Numarul mesajelor : 293 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/12/2009
Subiect: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Mar 09 Mar 2010, 00:58
Episodul I
Buna tuturor. Dupa ce am “debutat” cu un TR de “mare viteza” TR2: BBU-BGY-GRO-EMA-FAO-LGW-OTP – si am fost co-autor la TR1: BBU-BGY-NYO-RYG-STN-RYG-CRL/BRU-BCN-BBU , m-am gandit ca e timpul pentru un nou TR. Si de aceasta data imi doresc sa fie inedit si sper sa va placa. Am ales acest nume, pentru ca m-am gandit sa-l scriu chiar in timpul desfasurarii si urmatoarea destinatie si/sau urmatorul zbor vor aparea pe parcurs. Mai mult de atat, ne-am propus cu Andrei un fel de joc, in care eu ii trimit SMS cu Registration si el in maxim 10 minute imi spune detaliile zborului, fara sa foloseasca flightmemory.com . La sfarsit, voi ruga Administratorii sa-i dea un alt nume TR-ului. Si desi stiu ca nu e profi sa tot dai reply la un topic deschis de tine, asa voi face pentru a insera cate un nou “episod”, ma gandesc ca e mai bine decat sa deschid mai multe topic-uri. S-ar putea sa semene a blog, asta e… Si tot pentru ineditul TR-ului imi propun sa postez din cat mai neconventionale locuri, sper sa am destul timp pentru scris si urcat poze.
Dar sa incepem...”Echipa de proiect” pentru acest TR este formata din iubita mea sotie plus cei doi pitici voinici de 2 si 5 ½ ani, plus subsemnatul. Sa stiti ca ambii mici exploratori sunt la cota de 8 si 10 zboruri, deci au experienta . Acest post ar fi trebuit sa fie din OTP, dar din pacate am ajuns cam la 10 minute inainte de inceperea boarding-ului asa ca nu am avut pentru OTP. Asa ca primele doua posturi le-am cuplat in unul sigur…
De aici incepem:
OTP, vecinii: BA G-EUUN, CSA OK-NEM
Venea IBERIA EC-KWE si BABOO HB-JQF era pe platforma si YR-BGI, YR-ASA tot pe acolo:
Decolare de pe 08L, pentru mine o noutate, vremea din ce in ce mai frumoasa…ninge
Dar UNDE?
1. OTP-MXP Airline: Lufthansa Italia Flight No: LH 1837 Aircraft: Airbus A320-211 , ma asteptam sa fie A319 Registration: D-AIQA (First flight date: 08.02.1991) Departure: 08-03-2010, 15:20 Arrival: 08-03-2010, 16:40 Seat: 22F (window) Load factor: 40%
Pret bilet OTP-MXP: 32.70 EUR adult, 28.26 EUR copil. Am prins oferta aniversara de 1 an pentru Lufthansa Italia cu 27.75 EUR/segment/persoana, doar ca pentru data mea a fost un pic mai scump.
Noi asteptam sa plecam un ATR venea
Noi plecam, ATR-ul pe taxi
LH Italy
Cabina goala
Sus:
Papa, ok
A320 sau A319?
Muntii foarte frumosi inzapeziti si foarte aproape
Si filmulet, facut din pacate cu aparatul foto:
Un aerodrom cu 20 minute inainte de MXP, sa-mi spuneti care e
Un teren interesant de fotbal, CALCIO cred, aici am vazut ca am vreo 15 posturi de TV sky calcio …sa-mi spunei voi al cui e…
Dragut…
Aterizare la MXP pe 35R, si ceva poze de pe acolo F4-ceva…
Air Italy
CargoItalia frumos
EgiptAir si BMI, slabuta poza
Lufthansa
Livingston si MALEV
Terminal 1 interior si exterior
Cazare Novotel Milano Malpensa 4* - 79 EUR/camera/noapte mic dejun si shuttle bus inclus
VA URMA … ------------------------------------------------------------------
bumbutza Airport Level
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 64 Localizare : Acasa Data de inscriere : 06/02/2010
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Mar 09 Mar 2010, 02:38
Aeroportul pare a fi Linate iar stadionul daca nu ma insel e San Siro.
Radu Airport Level
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 50 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 30/03/2008
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Mar 09 Mar 2010, 09:31
Aeroportul nu este Linate, ci Bresso (LIMB).
Andrei Flight Level 100
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 08/12/2009
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Mar 09 Mar 2010, 10:51
Ok, am intrat in joc Mihai, am aflat deja care este urmatorul segment
2-0 pentru mine, pt ca am nimerit-o si cu segmentul de ieri si cu segmentul de azi (am aflat singur reg no avionului cu care va zbura acum)
Zbor placut maestre si asteptam vesti de la destinatie!
Lery Flight Level 100
Numarul mesajelor : 100 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/11/2009
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Mar 09 Mar 2010, 14:59
Fain TR, astept continuarea.
mihail Flight Level 200
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/12/2009
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Joi 11 Mar 2010, 13:06
Episodul II
Si piscina era inclusa, dar nu am ajuns sa o vad. Ce a fost interesant, unul din agajatii hotelului avea exact acelasi nume ca al meu, si nu e un nume foarte raspandit, in Bucuresti ar mai fi o persoana din cate stiu. Oricum destul de ciudat sa ajungi intr-un hotel din Italia si sa gasesti asa ceva. E clar ca e plina lumea de romani. Hotelul e ok, camera curata, un pic cam mica pt 2 adulti si 2 copii plus bagaje. Ne-am trezit a doua zi dimineatza si dupa un mic dejun in mare viteza si check out la fel, tot am intarziat la shuttle cu 3 min, iar driverul italian imi spune ca nu mai are locuri decat seara, daca nu ma grabesc… La check in stau doar eu 30 minute si raspund la toate intrebarile posibile cand plec, cand vin, cand am venit, unde lucrez(!?!)…despre laptele de la mama nu m-a intrebat, dar cred ca angajata nu-si facea decat datoria. Cateva poze din MXP
Thai HS-TJU si un THY
Saudi Arabian HZ-ASH
Lufthansa, o coada de German Wings, si una de la Germania si Air Berlin
Continental N68160
Air Dolomiti I-ADJO
Air ONE
AA
Germania
O coada , Made in China B-2387
Turnul
Terminal 1 MXP
Star1.Aero si un Malev
O coada Delta N185DN
Air Dolomiti ATR I-ADLV
Dar unde plec? Sunt in pic indecis Newark sau New York
Pret bilet: MXP-EWR-MIA:282.30 USD adult , 250.65 USD copil
La drum…
Cabina
Decolare cu Manhattan in stanga, am stat la culoar mai putine poze…
Dar se incheie si ziua asta lunga
Ceva incercari la aterizare
Sa va spun despre aventurile mele cu continental.com. Am vrut sa cumpar direct de ei biletele, dar din pacate dupa am ales zborurile, am completat toate datele si cand am ajuns sa introduc cardul si billing address-ul am avut o problema, nu se putea alege Romania ca si tara pentru billing. Am sunat la ei si mi-au spus ca pentru ca nu au birouri in Romania, nu vand bilete pentru noi . Asa ca am cumparat de la Expedia, unde era acelasi pret. Dar aventura cu ei nu se termina aici. Dupa ce am primit confirmation number, am zis hai sa-mi aleg locurile care se potrivesc cel mai bine “echipei de proiect” dar surpriza: si site-ul lor e VARZA… cam jenant pentru o companie mare, ca ei. : Eu zbor MXP-EWR-MIA, dar la ei : Seat Assignments: EWR - EWR: 32A EWR - MIA: 23A Ok, nu emare problema zic, o fi MXP-EWR in loc de EWR-EWR...dar hai sa aleg View/Change Seat si aici la fel, cabina e buna de 767, dar locurile sunt de la celalalt segment EWR-MIA 737:
La fel si pentru EWR-MIA – cabina de 737, dar locurile de la 767…
Am incerc sa schimb, alegand locurile dorite, dar dupa save a iesit mult mai prots si nici intr-un caz cum am ales eu… Pana la urma am sunat si am reusit sa am pentru zborul peste ocean (MXP-EWR) locuri ok, dar pentru EWR-MIA mi-a spus ca sunt blocate si sa incerc sa le schimb la check-in..eu tot explicand ca suntem 2 adult si 2 copii si nu putem sta cate unul pe un rand… Locurile pentru EWR-MIA le-am tot schimbat si tot aiurea au ramas. Dupa booking ajunsesem sa fim fiecare pe cate un rand (!!!). La check-in in MXP am schimbat, imi daduse doua pe un randul 5 si unul pe 25 si unul 26. In gate la EWR, once again, am ajuns pe 21 cu doua si doua pe 26, dar ambele la culoar…
Voinicul meu cel mare 5 ½ si iubit a rezistat pana cand ne pregateam de aterizare la MIA si de la aterizare pana la masina am tot luptat cu scobitori.
Masina 193 USD/saptamana – asigurare inclusa, un pret foarte bun, asigurarea e scumpa. Ma tot ametea angajatul de la rent a car sa iau ceva mai mare si mai scump, ca daca nu incap…ca masina nu are decat 2 usi Chevy Aveo, etc. Am avut de ales din parcare din Kia Rio LX, Toyota Yaris sedan si ceva mai sport in doua usi, dar care a disparut repede si nu am avut timp sa o vad, era interesanta, cam ciudata totusi pentru o familie cu 2 copii . Am ales Kia Rio LX, Toyota mi se parea vechiuta si un pic zgariata, Kia avea 6900 miles si miroase a nou, cred ca am ales bine . Dupa 2 zile inca nu am folosit piciorul stang si sper sa nu am tendinta – anul trecut mi-a luat mai mult sa ma obisnuiesc.
Cazare Hotel 2 QUEEN BEDS NON-SMOKING, KITCHEN, TABLE 54USD/camera/noapte + tax Coral Springs Am primit camera in 2 minute, cel mai rapid serviciu de pana acum..
Am avut timp sa fac si cumparaturi in prima seara: 10$ pt 3box-uri de 24 de sticle de 0.5 l apa plata, scump nu? , un gallon de lapte la $3.29. Am spart in final 17$
Despre vreme nu spun nimic pentru ca nu vreau sa va supar, va uitati pe accuweather. Despre ocean si Florida, The Sunshine State, va spun alta data…cand reusesc si eu sa scap de diferenta de fus orar.
Coral Springs, FL 11.03.2010, 6:00 AM si scriu de ceva timp…
PS: Despre Poze: cu siguranta nu sunt reusite, dar pentru mine e ok
Ultima editare efectuata de catre mihail in Joi 11 Mar 2010, 13:45, editata de 1 ori
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Joi 11 Mar 2010, 14:59
Mihai, foarte tare ideea cu un TR "live". Astept acum urmatoarele relatari detaliate cu info si poze si sper sa ai o vacanta cat mai placuta......vremea!? la Buc ninge de rupe asa ca enjoy the sun
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Joi 11 Mar 2010, 16:01
Foarte misto Mihai, asteptam continuarea, foarte faina ideea pe care ai avut-o. Cat despre poze sa stii ca nu numai ele conteaza ci si povestitorul, desi ( sper sa nu te superi ) o incadrare un pic mai atenta si asteptatul pana face focus aparatul sa stii ca le-ar schimba total. Si asta cu orice aparat ai avea. Oricum TR-ul e bun si de abia astept sa vad ce se mai intampla
Radu Airport Level
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 50 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 30/03/2008
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Joi 11 Mar 2010, 19:02
După îndelungi căutări am găsit răspunsul la “Intrebarea emisiunii”: Stewart International (SWF).
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Joi 11 Mar 2010, 21:38
deci ai trecut helesteul... bravo, foarte fain report. vacanta placuta in continuare!
kayala Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 30 Localizare : Adjud Data de inscriere : 15/10/2009
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Joi 11 Mar 2010, 21:46
Poze frumoase, TR reusit ! Felicitari!
mihail Flight Level 200
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Vin 12 Mar 2010, 05:51
Episodul III
Pentru ca nu mai zburasem de o ceva timp … si nici nu mai scrisesem nimic pe forum...
4. HWO-HWO Airline Papa 160 LLC – ATA Flight School Flight No Aircraft: Cessna 172 Registration: N66213 (Delivery date: 19.11.1984 ) Departure: 11-03-2010, 10:15 Arrival: 11-03-2010, 11:15 Seat 1B (window) langa pilot Load factor: Am fost singurul pasager
Seamana cu asta http://flightaware.com/live/flight/N66213/history/20091209/1711Z/KHWO/KEYW, dar doar pe jumatate pana in Key Biscayne E vorba de fapt de Grand Miami Tour, pret 145 USD de pe Expedia. Eu am luat direct de la Anthony de la ATA Flight School cu 140 . Se pot gasi detalii si un film frumos si mult mai reusit pe miamiflightseeing.com sau pe la http://www.ataflightschool.com/
Voi lasa pozele sa vorbeasca si ceva filme, care se vor incarca…
Ceva pasarele prin zona:
Ma astepta…
Cabina:
Am plecat
Cafeaua lui Frank Masino, pilot http://www.ataflightschool.com/Pilot_Staff.php
Decolam de pe 18L
36R
Tot 18L
Turnul
Kia Rio LX 7000 miles
Am zis sa merg sa vad si din masina zona…
Si oceanul…o zi cu 26 grade dar cu mult vant…si nori
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Vin 12 Mar 2010, 13:57
Episodul IV Partea I
Episod bonus Da imi place sa zbor…
De mult voiam sa o fac si mi-a scapat la OTP, la fel si in MIA si cum am zis ca vreau sa fie inedit…da postez din MCO.
Un aeroport deosebit Next Destination : Unknown
Ne mai vedem …prin zona
MCO
mihail Flight Level 200
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Vin 12 Mar 2010, 23:49
Partea a II-a
Am zis inedit. Si am sa incerc sa fac acum ceea ce trebuia sa fac de dimineata dupa ce am plecat din Orlando MCO sa postez din avion. Pana sa ma conectez, pana il mai tachinez un pic pe Andrei, cu mailuri din avion am facut 100 mile departare de continent si aflu si eu in sfarsit ca net-ul merge doar pana acolo, ca degeaba mi-am luat un bilet la AirTran si astfel am ratat ocazia de a posta direct din avion, doar daca voi zbura cu Virgin Atlantic poate..
Acum sper ca m-am revansat. Pun si ceva poze, dar marea lor parte si descrieri mai tarziu… Revin cu partea a III-a
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Sam 13 Mar 2010, 14:47
Foarte original trip - eu nu as avea nicio secunda timp si gand sa postez ceva, cand sunt plecat. Have fun !! in continuare....noi asteptam...
mihail Flight Level 200
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 15 Mar 2010, 04:48
Cu scuzele de rigoare, link-ul corect pentru decolarea de pe HWO este
Mai multe filme se gasesc la https://www.youtube.com/mihailtr
Referitor la calitatea lor...e complicat cand vrei sa si pozezi si sa filmezi si sa mai vezi si tu ceva...asta e.
mihail Flight Level 200
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Mar 16 Mar 2010, 16:21
Partea a III-a Dupa cum spuneam…
Cu o seara inainte m-am uitat pe prognoza si eram un pic speriat. Era amenintare cu tornada si ploi torentiale…
Am plecat, vremea era frumoasa, ma asteptau 200 mile pana la o parcare langa MCO
Am ajuns destul de repede, depasind constant viteza admisa, am parcat destul de repede 4.63$ si am luat shuttle catre aeroport. Ce am facut pe acolo, v-am spus in Partea I. Am sa mai pun ceva poze si filmulete
MCO, ceva deosebit
Terminal Transfer
Next Destination: San Juan, Puerto Rico
5. MCO-SJU Airline: Air Tran Flight No: FL 11 Aircraft: : Boeing 737-7BD Registration: N272AT –dar cu 315 pe jamba…(First flight date: 15.08.2005) Departure: 12-03-2010, 07:35 Arrival: 12-03-2010, 11:25 Seat: 11A (window) Load factor: 80%
Pret bilet MCO-SJU 72.20 USD
Am ales MCO, desi mai aproape ar fi fost FLL, din mai multe motive: arhitectura deosebita a MCO, sa va uitati pe maps.google si era mai ieftin - 72 USD vs 107 USD la momentul booking-ului si apoi 99 USD la JetBlue o sapt mana mai tarziu - e adevarat ca trebuie sa adaug si drumul de 200 miles. Plus ca la AirTran am avut un coupon de 10 USD reducere/segment si cel mai important: INTERNET la 10.000 de metri, pentru un nou post inedit:
La momentul booking-ului, nu prea mi-au acceptat cardul emis in RO, cel putin pe net, dar l-au acceptat apoi cand am facut rezervarea pe telefon si nici nu mi-au luat comision pentru booking pe telefon, dupa ce le-am spus ca nu au acceptat cardul pe net. Probabil pentru ca inca au ramas in urma cu vreo 21 de ani cu numele tarii noastre?
Se lumina, dar ploua torential, ceva poze prin zona
N929AT – B717, si eu cand am cumparat am sperat ca voi zbura cu 717, dar…
N902DE
SW
N568JB
17R-35L
Puerto Rico
Fernando Luis Ribas Dominicci Airport - SIG
Aterizare
28-10
N812AN
N603AB
N764EA
N272AT
Cape Air
Air Sunshine
Arrivals
Departures
N40267
N377MQ
Caballeros
N242DH
N272AT, pleca
N764EA
N40267
N45SR
N83PB
Next Destination: Unknown
mihail Flight Level 200
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Sam 20 Mar 2010, 17:15
Dupa 50 minute, timp in care am mai bagat ceva curent in aparate, m-am gandit ca nu zburasem destul
7. MAZ-SJU Airline: Cape Air Flight No: 9K 36 Aircraft: Cessna 402 Registration: acelasi N258PB Departure: 12-03-2010, 13:40 Arrival: 12-03-2010, 14:15 Seat: acelasi 5D Load factor: 50-60% - tot 5 pasageri, doar pilotul si un nebun din zborul precedent
Pret bilet SJU-MAZ-SJU 119USD
Taxi MAZ
Decolare MAZ
MAZ
Nori
Ceva interesant…no photo, please….
Aterizare SJU, pe 26, fal ca si MCO-SJU, dimineatza
Prin SJU, N335VL
N166AT, cu 302 pe jamba, pentru Atlanta cred
V2-LGA
N256AY
N501US
N8711H
N131FS
N8277Q
N733H
N551CZ, N845QS
N252CH
N888AZ
N8498C
Decolare Delta
8. SJU-MCO Airline: Air Tran Flight No: FL 14 Aircraft: : Boeing 737 Registration: Nu il am, poate il aflati voi Departure: 12-03-2010, 15:30 Arrival: 12-03-2010, 17:46 Seat: 11F (window) Load factor: 99%
Pret bilet SJU-MCO 72.20 USD
Decolare tot de pe 8, la fel ca si SJU-MAZ, la coada dupa N619DL
Coada si dupa noi, N199AJ
N607JB
Tower
US Air Force
C U PR…
Ceva insule, Bahamas, cred
O zi plina, ma mai asteptau 200 mile cu masina din MCO spre hotel, si eram destul de obosit.
NEXT DESTINATION UNKNOWN ------------------------------------------------------------------
cristi_avb Flight Level 200
Numarul mesajelor : 292 Varsta : 38 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 24/09/2009
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 22 Mar 2010, 03:53
Prietene TR-ul este un adevarat story fara sfarsit...Sper sa nu se termine vreodata. Astept cu nerabdare urmatoarea destinatie. Vacanta placuta in continuare domnu!!
mihail Flight Level 200
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 22 Mar 2010, 05:18
Multumesc mult pentru mesaj, credeam ca nu intereseaza pe nimeni TR-ul.
Din pacate nu e o poveste fara sfarsit, se va termina in curand Mai am vreo 2-4 episoade si vreo cateva sute de poze, dar nu am timp sa le aleg/potrivesc/comentez. La multe scriu doar reg no si va las pe voi sa vedeti despre ce aparat e vorba, multe dintre ele sunt noi prin zona (N8711H - 1955, Beech 18, N8277Q - Convair 131F,etc). Mi-e teama ca nu mai am loc in photobucket si apoi nu va mai vedea nimeni nimic pana nu se reseteaza, lungimea de banda. Ar fi bine daca s-ar putea face mai multe pagini la acest TR, pentru ca cei care au vazut o data primele parti sa nu mai incarce banda pentru posturile urmatoare.
Nici eu nu ma uit la TR
Imi pare rau ca pozele/filmele nu sunt reusite si demne de un adevarat spotter, dar eu sunt foarte pasionat de calatorie si sper ca pe viitor sa mai schimb din "aparatura"
Numai bine Domnul Prieten
Va las....
De prin zona
cristi_avb Flight Level 200
Numarul mesajelor : 292 Varsta : 38 Localizare : Ploiesti Data de inscriere : 24/09/2009
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 22 Mar 2010, 05:37
Se pare ca vom avea un happy ending la acest TR . Eu unul am savurat cu mare placere fiecare particica si poza a calatoriei. Numai calatoria din ep.3 cu Cessna daca nu gresesc a fost una ce mi-a deschis si mie apetitiul de calatorii. . Domnu concluzionez prin a te contrazice in ceea ce priveste dubiile tale privind calitatea pozelor . Dupa mine si nu cred ca sunt singurul dintre colegi, care pot afirma sus si tare ca este cel mai tare TR pe care am avut placerea sa il citesc.
Astept cu nerabdare ultimele 2 episoade
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 22 Mar 2010, 11:12
Mihai, cum poti spune ca lumea nu este interesata . Uitat-te ca ai aduna aproape 1000 de vizionari la acest TR care mie unul imi place de numa, un TR cu adevarat original. Faptul ca lumea nu comenteaza nu inseamna ca nu este urmarit . Cand am vazut ca ai ajuns in Puerto Rico am crezut ca ne faci o surpriza numita St.Martin . Pozele, tinand cont de vremea innorata, au iesit chiar bine. Multam ca ne arati locuri noi si astept cu interes continuarea. Zborurui faine si aterizari line!
bumbutza Airport Level
Numarul mesajelor : 43 Varsta : 64 Localizare : Acasa Data de inscriere : 06/02/2010
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 22 Mar 2010, 11:37
Super TR, mai imi spal si eu ochii cu acesta ocazie.
claudiu_ne2000 Flight Level 300
Numarul mesajelor : 301 Varsta : 48 Localizare : DEVA Data de inscriere : 10/09/2009
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 22 Mar 2010, 12:59
chiar asa pozele tale sunt extraordinare...iar calatoria ta seamana cu filmul "up in the air"...parerea mea
Iar faptul ca ai pozat cel mai mare radio-telescop din lume e ceva unic.
Bafta si mai asteptam poze in continuare
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: ONGOING TR, NEXT DESTINATION UNKNOWN Lun 22 Mar 2010, 21:26
da' stiu ca ai umblat pe niste coclauri... foarte tare calatoria. multumim pentru efortul de a o impartasi cu noi. enjoy the rest of it!