|
| AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia | |
| | Autor | Mesaj |
---|
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Lun 02 Iun 2008, 10:32 | |
| Buna! In weekend-ul acesta, 7 - 8 Iunie 2008, la Mamaia se intampla AERO GP. Editia pilot a avut loc (pentru Romania), anul trecut in august (25 august 2007). Anul acesta evenimentul revine in Romania, cu forte proaspete si un program nou. Detalii Aero GP: http://aero-gp.com/constanta08.htm Comunicate de presa: http://aero-gp.com/mediainfo.htm - Citat :
- AERO GP 2008 presupune:
Cursa aeriana - 8 aeronave concurand impreuna pe un circuit ingust Lupta Aeriana - 2 piloti concurand unul impotriva celuilalt (dogfight) Acrobatie - Precision target dropping & aerobatic display by each pilot - Citat :
- Sursa: Site Magazin Aeronautic
Autor :*** Data: *** http://www.magazin-aeronautic.ro/index.php?id=333
- Citat :
- Aero GP sparge monotonia pe litoralul românesc chiar de la începutul sezonului!
Aero GP este un eveniment aviatic excepţional, iniţiat de Regional Air Services (Aerodrom Tuzla), în parteneriat cu Flying Aces, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța. Vedetele Aero GP vor fi prezente în faţa celor pasionaţi de avioane, sporturi extreme şi muzică bună sâmbătă și duminică, 7-8 iunie, în zona hotelului REX din staţiunea Mamaia între orele 13:00 – 18:00.
La ediția de anul trecut, peste 500.000 de spectatori au vizionat spectacolul alături de vedete ca Bruce Dickinson, de la Iron Maiden, oameni de televiziune din România și piloți celebri. Datorită succesului repurtat în organizarea acestei competiții, Constanţa este, începând din 2008, locație oficială a circuitului mondial! Echivalentul aviatic al Formulei 1, Aero GP implică avioane puternice, zboruri la doar 10 m de nivelul solului și circuite restrânse, pe care se desfășoară o cursă aeriană, dog fight (luptă) și demonstrații de acrobație. La competiție participă cei mai buni piloţi militari şi civili din lume. Anul acesta, competitorii sunt: Andy Bickmore – Marea Britanie, Mark Jeffries – Marea Britanie, Smokey Young – SUA, Peter Podlunsek – Slovenia, Zoltan Veres – Ungaria și Gerald Cooper – Marea Britanie.
Aero GP Constanța este una dintre cele mai spectaculoase evenimente din calendarul sportiv, continuând seria succeselor din Malta, Egipt, Slovenia, etc. Întreprinderea Regional Air Services presupune mai mult decât un spectacol aerian - o competiţie reală, cu risc şi tensiune. Spectatorii pot câștiga un salt cu parașuta sau marele premiu, un zbor alături de unul dintre acrobații aerodromului Tuzla. Iniţiatoarea evenimentului, Regional Air Services este o companie full service în aviaţia particulară (școală de pilotaj, aero-taxi, parașutism, campanii publicitare neconvenționale, monitorizare aeriană, zboruri pentru agricultură), deţinătoare a primului aerodrom privat din România. Pe 7-8 iunie, Aero GP deschide sezonul estival în forță! Nu uitati ca, fata de ce spun cei de la Magazin Aeronautic, mai participa si Iacarii Acrobati. Asadar, ne vedem acolo. Eu merg cu o parte din D13-th (patrula mov :rr: ) Ne gasiti la steagul D13-th (cu dragon). Dragonul arata ca in tricoul de pe mine ( ala din poza sunt eu, suparat ca trebuie sa imi car parapanta in spate pana in varful dealului) | |
| | | RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Lun 02 Iun 2008, 16:35 | |
| Probabil ca o sa fiu si eu acolo. Macar sa fac poze | |
| | | Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Lun 02 Iun 2008, 17:26 | |
| prezent! abia astept sa vad ce o sa fie! facem de o adunare? oare unde ar fi ok, si cum sa ne recunoastem? cei de-ai locului ne ziceti o idee? | |
| | | Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Mar 03 Iun 2008, 23:53 | |
| nimeni nimic? eu o sa fiu pe plaja cu o colega de-a noastra anna claudia, daca vine si ea, si inca 2 prieteni cred ca o sa fiu usor de recunoscut si din poza ( https://servimg.com/view/11836981/175 ) dar si dupa ana care va avea un "tun" misto cu ea | |
| | | RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Mier 04 Iun 2008, 10:42 | |
| Pai ne vedem cum sa nu. Iti dau un pm cu numarul meu de telefon, si cum ajungi, luam legatura. Din Bucuresti nu e nimeni interesat? | |
| | | electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| | | | crisvsv Flight Level 200
Numarul mesajelor : 236 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Vin 06 Iun 2008, 01:07 | |
| As veni si eu dar nu am cu ce ajunge acolo. | |
| | | Eurofighter Membru activ
Numarul mesajelor : 738 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 15/03/2008
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Vin 06 Iun 2008, 01:24 | |
| eu trebuie sa ma lupt cu proiectul de diploma
asa ca bagati poze cat puteti | |
| | | RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Vin 06 Iun 2008, 11:14 | |
| goddamnit.... sambata am primul examen din sesiune... sesiunea #*$@* | |
| | | electric Membru activ
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Lun 09 Iun 2008, 12:13 | |
| Touchdown. D13-th a fost acolo, s-a intalnit si cu Virusu'. Care Virusu are si poze. Pozele noastre (D13-th) o sa apara la noi pe forum, va tin la curent. P.S. Va recomandam sa va alegeti un ofiter de PR. Al nostru din D13-th a reusit sa faca bine imaginii escadrilei. A aparut cu steagu' D13-th la televizor | |
| | | hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia Lun 09 Iun 2008, 14:39 | |
| La Antena 3 l-am vazut si eu | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia | |
| |
| | | | AERO GP, 7 - 8 Iunie 2008, Constanta-Mamaia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |