| Zburand cu British Airways spre Miami Fl. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
jessy oscar Airport Level
Numarul mesajelor : 17 Data de inscriere : 29/01/2008
| Subiect: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. Mar 29 Apr 2008, 11:03 | |
| | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. Mar 29 Apr 2008, 19:10 | |
| Mersi mult de poze Jessy. Apropo, nu cred ca e Boston in poza aia. Mai degraba Manchester, NH, care e la vreo 100 de km nord de Boston, dar Boston Logan Airport este exact pe ocean in downtown. Cu ce ocazie ai mers in Miami? | |
|
| |
| Subiect: Re: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. Sam 03 Mai 2008, 14:07 | |
| V-am trimis un mesaj privat. | |
|
| |
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. Mar 06 Mai 2008, 02:29 | |
| Hello,
mai stii cumva pe rind ai stat? O sa zbor cu BA744 la sfirsitul lunii si as vrea sa nu am aripa prea mult in poze... la tine arata destul de rezonabil.
Merci! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. Mar 06 Mai 2008, 04:28 | |
| Maverick!!! Sa traiesti frate... Am ajuns cu bine inapoi in Vancouver. In fine, tre sa ne intalnim. Apropo, daca vrei sa afli cele mai bune locuri du-te la www.seatguru.com. E bun site-ul. Tre sa trec pe la tine azi sau maine sa-ti dau lens-ul. Ciao! Vio P.S. Pregatesc un trip-report .... | |
|
| |
| Subiect: Re: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. Mier 07 Mai 2008, 09:30 | |
| - Maverick a scris:
- Hello,
mai stii cumva pe rind ai stat? O sa zbor cu BA744 la sfirsitul lunii si as vrea sa nu am aripa prea mult in poze... la tine arata destul de rezonabil.
Merci! Am fost mai multi in avion asa ca m-am bagat in locul unui coleg, era in coada a/c ,penultimul sau antepenultimul rand pe dreapta, unde nr. de locuri se reduce treptat pana la unu. Am mai folosit si fereastra de la usa de evacuare care contine toboganul. | |
|
| |
geno Airport Level
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 41 Localizare : CLJ/LYS(pentru o vreme) Data de inscriere : 27/01/2008
| Subiect: Re: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. Joi 29 Oct 2009, 18:42 | |
| - Capt_Vio a scris:
- Mersi mult de poze Jessy. Apropo, nu cred ca e Boston in poza aia. Mai degraba Manchester, NH, care e la vreo 100 de km nord de Boston, dar Boston Logan Airport este exact pe ocean in downtown. Cu ce ocazie ai mers in Miami?
Binenteles ca nu e Boston. Eu eram tentat sa cred ca e Providence pt ca si ala e aproape de apa . manchester pica tot din motivul asta . Dupa mici investigatii care imi plac la nebunie am descoperit ca e vorba de Long Islang MacArthur Airport(ISP/KISP) Este la nord est de NY in Long Island dupa cum ii spune numele. http://www.wikimapia.org/#lat=40.7940585&lon=-73.092556&z=13&l=0&m=b | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zburand cu British Airways spre Miami Fl. | |
| |
|
| |
| Zburand cu British Airways spre Miami Fl. | |
|