| ImageShack - format nou? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: ImageShack - format nou? Sam 09 Ian 2010, 20:41 | |
| Salutare, Intrebare - ce link (din cele multe) trebuie sa folosesc pentru a adauga o imagine la un post (folosind ImageShack), fara sa apara niciun alt comentariu? Am incercat astazi sa adaug o imagine si invariabil aceasta era insotita de eticheta "Share this image on Twitter!" Pana de curand, exista un "check" ce trebuia debifat; dar bag de seama ca lucrurile s-au schimbat. Pentru exemplificare: Multumesc pentru ajutor, mack | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Sam 09 Ian 2010, 23:22 | |
| Trebuie sa folosesti codul de la "Forum Code" putin cosmetizat. Exemplu mai jos: | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| |
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Dum 10 Ian 2010, 00:11 | |
| dar dragilor, exista si photobucket.com si e mult mai simplu iti faci cont, selectezi sati redimensioneze poza la 800 latime, si sa-ti arate strict linkul pt poza, si partea faina e ca se pot urca mai multe poze odata! arata cam asa: | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Dum 10 Ian 2010, 00:13 | |
| | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Dum 10 Ian 2010, 00:48 | |
| - virusu a scris:
- ...partea faina e ca se pot urca mai multe poze odata!...
Si ImageShack are un toolbar care se instaleaza in browser (http://toolbar.imageshack.us/) si permite urcarea & redimensionarea oricarui nr. de poze simultan. Eu pe acesta il folosesc de foarte mult timp si este OK. Fiindca astazi am urcat doar o poza, nu vazusem ca daca urci mai multe poze codul generat ramane neschimbat fata de versiunea anterioara ImageShack (adica nu se adauga automat mentiunea din footer "Share this image on twiter...") Deci ImageShack still rullz daca folositi toolbar-ul lor. Exemplificare: Selectati codul BB Codes si inserati-l in post-ul vostru pe forum, facand urmatoarele modificari: That's all
Ultima editare efectuata de catre gaudi in Dum 10 Ian 2010, 01:12, editata de 6 ori | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Dum 10 Ian 2010, 00:57 | |
| cu photobucket merge super...am facut acum citeva probe ...si iese super....multumim inca o data virusu | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Dum 10 Ian 2010, 11:50 | |
| Dupa o scurta experienta cu photobucket am observat ca ei scad calitatea si implicit dimensiunea imaginilor dupa cateva zile. Exemple gasiti la topicul EBBR cate vreti, pline de compression artifacts. Deci m-am intors la imageshack. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Dum 10 Ian 2010, 12:17 | |
| - arianne a scris:
- Dupa o scurta experienta cu photobucket am observat ca ei scad calitatea si implicit dimensiunea imaginilor dupa cateva zile. Exemple gasiti la topicul EBBR cate vreti, pline de compression artifacts. Deci m-am intors la imageshack.
Daca le faci singur 800/xxx nu o sa mai ai probleme cu7 reducerea lor, reducere care apare cand folosesti oferta lor de reducere a dimensiunilor care le duce la calitatea cea mai slaba pentru a ocupa cat mai putin spatiu |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? Dum 10 Ian 2010, 12:48 | |
| - kkk a scris:
- arianne a scris:
- Dupa o scurta experienta cu photobucket am observat ca ei scad calitatea si implicit dimensiunea imaginilor dupa cateva zile. Exemple gasiti la topicul EBBR cate vreti, pline de compression artifacts. Deci m-am intors la imageshack.
Daca le faci singur 800/xxx nu o sa mai ai probleme cu7 reducerea lor, reducere care apare cand folosesti oferta lor de reducere a dimensiunilor care le duce la calitatea cea mai slaba pentru a ocupa cat mai putin spatiu Pai sigur ca singur le redimensionez. Am zis ca dupa doua-trei zile le reduce automat Exemplific, se vede clar pe culoarea rosie, in special pe coada. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ImageShack - format nou? | |
| |
|
| |
| ImageShack - format nou? | |
|