claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Adrian Iovan se muta la Blue Air Vin 02 Oct 2009, 12:04 | |
| Titlu: Iovan da Taromul pe Blue Air Sursa: http://www.libertatea.ro/stire/iovan-da-taromul-pe-blue-air-258269.html Autor: Luana Mare Data: 1.10.2009 Continut: - Citat :
- Adrian Iovan (foto) a încetat colaborarea cu Tarom. Fostul soţ al Romaniţei Iovan a devenit de astăzi angajatul companiei Blue Air. Pilotul spune că a considerat schimbarea bine-venită în cariera lui.
“Aşa am considerat eu că este cel mai bine pentru mine. Nu au fost scandaluri sau probleme, ci doar o ofertă bună din partea Blue Air”, a precizat Iovan care va pilota pe curse interne şi internaţionale.
Totodată el va renunţa şi la funcţia de lider de sindicat al piloţilor din Tarom. - pana acum, Adrian Iovan a fost pilotul-vedeta la Tarom. era un adevarat "purtator de cuvant" pentru companie, imi aduc aminte cat a insemnat interventia sa, in ziua cand un avion de-al lor a lovit masina aceea pe pista. fiecare companie serioasa are cate un astfel de pilot, oare cine il va inlocui in aceasta postura? | |
|