Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Cel mai misto trip report (nu imi apartine) Mar 09 Mar 2010, 17:34 | |
| Ciao,
Nu sunt genul sa postez linkul altora la Trip Reports, dar asta merita vazut. Nu imi apartine acest trip report, dar e ceva la care am visat mult timp. Mai multi tipi au zburat in jurul lumii cu un Pilatus PC-12. Este fenomenal.
Aici e site-ul lor: http://www.smilingflyer.com/
Aici gasiti link-ul la sute de poze: http://picasaweb.google.com/smilingflyer
Am dat peste el intamplator, deoarece cautam informatii despre insula Rarotonga din Cook Islands. Sper si eu sa fac un trip report acolo, cat de curand.
Sper sa va placa...
Vio | |
|
malev2009 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 523 Varsta : 42 Localizare : Targu-Mures Data de inscriere : 24/09/2009
| Subiect: Re: Cel mai misto trip report (nu imi apartine) Mier 10 Mar 2010, 00:06 | |
| Fffff tare,wow...........La multi ani ca astazi e ziua ta,nu?!!! | |
|
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Cel mai misto trip report (nu imi apartine) Mier 10 Mar 2010, 00:19 | |
| O poveste asemanatoare, dar, poate, mult mai tare, este cea la lui Jens Abildgaard care deja a facut inconjurul lumii cu o Cessna 182T (dupa ce, in prealabil adusese avionul din USA in Danemarca peste Atlantic). Jens se afla acum in Zanzibar, intr-un raid in care a plecat din Odense si face inconjurul Africii. Cititi-i jurnalul de bord si delectati-va cu imaginile facute de el aici.
Ultima editare efectuata de catre propellerdream in Mier 10 Mar 2010, 00:20, editata de 1 ori | |
|
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Cel mai misto trip report (nu imi apartine) Mier 10 Mar 2010, 00:19 | |
| Asa-i ca-i misto. Incredibil. M-am uitat la pozele alea vreo 2 ore.... (Da e ziua mea azi... ouch... inca un an a trecut) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cel mai misto trip report (nu imi apartine) | |
| |
|