ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

59 de euro ca să vezi Clujul din cer

In jos 
+12
Virusu
raduvisitor
Boeing777-300
Mengelaus
lucian21
D13-th_TakeOff
claudiup
byteworks
propellerdream
mario antonio
RATus
vasi
16 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
vasi
Flight Level 100
Flight Level 100
vasi

Numarul mesajelor : 116
Varsta : 43
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 08/05/2009

59 de euro ca să vezi Clujul din cer Empty
MesajSubiect: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 14:20

Titlu: Premieră în Ardeal - 59 de euro ca să vezi Clujul din cer
Sursa: http://www.adevarul.ro/articole/cluj-video-premiera-in-ardeal-59-de-euro-ca-sa-vezi-clujul-din-cer.html
Data: 12.11.2009
Autor: Vasile Racoviţan

Citat :
Începând de săptămâna viitoare, clujenii vor avea ocazia să facă zboruri de agrement cu avioane ultrauşoare. Acestea vor decola de la aerodromul din Dezmir, iar costul pentru o jumătate de oră de zbor va fi 59 de euro. Zborul de o oră va costa 129 de euro (...)

RATus, inca o data mii de multumiri pentru fotografii
Sus In jos
http://www.vasileracovitan.com
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 14:35

F tare articolul dar si subiectul.

Pentru toti cei care au laudat Tripul de la Remetea , nu mai stati pe ganduri, aveti ocazia de acuma sa-l faceti si voi sau puteti alege alte zone ! sincer, mai ales avand in vedere ca e vorba de zbor + peisajul superb, cheile turzii etc... preturile mi se par mai mult decat decente.

detalii aici -> www.aventuracard.ro ( astept pareri si despre website care e creatie personala )

PS. lucrez in prezent la mai multe proiecte de aviatie site-uri etc, si asta explcia absenta mea in ultima vreme.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 14:43

RATus a scris:
F tare articolul dar si subiectul.

Pentru toti cei care au laudat Tripul de la Remetea , nu mai stati pe ganduri, aveti ocazia de acuma sa-l faceti si voi sau puteti alege alte zone ! sincer, mai ales avand in vedere ca e vorba de zbor + peisajul superb, cheile turzii etc... preturile mi se par mai mult decat decente.

detalii aici -> www.aventuracard.ro ( astept pareri si despre website care e creatie personala )

Hey, Ratus, nice one,

Foarte haios website-ul insa mai ales ideea. O noutate interesanta, si ai dreptate merita atat pentru experienta in sine cat si pentru peisajele de acolo.
Legat de site, folosind mult flash e posibil sa se "incarce" mai greu celor care nu au o legatura foarte buna, si astfel poate pierde din "interesati". Daca iti e usor n-ar fi rea si o varianta html, cu un choice la intrare, astfel incat sa poti alege sa vizualizezi site-ul in flash sau cel mai simplu in html.

Anyway...nice work and great idea!
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 14:55

site-ul este html si e construit astfel incat , chiar si fara flash sa se vada toate informatiile butoane, continut, poze , galerii sunt toate facute ca sa incarce rapid, iar "bonusul", miscarea si pozele mari + efecte sunt facute in flash.

Ideea este intr-adevar una f buna si senzatiile merita incercate. Ideea , dupa cum scrie si in articol este a lui Attila si Roxana Goger pentru activitatea din Cluj Napoca si este o extensie Aventura Card , care deja activeaza langa Bucuresti cu Zboruri la Sirna.

Ultima editare efectuata de catre RATus in Joi 12 Noi 2009, 17:45, editata de 1 ori
Sus In jos
propellerdream
Flight Level 400
Flight Level 400
propellerdream

Numarul mesajelor : 622
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/07/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 16:58

Ma intreb pe ce temei legal au loc zborurile astea cu ULM-ul in schimbul carora se percep bani. Ce licente au pilotii care sint platiti sa zboare? Se plateste doar inchirierea avionului? Se platesc si serviciile pilotului? Firma organizatoare este operator aerian? Pilotii au CPL? Intotdeauna m-am intrebat cum de este tolerata activitatea de lucru aerian si de taxi aerian cu ULM-ul... Dupa cata legislatie aeronautica am invatat eu pana acum, e cam ilegala chestia asta. Care sunt subterfugiile legale - daca exista unele - pe care le foloseste acest program? Nu astept raspuns. Sunt intrebari retorice. Si deloc rautacioase...

Lasand acum la o parte rigorile legale, proiectul e frumos. Si site-ul arata foarte ok. E bine ca oamenii sa zboare cat mai mult si sa creasca nivelul de educatie aviatica in Romania.
Sus In jos
http://www.propellerdream.ro
byteworks
Flight Level 100
Flight Level 100
byteworks

Numarul mesajelor : 164
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 17:20

Sunt cateva portite legale, unele simplu de utilizat altele mai complicat. Cea mai simpla ar fi, cu avionul omologat si pilotul instructor, sa se declare zbor de scoala, lectia aclimatizare Exclamation
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

Numarul mesajelor : 973
Varsta : 42
Data de inscriere : 22/10/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 17:46

propellerdream a scris:
intrebari retorice. Si deloc rautacioase...

Lasand acum la o parte rigorile legale, proiectul e frumos. Si site-ul arata foarte ok. E bine ca oamenii sa zboare cat mai mult si sa creasca nivelul de educatie aviatica in Romania.

nu vad care e legatura... cat timp se face, inseamna ca-i legal(cu siguranta banii se duc pe inchirierea avionului si combustibil si platesc catre proprietar, iar pilotul are licentza de zbor cu pasager)... importanta, zic eu, e initiativa. in sfarsit incep sa se miste si la noi lucrurile in turismul aerian. FELICITARI INITIATORILOR!
promit ca voi dezvolta si eu un articol Smile
Sus In jos
D13-th_TakeOff
Membru activ
D13-th_TakeOff

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 27/06/2009

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyJoi 12 Noi 2009, 20:43

propellerdream a scris:
Ma intreb pe ce temei legal au loc zborurile astea cu ULM-ul in schimbul carora se percep bani. Ce licente au pilotii care sint platiti sa zboare? Se plateste doar inchirierea avionului? Se platesc si serviciile pilotului? Firma organizatoare este operator aerian? Pilotii au CPL? Intotdeauna m-am intrebat cum de este tolerata activitatea de lucru aerian si de taxi aerian cu ULM-ul... Dupa cata legislatie aeronautica am invatat eu pana acum, e cam ilegala chestia asta. Care sunt subterfugiile legale - daca exista unele - pe care le foloseste acest program? Nu astept raspuns. Sunt intrebari retorice. Si deloc rautacioase...

Raspunsul e foarte simplu... nu este absolut nimic ilegal... Deci, daca ai un aeroplan ULM si ai licenta care-ti permite sa zbori cu pasager, o faci linistit, da? Ai voie sa zbori cu mama, tata, soacra, prieteni, amanta etc...
Aventura Card ofera doritorilor niste carduri contra cost, iar pe baza acelui card omul se duce la aerodrom unde zboara absolut GRATUIT!
Propietarul aeronavei, fie firma sau persoana fizica, sau pilotul nu primeste absolut nici un ban de la acel doritor de zbor... deci nu este nimic ilegal, nu face lucru aerian etc... Omul plateste pentru un card, o sapca, un tricou, nicidecum pentru un zbor... iar de zburat, zboara pe gratis pe raspunderea lui, evident conditia fiind sa aibe 18 ani impliniti...
Sus In jos
lucian21
Flight Level 200
Flight Level 200
lucian21

Numarul mesajelor : 296
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 09:04

sper ca e o gluma postarea asta! Odata ce platesti cardul unde-i gratuitatea?
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 09:13

lucian21 a scris:

Fii mai atent cand citesti....Omul a spus ca nu platesti un zbor ci platesti un card. Pe factura scrie ca ai platit un card de la Aventura Card nu un zbor de la ei. Deci, teoretic, zborul e gratis Smile
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

Numarul mesajelor : 857
Localizare : Macondo
Data de inscriere : 02/12/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 12:26

Mengelaus a scris:
lucian21 a scris:

Fii mai atent cand citesti....Omul a spus ca nu platesti un zbor ci platesti un card. Pe factura scrie ca ai platit un card de la Aventura Card nu un zbor de la ei. Deci, teoretic, zborul e gratis Smile

din ce inteleg eu e o forma mascata de plata
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 12:53

Aviatia e foarte scumpa in Romania, asta o stiti toti. Din acest motiv domeniu e inaccesibil multora, devenind exclusivist... Nu acelasi lucru se intampla in urma cu zeci de ani. Acum, cand cineva gaseste o metoda care sa impace si capra si varza pentru a da ocazia tuturor sa zboare pe bani putini, se gasesc oameni care vor sa despice firul in patru doar de dragul conversatiei si al contoversei. Mi se pare infantil!
Sus In jos
byteworks
Flight Level 100
Flight Level 100
byteworks

Numarul mesajelor : 164
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 13:13

Mie nu mi se pare deloc infantil, e chiar benefic daca se gasesc solutii pentru practicarea unei aviatii mai ieftine, si sustinerea ei, si eu as zice ca portitele au fost lasate intredeschise chiar cu acest gand. Pericolul vine din a face aceste metode "prea publice": oportunitatile prea mari sau evidente vor atrage "rechinii", cei care pot plimba lumea dar pe bani grei, nu firfirei.
Sus In jos
raduvisitor
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 167
Data de inscriere : 27/01/2009

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 13:28

propellerdream a scris:

Chiar daca intrebarile deranjeaza, in opinia mea nu, nu sunt intrebari deloc retorice, sunt cat se poate de logice si binevenite!

Iar raspunsurile care au urmat m-au cam surprins. Nu-i deloc "gratuit" iar "mama, tata, amanta" reprezinta situatii complet diferite de cele pretinse in situatia de fata.

Continutul actual pune accent numai pe latura publicitar-propagandistica tratand superficial celelalte aspecte.
De exemplu, cu responsabilitatile si asigurarile cum stam?
Citez de pe site-ul respectiv:
"Aventura Card garanteaza siguranta clientilor pe tot timpul zborului, atat prin aparate de zbor in excelenta stare de functionare cat si prin experienta si profesionalismul pilotilor nostrii."
Asta-i tot?

Lasand la o parte "frumusetea proiectului", "initiativa" si "educatia aviatica", atunci cand se implica activitate comerciala cu publicul, lucrurile sunt cat se poate de serioase (sau ar trebui sa fie). Nu cred ca lipsa legislatiei, lipsa reactiei legiuitorului, interpretarea legislatiei, specularea sau ocolirea acesteia, exonereaza de responsabilitati si raspunderi. Fara suparare!

Deci, ca o recomandare, atat pentru continutul site-ului cat si pentru activitatea in sine, inspirati-va din site-urile cu oferte asemanatoare si introduceti informatii si detalii de natura legala plus cele legate de safety si security precum si o pagina cat se poate de utila cu FAQs. Asta daca va doriti o treaba serioasa.
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 14:11

mister raduvisitor, nu crezi ca ai cam sarit prea tare? adica, in opinia mea, lucrurile despre care ziceai, de ex, asigurare, sunt convins ca exista si sunt convins ca se discuta la fata locului. nu e ca si cum mergi cu CFR nu? hai sa lasam tonul mai moale si sa lasam oamenii sa-si faca treaba, fiecare cum stie mai bine, si sa incercam sa fim mai putin "sfatosi".
nu mi-o lua in nume de rau, dar cred ca detaliile astea nu ne privesc, si sunt responsabilitatea fiecaruia.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 14:12

eu doresc sa ma abtin pe cat posibil de la polemici pe discutia asta, dar vazand raspunsurile voastre pentru mine e evident ca multi de aici oricum nu vreau sa zboare, si numai caute nod in papura.

Pentru orice intrebari exista nr de telefon afisat pe site + fomulare de contact + formular de intrebari pentru pilot etc.

E evident ca efectiv nu va intereseaza sa zburati ci doar sa aruncati cu pareri.

Raduvizitor, si nu numai, tu vrei sa zbori sau sa inveti / predai legislatie?

Toata situatia asta e de-a dreptul jenanta pentru noi ca forum, va comportati ca si o autoritate de aviatie, care intamplator Razz exista deja si sigur comunica cu cei care zboara. Oricum nu ma asteptam de la membri forumului sa vrea sa zboare, pentru ca e clar pentru toata lumea ca mare parte vaneaza doar zboruri seci low cost si timp pierdut la zona sigura de langa gard sau din spatele monitorului unde-si pot da relaxati si in siguranta cu parerea de aviatori, dar ma surprinde comportamentul asta de justitiari.

Pentru oricine are intrebari despre card inainte sa va afisati aici nedumeririle cautati si ve-ti vedea ca puteti contacta pe cei care se ocupa de zbor.
Sus In jos
fularU
Fotograf
fularU

Numarul mesajelor : 1725
Varsta : 57
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 14:36

Eu cred ca te inseli putin Bogdane ...... SA STII CA EXISTA DORITORI PENTRU ZBOR !!!! Stiu sigur asta . Tot respectul pentru ce ai reusit sa faci!!! cheers
Sus In jos
D13-th_TakeOff
Membru activ
D13-th_TakeOff

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 14:56

Sunt o gramada de firme in romania care poseda o macara si unde platesti vreun milion jumate doar ca sa te arunci in cap... ma refer la bunji-jumping... da-i o cautare pe youtube si vei vedea zeci de astfel de salturi care se sfarsesc prost...
Eu personal m-as simti mai in siguranta in avion cu Attila Goger decat sa ma arunc in cap ca nebunu fara sa ma ameninte nimeni... Automobilul este mult mai periculos decat avionul, atunci cand te urci in masina cu un prieten trebuie sa semnezi ceva?
Sus In jos
lucian21
Flight Level 200
Flight Level 200
lucian21

Numarul mesajelor : 296
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 22:56

Mengelaus a scris:
lucian21 a scris:

Very Happy voi chiar glumiti? Se poate zbura fara card? NU! Pe de alta parte cine ar da zeci de euro pe o bucata de plastic? Cand cumperi un bilet de tren cumperi hartia, sau calatoria? Iata prezentarea acestui produs unde nu se specifica nimic de vreo gratuitate. Eu am fost foarte atent cand am citit si de aceea am semnalat o eroare de logica.
Iata prezentarea acestui produs unde nu se specifica nimic de vreo gratuitate.
1.Ce inseamna Aventura Card?
Aventura Card este primul pachet integral de aventura, distractie si adrenalina, si va ofera zboruri cu avionul ultrausor, motodeltaplanul si motoparapanta.
Poti acum si tu sa traiesti senzatia incredibila si magica a zborului! Afla mai multe despre oferta noastra.

http://www.aventuracard.ro/buc/oferta.php

Ia uite ca le fac si reclama!
Sus In jos
D13-th_TakeOff
Membru activ
D13-th_TakeOff

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptyVin 13 Noi 2009, 23:26

Frate, ce nu intelegi? trebuie sa-ti desenam?
Aventura Card nu are nici o treaba cu avioanele, in sensul ca nu detine asa ceva... NU FACE LUCRU AERIAN!!
Citeste mai atent: o firma vinde un card, sepci, tricouri etc... pe langa astea iti ofera si zboruri de agrement trimitandu-te la aerodrom unde faci un zbor in functie de cat ai platit... cei de la aerodrom (propietari, piloti etc) nu-ti iau tie nici un ban... Banul ti-l ia alta firma care nu are ca obiect de activitate lucrul aerian...
Clar acum?
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptySam 14 Noi 2009, 00:36

Hei , nu va mai agitati atata !
Mi se pare evident ca lucian21 are dreptate !
Argumentele ca vezi doamne , cumperi un card , dai banii pe card adica , si nu pe lucrul aerian , mi se pare de-a dreptul hilar !
Ok , e o chichita , probabil ca raspunderea e a celor care organizeaza toate astea , riscul e a celor care folosesc "cardul".
Nu inseamna neaparat ca sunt impotriva ideii , care e originala si binevenita , dar asta nu inseamna ca trebuie minimalizati cei care au deschis aceasta discutie privind latura legala. Pentru simplul fapt ca au dreptate !

RATus , poate imi raspunzi si mie la PM !
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptySam 14 Noi 2009, 01:31

discutia si comentariile au pornit intr-o directie gresita... sper totusi sa aiba lumea prezenta sa se informeze cum trebuie... si nu doar sa construiasca pe ce se arunca aici ca si comentarii.

sigur veti fi convinsi in viitor ca totul e ok... iar daca nu... pierderea voastra... mai convenabil si mai sigur de atata intr-un pachet de zbor nu o sa gasiti. Sunt sigur ca in timp ce citeati comentariile acide si va gandeati raspunsul si mai indraznet nu v-ati gandit niciunul sa va documentati despre aeronava cu care se fac zborurile (care e una f sigura si extrem de capabila ) si despre pilot ... in care multi de pe forum si-au pus increderea cand au stat sub el si sub formatia in care evolua la pozat.... si nu ultimul rand, niciunul nu v-ati gandit sa-i intrebati direct pe ei cum e situatia, cu toate ca aveti informatii de contact la dispozitie... asta zice multe si despre profesionalismul comunitatii noastre (din fericire nu 100% din comunitate )
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptySam 14 Noi 2009, 02:51

lucian21 a scris:
Mengelaus a scris:
lucian21 a scris:

Very Happy voi chiar glumiti? Se poate zbura fara card? NU! Pe de alta parte cine ar da zeci de euro pe o bucata de plastic? Cand cumperi un bilet de tren cumperi hartia, sau calatoria? Iata prezentarea acestui produs unde nu se specifica nimic de vreo gratuitate. Eu am fost foarte atent cand am citit si de aceea am semnalat o eroare de logica.
Iata prezentarea acestui produs unde nu se specifica nimic de vreo gratuitate.
1.Ce inseamna Aventura Card?
Aventura Card este primul pachet integral de aventura, distractie si adrenalina, si va ofera zboruri cu avionul ultrausor, motodeltaplanul si motoparapanta.
Poti acum si tu sa traiesti senzatia incredibila si magica a zborului! Afla mai multe despre oferta noastra.

http://www.aventuracard.ro/buc/oferta.php

Ia uite ca le fac si reclama!

Taica... si pana la urma care-i problema? Vrei un Aventura card pe care sa-l decontezi pe urma si nu sti ce sa treci la justificari... card de plastic sau zbor? Smile) Atatia nervi pt nimic, pe bune Smile Deja e amuzant...
Avem o legislatie deficitara si cineva a gasit o solutie eleganta pt zboruri ieftine...
Sus In jos
raduvisitor
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 167
Data de inscriere : 27/01/2009

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptySam 14 Noi 2009, 10:39

RATus a scris:
.......
........
Singur ai facut invitatia!

Foarte ciudata si curioasa reactia ta, raspunsurile nu au fost cu rea intentie dar probabil ca nu aveai nevoie de pareri argumentate din moment ce ai luat totul asa de personal.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer EmptySam 14 Noi 2009, 10:50

am luat personal criticile din mai multe motive, si anume:

1 - si eu si multi din spotterii de aici ii cunoastem pe initiatori si am zburat cu ei
2 - aventura card exista de cativa ani si nu ma asteptam chiar acuma cand s-a deschis si la cluj sa apara carcoteli
3 - dupa TR de la Remetea, senzatia mea era ca lumea isi doreste sa poata zbura asa, si credeam ca va fi binevenit.

Imi pare rau daca am dat o nota personala raspunsurilor mele, dar cred ca motivele nu sunt greu de inteles.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 59 de euro ca să vezi Clujul din cer   59 de euro ca să vezi Clujul din cer Empty

Sus In jos

59 de euro ca să vezi Clujul din cer
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Clujul acordă 5 milioane de euro companiilor aeriene pentru curse noi
» Vezi cum se prabuseste un balon cu nuntasi!
» Noi curse pe Cluj
» Clujul se pregăteşte pentru al doilea aeroport
» Lufthansa: Pierderi de 44 mil. euro in T1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: