitar pus la dispoziţia SMURD va fi o aeronavă Piper Cheyenne III, dotată din punct de vedere medical cu echipamente şi aparatură medicală de terapie intensivă, în conformitate cu standardele europene şi compatibile cu cele existente în serviciile de medicină de urgenţă.
...

Avionul, care va zbura cu o viteză de două ori mai mare decât cea a elicopterului, poate asigura transportul medicalizat al unui singur bolnav. Mai mult, compania privată (Alfa Air) ne-a făcut o reducere de preţ pentru ora de zbor de la 1.800 de euro la 1.350 de euro, ceea ce ne permite să trasportăm mai mulţi bolavi", a spus Raed Arafat.

Acesta a precizat că avionul poate zbura continuu şase ore, iar viteza de zbor este de 560 de kilometri pe oră.

...

Pacienţii care urmează să beneficieze de acest serviciu nu vor plăti contravaloarea transportului, misiunile având caracter strict umanitar.

Mai multe aici

Later edit: Avionul este YR-ANF, PA42-720 Cheyenne III apartine Alfa Air (http://www.alfa-air.eu/) - proprietar omul de afaceri israelian Yigal Zohar.

O poza cu YR-ANF aici.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră Empty
MesajSubiect: Re: SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră   SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră EmptyMar 16 Mar 2010, 20:01

Stiu ca nu prea se intervine la stiri, dar ...
Unde e AVIASAN-ul de alta data?... Nu mai trebuiau inchiriate aeronave de nu stiu unde, avioane erau, elicoptere asisderea, pilotii erau constiinciosi si terenuri de aterizare pentru IAR-813 sau 818 sau Aero-45 se gaseau imediat acoo unde erau necesare.
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră   SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră EmptyMier 17 Mar 2010, 03:11

Tatal meu si-a inceput cariera in aviatie la "Aviasan" si imi spune ca la un moment dat Aviasan-ul avea in jur de 150 de aparate de zbor , avioane si elicoptere. Indiferent de cate ambulante am avea si cat de bune ne-ar fi drumurile ca ambulantele sa fie rapide , indiferent de cate EC-135 uri s-ar cumpara si Mi-8/17 ar opera acea retea era cu mult mai bine pusa la punct decat ce avem acum din punctul de vedere al transportului aerian sanitar.

Pe langa transportul pacientilor se mai faceau parasutari de materiale si produse sanitare de urgenta acolo unde era nevoie in special sange.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră   SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră Empty

Sus In jos

SMURD va închiria un avion sanitar care va transporta bolnavi indiferent de vreme şi oră
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» SMURD cumpără un avion sanitar de aproape 1 milion de euro
» Un avion care atinge 20.800 de km la oră, testat de armata americană
» Un avion in care se afla presedintele Poloniei s-a prabusit in Rusia
» Un barbat care a incercat sa deturneze un avion Turkish Airlines, imobilizat de pasageri
» Un avion care a plecat de la Bucureşti spre Oradea s-a PRĂBUŞIT în judeţul Alba

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: