tiii, vremuri...
tin minte ca eram in mijlocul sesiunii de examene da nu a contat deloc, cand am aflat de miting pac... 17 ore am facut pe tren Bucuresti-Timisoara, ajuns acolo la 6 dimineata, miting, la 17 eram iar in tren si iar 14 ore drum... nebunie...
- Sniperul a fost pilotat de un pilot de la Elbit si era sa dea cu el de pamant...
- Mig-23 a avut o evolutie senzationala (una dintre ultimele pentru ca a fost rertras, daca nu chiar ultima); pilotul a pus avionul la verticala, a bagat postcombustia si a urcat asa accelerand de la nivelul pistei pana la plafonul de nori (~3-4000m); si niste treceri la joasa inaltime (peste 900-1000km/h zic eu) de-ti trepida tot corpul plus ca jumatate de minut nu te mai puteai auzi cu nimeni din jurul tau... iar la final lumea l-a aclamat asa de insistent pe pilot ca a facut plinul si a bagat un bis mai scurt (n-am mai auzit sa se faca vreun bis cu avion de lupta la vreun miting de la noi)...
- parca a fost si un solo cu Su-27... pendul, cobra facuta de 3-4 ori sa vada toti cat de simplu e, tot tacamul
- americanii venisara si ei cu F-16 da n-au mai zburat ca se faceau de ras la ce evolutie a avut Su-ul...
- la sfarsit F-16 si Su-27 erau parcate unul langa altul si scuzati-mi expresia dar F-ul parea o jucarie in comparatie cu Su-27...
Tot film aveam si eu pe atunci ca nu auzisem de altceva dar din pacate l-am pierdut...