ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
mack
Fotograf
mack

Numarul mesajelor : 242
Localizare : Iasi - Romania
Data de inscriere : 10/06/2008

Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Empty
MesajSubiect: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) EmptyLun 01 Mar 2010, 19:52

Salutare,

Obligatii profesionale ma obliga sa-mi petrec 6 saptamani la Timisoara. Cum intentionez sa-mi iau si "armele" cu mine, apelez la colegii banateni cu ceva informatii legate de oportunitatile de spotting ale zonei:
- aeroportul Timisoara - cam (de) pe unde se poate fotografia? exista ceva intelegeri cu administratia / securitatea aeroportuara? zilele de week-end ofera oportunitati?
- aerodromuri in zona cu activitate - care-s si cam ce ofera in materie de subiecte?
- alte locatii secrete si imbelsugate in subiecte Smile

Mutumesc pentru ajutor,
mack
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1835
Varsta : 35
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

MesajSubiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) EmptyVin 05 Mar 2010, 16:21

@mack: Scuze de intarziere...dar abia acuma am vazut ce ai scris.

Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) 50619063

LEGENDA:

1. Soseaua de centura
2. Schela metalica(vechi turn de observatie Question)
3. Cale ferata (Timisoara -> Lipova)
4. Drum acces (de pamant, nu se poate cu masina)
5. Loc spotting pentru 11

Nu se poate merge cu masina, soseaua de centura ii prea inalta pentru a cobori cu masina.
Eu nu am fost inca in acel loc, baietii de la Arad care au fost pot sa dea mai multe detalii.
In legatura cu autoritatile/securitatea, nu este nici o intelegere.
Aerodromul este la iesirea din Timisoara spre Cenad (Calea Torontalului). YR-SND iti poate da mai multe detalii. Very Happy
Locatii secrete??? Nu cred ca sunt lol! Ar fi un Li-2 la Buzias (33 km de Timisoara). Poze cu el aici.

Daca te hotarasti sa mergi, da si tu inainte un PM, si poate vin si eu, daca nu am ore la faculta. Sper sa te fi ajutat. Iar daca cumva am cursa la Budapesta, si am loc, si timp, si tu ai timp, te iau cu mine.
Poate ma completeaza si altii din TM si AR pentru intrebarile tale.

L.E Punctul 2 din legenda: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) 67455904

Cu stima, Alex.
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
YR-SND
Flight Level 300
Flight Level 300
YR-SND

Numarul mesajelor : 321
Varsta : 33
Localizare : Tmisoara
Data de inscriere : 13/12/2008

MesajSubiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) EmptyVin 05 Mar 2010, 19:42

Mai ai o varianta la 29

Din localitate REMETEA MARE (spre LUGOJ) intri pe al 4-lea drum la stanga si ti drumul

Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Captureef

Cu rosu se cam poate cu masina, depinde ce masina ai.... (drum agricol, ai o singura zona naspa, exact unde se intersecteaza linia neagra cu rosia)
Cu galben o iei la picior pana langa gard si stai pe acol,
Punctul albastru e in drept cu casuta de ILS
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

MesajSubiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) EmptyVin 05 Mar 2010, 20:21

N`am mai apucat sa fac si pentru 29, pentru ca a trebuit sa plec. Razz

Alex
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) EmptySam 06 Mar 2010, 08:12

Pentru locatia de spotting la pista 11, foarte buna schema, eu am fost in vara de cateva ori, cu masina. Acum, cred ca e moale si impracticabil drumul. Eventual sa-ti gasesti un loc mai departe, pe la intersectia centurii cu Drumul Lipovei sau pe la Parcul Industrial Dunca, ca nu stiu exact pe unde trece panta de aterizare.
Daca am drum pe la Timi, dau un mesaj.
Bafta!
Sus In jos
mack
Fotograf
mack

Numarul mesajelor : 242
Localizare : Iasi - Romania
Data de inscriere : 10/06/2008

MesajSubiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) EmptySam 06 Mar 2010, 08:32

Salutare,

Dragilor, multumesc mult de informatii.
Fiti siguri ca am sa dau un semn imediat ce ajung la Timisoara si mi-ar face placere sa mergem impreuna la spotting. Din pacate, acest lucru are sa se intample doar in week-end (munca, deh).

Ganduri bune,
mack
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

MesajSubiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) EmptySam 06 Mar 2010, 15:37

mack a scris:
Salutare,

Dragilor, multumesc mult de informatii.
Fiti siguri ca am sa dau un semn imediat ce ajung la Timisoara si mi-ar face placere sa mergem impreuna la spotting. Din pacate, acest lucru are sa se intample doar in week-end (munca, deh).

Ganduri bune,
mack

Suna bine in weekend...ca si eu in timpul saptamanii am ore (faculta Mad), iar Eugen, cu masina nu mai poti sa cobori acolo langa schela aia, ca ii prea inalta soseaua, si nu poti cobori cu masina. O sa merg eu saptamana asta pe acolo, dupa ore, sa vad cam pe unde am mai putea cobori cu masinile.

Numai bine, Alex
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)   Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...) Empty

Sus In jos

Locatii de spotting la Timisoara (aeroport, aerodrom...)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Concurs special - Locatii de spotting (Top 3)
» Concurs special - Locatii de spotting (Inscrieri)
» Concurs special - Locatii de spotting (Poll)
» Aeroshow Blue Eagles. Aerodrom Cioca - Timisoara. 14 mai 2016
» Sugestii organizare forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Diverse-
Mergi direct la: