ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

ImageShack - format nou?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
mack
Fotograf
mack

Numarul mesajelor : 242
Localizare : Iasi - Romania
Data de inscriere : 10/06/2008

ImageShack - format nou? Empty
MesajSubiect: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptySam 09 Ian 2010, 20:41

Salutare,

Intrebare - ce link (din cele multe) trebuie sa folosesc pentru a adauga o imagine la un post (folosind ImageShack), fara sa apara niciun alt comentariu?
Am incercat astazi sa adaug o imagine si invariabil aceasta era insotita de eticheta "Share this image on Twitter!"
Pana de curand, exista un "check" ce trebuia debifat; dar bag de seama ca lucrurile s-au schimbat.

Pentru exemplificare:
ImageShack - format nou? Img6095xImageShack - format nou? W800

Multumesc pentru ajutor,
mack
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptySam 09 Ian 2010, 23:22

Trebuie sa folosesti codul de la "Forum Code" putin cosmetizat. Exemplu mai jos:

ImageShack - format nou? Exemplu
Sus In jos
Voicu
Moderator
Voicu

Numarul mesajelor : 2513
Varsta : 62
Localizare : Arad - ARW - LRAR
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptySam 09 Ian 2010, 23:34

gaudi a scris:
Trebuie sa folosesti codul de la "Forum Code" putin cosmetizat. Exemplu mai jos:

ImageShack - format nou? Exemplu

multumim ptr. ajutor........din pacate noul format de incarcare a pozele...
nu face altceva decit sa ne ingreuneze munca.... Sad Crying or Very sad
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptyDum 10 Ian 2010, 00:11

dar dragilor, exista si photobucket.com si e mult mai simplu Smile

iti faci cont, selectezi sati redimensioneze poza la 800 latime, si sa-ti arate strict linkul pt poza, si partea faina e ca se pot urca mai multe poze odata!

arata cam asa:
ImageShack - format nou? Untitled-1-2
Sus In jos
Voicu
Moderator
Voicu

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptyDum 10 Ian 2010, 00:13

multumim Virusu....... cheers cheers cheers
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptyDum 10 Ian 2010, 00:48

virusu a scris:
...partea faina e ca se pot urca mai multe poze odata!...

Si ImageShack are un toolbar care se instaleaza in browser (http://toolbar.imageshack.us/) si permite urcarea & redimensionarea oricarui nr. de poze simultan. Eu pe acesta il folosesc de foarte mult timp si este OK.

Fiindca astazi am urcat doar o poza, nu vazusem ca daca urci mai multe poze codul generat ramane neschimbat fata de versiunea anterioara ImageShack (adica nu se adauga automat mentiunea din footer "Share this image on twiter...")

Deci ImageShack still rullz daca folositi toolbar-ul lor. Exemplificare:

ImageShack - format nou? Capture01

Selectati codul BB Codes si inserati-l in post-ul vostru pe forum, facand urmatoarele modificari:

ImageShack - format nou? Capture02
That's all Wink

Ultima editare efectuata de catre gaudi in Dum 10 Ian 2010, 01:12, editata de 6 ori
Sus In jos
Voicu
Moderator
Voicu

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptyDum 10 Ian 2010, 00:57

cu photobucket merge super...am facut acum citeva probe ...si iese super....multumim inca o data virusu
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptyDum 10 Ian 2010, 11:50

Dupa o scurta experienta cu photobucket am observat ca ei scad calitatea si implicit dimensiunea imaginilor dupa cateva zile. Exemple gasiti la topicul EBBR cate vreti, pline de compression artifacts. Deci m-am intors la imageshack.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptyDum 10 Ian 2010, 12:17

arianne a scris:
Dupa o scurta experienta cu photobucket am observat ca ei scad calitatea si implicit dimensiunea imaginilor dupa cateva zile. Exemple gasiti la topicul EBBR cate vreti, pline de compression artifacts. Deci m-am intors la imageshack.

Daca le faci singur 800/xxx nu o sa mai ai probleme cu7 reducerea lor, reducere care apare cand folosesti oferta lor de reducere a dimensiunilor care le duce la calitatea cea mai slaba pentru a ocupa cat mai putin spatiu
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? EmptyDum 10 Ian 2010, 12:48

kkk a scris:
arianne a scris:

Daca le faci singur 800/xxx nu o sa mai ai probleme cu7 reducerea lor, reducere care apare cand folosesti oferta lor de reducere a dimensiunilor care le duce la calitatea cea mai slaba pentru a ocupa cat mai putin spatiu

Pai sigur ca singur le redimensionez. Am zis ca dupa doua-trei zile le reduce automat Smile

Exemplific, se vede clar pe culoarea rosie, in special pe coada.
ImageShack - format nou? DSC_0065
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ImageShack - format nou?   ImageShack - format nou? Empty

Sus In jos

ImageShack - format nou?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Puncte de navigatie aeriana in Romania (waypoints)
» Aeroporturile din Paris si Amsterdam au format o alianta strategica

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Diverse-
Mergi direct la: