| Kecskemet Airshow - August 2010 | |
|
+45VIC nbkill3r ness codrutz Raduq Voicu N3o eugen delu stefanu1 deltadagger Balki Valy crisvsv Eich Skywalker mesterul manolescu vishzu DrakulaBV abrazivu Alex_tm fularU puma330 gabi-737 alexconu claudiu_ne2000 Mengelaus shouriken sergiu Flori claudiu i valavia RATus Bestian gmc_extreme propellerdream mack hayabusa flysebi allex Kamob 50 electric mihaiatanasie Virusu floyd 49 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ness Airport Level
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 65 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 14/04/2009
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Lun 02 Aug 2010, 16:03 | |
| - syhaya a scris:
- hai sa combin, cel putin ce stiu eu dn cei care vin...
Joi dimi, plecam din Bucuresti 2 masini, in una eu cu Valavia si cu Dandare (Aripi Romanesti), in cealalta shouriken cu un coleg de-al lui si cu Vishu. Plecare vineri dimineata cu gasca din Cluj (nu ii stiu pe toti care vin)
Din Bucuresti mai vine si Codrutz vineri seara, direct la Kecskemet
Colegul lui shouriken este sake. | |
|
| |
Flori Fotograf
Numarul mesajelor : 765 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2009
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Lun 02 Aug 2010, 16:12 | |
| bine ai venit, sake! Ne vedem joi! | |
|
| |
nbkill3r Airport Level
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2010
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Lun 02 Aug 2010, 17:42 | |
| Mai este cineva din bucuresti care nu are cu ce sa mearga? poate reusim sa ne grupam cumva.Cei interesati sa posteze aici sau PM.
PS: mai pot sa rezerv si eu un loc de cort????? | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 10:38 | |
| - floyd a scris:
- INFO:
Prognoză meteo pe timpul evenimentului pentru vineri 06.aug
să nu dezamăgiţi poate deveni una favorabilă.
SURSA ............ http://www.ilmeteo.net/meteo_Kecskemet-Europa-Ungheria-Kecskemet-LHKE-1-11991.html | |
|
| |
nbkill3r Airport Level
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2010
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 18:19 | |
| Tin minte k s-a mai dezbatut acest aspect dar pe bilete mele scrie clar k nu ai voie cu mancare, sticle de plastic, arme, umbrele, aparate foto sau audio-video.
PS: dac amai are cineva o rezervare de cort libera si mi-o poate ceda ar fi recunoscator. | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 21:07 | |
| - nbkill3r a scris:
- Tin minte k s-a mai dezbatut acest aspect dar pe bilete mele scrie clar k nu ai voie cu mancare, sticle de plastic, arme, umbrele, aparate foto sau audio-video.
Pai daca s-a mai discutat de ce ai readus in tema subiectul? Inafara de arme, umbrele si sticle nu vad de ce nu ar fi voie cu celelalte obiecte mentionate mai sus. | |
|
| |
Skywalker Membru activ
Numarul mesajelor : 407 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 22:17 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Skywalker in Mar 03 Aug 2010, 22:32, editata de 2 ori | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 22:21 | |
| Iepurele vad ca se grabea catre WC. Probabil ca voia sa faca pipi. (facea pe el de frica). | |
|
| |
N3o Airport Level
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localizare : Timisoara, Temeschburg, Temeschwar, Temesvár - TSR/LRTR Data de inscriere : 08/03/2010
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 22:34 | |
| | |
|
| |
claudiu_ne2000 Flight Level 300
Numarul mesajelor : 301 Varsta : 48 Localizare : DEVA Data de inscriere : 10/09/2009
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 22:39 | |
| skywalker...sa nu uiti sa trasezi un loc de intalnire...ca la tine ma gandeam cand am spus ca ar fi bine sa ne intalnim la standul Ro. | |
|
| |
nbkill3r Airport Level
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 22:45 | |
| - Raduq a scris:
- nbkill3r a scris:
- Tin minte k s-a mai dezbatut acest aspect dar pe bilete mele scrie clar k nu ai voie cu mancare, sticle de plastic, arme, umbrele, aparate foto sau audio-video.
Pai daca s-a mai discutat de ce ai readus in tema subiectul? Inafara de arme, umbrele si sticle nu vad de ce nu ar fi voie cu celelalte obiecte mentionate mai sus.
Pentru ca asa scrie pe biletele mele si pentru ca mai scrie k or sa te perchezitioneze si ca daca o sa intarzii si ajungi dupa ora de inceput o sa trebuiasca sa stai unde iti spun ei...eu doar am anuntat ce scrie pe bilete. | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 22:53 | |
| - nbkill3r a scris:
- Raduq a scris:
- nbkill3r a scris:
Pai daca s-a mai discutat de ce ai readus in tema subiectul? Inafara de arme, umbrele si sticle nu vad de ce nu ar fi voie cu celelalte obiecte mentionate mai sus.
Pentru ca asa scrie pe biletele mele si pentru ca mai scrie k or sa te perchezitioneze si ca daca o sa intarzii si ajungi dupa ora de inceput o sa trebuiasca sa stai unde iti spun ei...eu doar am anuntat ce scrie pe bilete. no stai linistit nu te impacienta degeaba chiar crezi ca is toate restrictiile alea? in anii trecuti cum s-or facut poze la miting? si in primu rand ii SHOW AVIATIC! nu'i restrictie. Poti mere linistit aparatu foto si mancare si sticla de apa | |
|
| |
Skywalker Membru activ
Numarul mesajelor : 407 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mar 03 Aug 2010, 23:41 | |
| - claudiu_ne2000 a scris:
- skywalker...sa nu uiti sa trasezi un loc de intalnire...ca la tine ma gandeam cand am spus ca ar fi bine sa ne intalnim la standul Ro.
S-au ocupat altii deja de asta, eu o sa ma bucur doar sa vad multi de-ai nostri pe aici. Eu acum imi golesc cardul ca maine...cred ca iar o sa fiu la post pe TWY pozand la greu. Update despre vreme: ploua marunt de cateva ore in Budapesta ( nu intrebati de ce unu' care are treaba la Kecskemet sta la hotel in Budapesta ca iar ma enervez ). Revin cu poze zilele urmatoare...se anunta chestii interesante. Luati-va apa. E un Lidl la vreun km de poarta. Am murit de sete dimineata si cand sa ies am nimerit unii care nu vorbeau o boaba alta limba decat maghiara si,desi si eu si masina aveam permise de incinta, nu intelegeau de ce vreau sa ies ca sa reintru.....le-am explicat pana m-au durut mainile ca vreau sa iau niste apa si apoi ne-am inteles de minune ...Mai greu,dar au priceput, spre deosebire de niste artisti de la BSDA care stiau una si buna...pe aici nu se trece ... | |
|
| |
claudiu i Flight Level 100
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/02/2010
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 06:36 | |
| pleaca careva din Bucuresti cu trenul? | |
|
| |
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 09:27 | |
| - Citat :
- pleaca careva din Bucuresti cu trenul?
Da. nbkill3r | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 11:21 | |
| Salutare tuturor! Nou venit pe forum posibil sa ne vedem pe la Kecskemet. Vroiam sa va intreb daca aveti vreo sugestie de locatie buna pentru foto shooting la Kecskemet la miting-ul din weekendul asta. Am mai fost pe acolo in 2008 dar pe atunci nu ma interesa fotografia |
|
| |
codrutz Fotograf
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 13:40 | |
| Buna Arlechinu, si eu m-am alaturat comunitatii inainte de un Kecskemet. Locatii bune... este o zona care are parapeti de beton in fata, nu vrei sa fii acolo. Sunt locuri langa un gard inalt de cam 1.20m fara alte obstacole, dar se ocupa repede, recomand sa te trezesti devreme si sa alergi. E o idee buna sa ai niste apa la tine si cineva care sa-ti tina locul, nu o sa-ti placa daca trebuie sa te misti.
Multe din decolari vor fi spectaculoase cu degajari cu postcombustie pe partea opusa publicului, ele se vor face cam pe la jumatatea pistei. Pot iesi lucruri interesante.
In alta ordine de idei, eu am rezervat doua zboruri cu Blue-Air Buc-Cluj si nu voi mai folosi drumul de intoarcere, biletul este pentru luni dimineata, decolare de la 8:00 din Cluj. Este inscris si un bagaj de cala. Schimbarea de nume cica se taxeaza cu 40E, daca e cineva interesat sa faca un drum CLJ-BBU luni dimineata... MP. Locul rezervat este cu spatiu pt picioare in dreptul iesirii de urgenta si cu lumina din spate pt poze in lung de aripa.
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 13:51 | |
| Mersi de raspunsul prompt! Eu ma gandeam sa gasesc un loc undeva pe aici:
http://www.wikimapia.org/#lat=46.9112558&lon=19.7595119&z=15&l=0&m=b
Ai idee unde exact este zona cu parapetul/gardul putin inalt de care zici?
Plec din Timisoara dimineata devreme 6-7 cu mai cativa prieteni, sper sa nu fie aglomerat drumul si sa ajung pe aeroport inainte sa devina foarte ingramadit. |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 13:54 | |
| Trezit de dimineata probabil ca inseamna trezit la rasarit, sau inainte mai ales pentru cei ce vin direct din tara! Eu o sa vin sambata din Arad, deci banuiesc ca nu o sa fiu primul acolo ! @arlechinu: cred ca este un pic cam tarziu 6-7! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 14:06 | |
| Plecare la 6-7, 3 ore din Timisoara pana la Kecskemet, asta inseamna ora 8-9 ora Ungariei. Sa fie deja aglomerat la ora aia? Aveti idee la ce ora se deschide aeroportul pentru public? |
|
| |
codrutz Fotograf
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/08/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 14:10 | |
| imaginea e rasucita chenarul reprezentat acolo e zona in care de obicei sunt amplasate cabinele pentru presa, mai inalte cu vreo 2 m, din spatele lor nu vezi nici urma de pista. zona ideala ar fi la capatul platformei (pe directia 300deg de la chenar, o distanta de aprox 150m), unde incepe breteaua si nu sunt garduri prea inalte. Acolo insa, se umple imediat, uzual cu familisti d-ai lor. In imaginea de mai jos, cam pe unde sunt cele doua Spartanuri (?) va fi expo static, e foarte probabil ca standul Romaniei sa fie pe acolo, poate ne poate confirma skywalker. Succese si imagini reusite! | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 14:11 | |
| - arlechinu a scris:
- Plecare la 6-7, 3 ore din Timisoara pana la Kecskemet, asta inseamna ora 8-9 ora Ungariei. Sa fie deja aglomerat la ora aia? Aveti idee la ce ora se deschide aeroportul pentru public?
Ora 7:30 LT | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 16:39 | |
| @codrutz: mersi de pont! @Raduq: mersi, cred ca plec mai devreme in cazul asta |
|
| |
xpino Fotograf
Numarul mesajelor : 227 Varsta : 60 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 25/01/2009
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 17:48 | |
| Salutare, vineri la prima ora ma pun si eu in miscare spre K. cu toata familia. - As incerca ruta Sibiu-Deva-Brad-Ineu-Varsand-Gyula-Kecskemet (a mai fost amintita aici) stie cineva in ce stare e drumul? Mai ales in portiunea din RO. - Cazare avem undeva in partea de vest a orasului si as vrea sa folosec unul din autobuzele puse la dispozitie de organizatori (mai exact cel care vine de pe M5) dintre cei care au mai fost in 2008 ste cineva daca e o varianta ok si se poate ajunge inainte de 8 acolo sau mai bine vin cu masina pina linga baza? - Sambata ne intilnim in jurul orei 8:00 la standul Romaniei sau alergam care cum sa ne ocupam locuri? Pe curind, Dan | |
|
| |
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 18:28 | |
| sunt la kecskemet. cativa spotteri agitati in capul pistei... asteapta. e doar miercuri....si e foarte soare... ne vedem vineri seara.
electric de kecskemet.
LE 1: eu am venit pe ruta deva brad ineu varsand kecskemet si e superba: doar clasica restrictie de 30km/h in brad si cateva denivelari dupa brad. peisajul si lipsa aglomeratiei compenseaza . recomand. intre varsand si kecskemet am mers 110 (cu exceptia localitatilor). a, uitasem: cateva probleme intre deva si brad (un pod in lucru si inca ceva, dar minor, nu va faceti probleme). LE 2: am verificat, e recomandat autobuzul. costa 1 EUR (cica) biletu. oricum e aglomeratie mare de masini... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kecskemet Airshow - August 2010 | |
| |
|
| |
| Kecskemet Airshow - August 2010 | |
|