cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Salt în gol de pe cea mai înaltă clădire a lumii Vin 08 Ian 2010, 22:59 | |
| Titlu: Salt în gol de pe cea mai înaltă clădire a lumii Sursa: http://www.realitatea.net/salt-in-gol-de-pe-cea-mai-inalta-cladire-a-lumii_694692.html Autor: *** Data: 08.01.2010 - Citat :
- Salt în gol de pe cea mai înaltă clădire a lumii
Au sărit de pe Burj Khalifa direct în Cartea Recordurilor. E vorba idespre doi bărbaţi, care au avut curajul de a sări în gol de pe cea mai înaltă clădire din lume. Cei doi temerari sunt jumperi experimentaţi din Emiratele Arabe Unite. Ei au sărit de la 672 de metri, de pe o platformă situată pe celebrul turn din Dubai, inaugurat luni. Au coborât în gol cu o viteză uimitoare, de 220 de kilometri la oră. Abia foarte aproape de sol şi-au deschis paraşutele. Saltul a durat doar un minut şi jumătate şi a fost filmat chiar de sportivii amatori. "Base jump" este cel mai periculos sport din lume. | |
|
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Salt în gol de pe cea mai înaltă clădire a lumii Sam 09 Ian 2010, 11:44 | |
| frumos record Si o poza de la Attila Goger,care in acest moment este in Dubai si care a avut onoarea sa stea la masa cu cei doi base-jump'eri Nasser Al Neyadi si Omar Alhegelan. Multumim mult pentru poza!! In viitor va fi postat pe facebook, un mic jurnal al activitatilor din Dubai https://www.facebook.com/#/profile.php?ref=sgm&id=100000412977281 | |
|
D13-th_TakeOff Membru activ
Numarul mesajelor : 247 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 27/06/2009
| Subiect: Re: Salt în gol de pe cea mai înaltă clădire a lumii Sam 09 Ian 2010, 14:47 | |
| - Citat :
- si care a avut onoarea sa stea la masa cu cei doi base-jump'eri Nasser Al Neyadi si Omar Alhegelan.
Eu zic ca ei au avut onoarea sa stea cu Goger la masa... parerea mea... | |
|
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Salt în gol de pe cea mai înaltă clădire a lumii Dum 10 Ian 2010, 22:11 | |
| - D13-th_TakeOff a scris:
-
- Citat :
- si care a avut onoarea sa stea la masa cu cei doi base-jump'eri Nasser Al Neyadi si Omar Alhegelan.
Eu zic ca ei au avut onoarea sa stea cu Goger la masa... parerea mea... Mi-ai luat-o inainte. Asa as fi zis si eu, dar, totusi, toti merita mult respect. Onoarea este reciproca. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salt în gol de pe cea mai înaltă clădire a lumii | |
| |
|