|
| Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Lun 01 Mar 2010, 19:52 | |
| Salutare, Obligatii profesionale ma obliga sa-mi petrec 6 saptamani la Timisoara. Cum intentionez sa-mi iau si "armele" cu mine, apelez la colegii banateni cu ceva informatii legate de oportunitatile de spotting ale zonei: - aeroportul Timisoara - cam (de) pe unde se poate fotografia? exista ceva intelegeri cu administratia / securitatea aeroportuara? zilele de week-end ofera oportunitati? - aerodromuri in zona cu activitate - care-s si cam ce ofera in materie de subiecte? - alte locatii secrete si imbelsugate in subiecte Mutumesc pentru ajutor, mack | |
| | | Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Vin 05 Mar 2010, 16:21 | |
| @mack: Scuze de intarziere...dar abia acuma am vazut ce ai scris. LEGENDA:1. Soseaua de centura2. Schela metalica(vechi turn de observatie )3. Cale ferata (Timisoara -> Lipova)4. Drum acces (de pamant, nu se poate cu masina) 5. Loc spotting pentru 11Nu se poate merge cu masina, soseaua de centura ii prea inalta pentru a cobori cu masina. Eu nu am fost inca in acel loc, baietii de la Arad care au fost pot sa dea mai multe detalii. In legatura cu autoritatile/securitatea, nu este nici o intelegere. Aerodromul este la iesirea din Timisoara spre Cenad (Calea Torontalului). YR-SND iti poate da mai multe detalii. Locatii secrete??? Nu cred ca sunt Ar fi un Li-2 la Buzias (33 km de Timisoara). Poze cu el aici. Daca te hotarasti sa mergi, da si tu inainte un PM, si poate vin si eu, daca nu am ore la faculta. Sper sa te fi ajutat. Iar daca cumva am cursa la Budapesta, si am loc, si timp, si tu ai timp, te iau cu mine. Poate ma completeaza si altii din TM si AR pentru intrebarile tale. L.E Punctul 2 din legenda: Cu stima, Alex. | |
| | | YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Vin 05 Mar 2010, 19:42 | |
| Mai ai o varianta la 29 Din localitate REMETEA MARE (spre LUGOJ) intri pe al 4-lea drum la stanga si ti drumul Cu rosu se cam poate cu masina, depinde ce masina ai.... (drum agricol, ai o singura zona naspa, exact unde se intersecteaza linia neagra cu rosia) Cu galben o iei la picior pana langa gard si stai pe acol, Punctul albastru e in drept cu casuta de ILS | |
| | | Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Vin 05 Mar 2010, 20:21 | |
| N`am mai apucat sa fac si pentru 29, pentru ca a trebuit sa plec. Alex | |
| | | eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Sam 06 Mar 2010, 08:12 | |
| Pentru locatia de spotting la pista 11, foarte buna schema, eu am fost in vara de cateva ori, cu masina. Acum, cred ca e moale si impracticabil drumul. Eventual sa-ti gasesti un loc mai departe, pe la intersectia centurii cu Drumul Lipovei sau pe la Parcul Industrial Dunca, ca nu stiu exact pe unde trece panta de aterizare. Daca am drum pe la Timi, dau un mesaj. Bafta! | |
| | | mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Sam 06 Mar 2010, 08:32 | |
| Salutare,
Dragilor, multumesc mult de informatii. Fiti siguri ca am sa dau un semn imediat ce ajung la Timisoara si mi-ar face placere sa mergem impreuna la spotting. Din pacate, acest lucru are sa se intample doar in week-end (munca, deh).
Ganduri bune, mack | |
| | | Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Sam 06 Mar 2010, 15:37 | |
| - mack a scris:
- Salutare,
Dragilor, multumesc mult de informatii. Fiti siguri ca am sa dau un semn imediat ce ajung la Timisoara si mi-ar face placere sa mergem impreuna la spotting. Din pacate, acest lucru are sa se intample doar in week-end (munca, deh).
Ganduri bune, mack Suna bine in weekend...ca si eu in timpul saptamanii am ore (faculta ), iar Eugen, cu masina nu mai poti sa cobori acolo langa schela aia, ca ii prea inalta soseaua, si nu poti cobori cu masina. O sa merg eu saptamana asta pe acolo, dupa ore, sa vad cam pe unde am mai putea cobori cu masinile. Numai bine, Alex | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) | |
| |
| | | | Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |