| Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 | |
|
+31cristi_avb Dylan nicolaemarcu@ymail.com CalinCLJ Virusu Alex_tm Red13 eugen Balki Griff gabi-737 hayabusa YR-DNY allex neobluenet Geo naiba Daniel CDA vasi fularU valavia lrbc Mengelaus GYN wizzair7 Thomas mckingtom vishzu Raduq felix 35 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 08:25 | |
| Serios hai sa ne vedem de Avione si nu de parcari!!!! |
|
| |
Daniel Flight Level 200
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 13:20 | |
| Faine pozele baieti, se pare ca Malevul duce lipsa e pasageri.Unde sunt oare vremurile cand venea cu Boeingul?Mama ei de criza si de companii nationale. | |
|
| |
naiba Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Localizare : CLJ Data de inscriere : 13/01/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 17:03 | |
| Ieri, pe feed: Tarom 641 care a plecat, dupa decolare a informat turnul de existenta "spectatorilor" lipiti de gard, carora li s-ar putea intampla ceva la decolare. A fost cineva dintre ai nostri p-acolo ? S-au luat cei de la security de ei ? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 19:00 | |
| - naiba a scris:
- Ieri, pe feed: Tarom 641 care a plecat, dupa decolare a informat turnul de existenta "spectatorilor" lipiti de gard, carora li s-ar putea intampla ceva la decolare. A fost cineva dintre ai nostri p-acolo ? S-au luat cei de la security de ei ?
Da din pacate au fost niste necunoscuti, undeva pe la 20 de ani care se pare ca au confundat gardul cu corcodusul si au decis sa se catere pe el ceea ce a generat ceva probleme de securitate si reactii foarte urate din partea pilotului de pe BGI care a facut scandal din cauza respectivilor, care ca prin minune au fost si azi dimineata ....... Din pacate au fost trei piloti care au facut scandal din cauza si care se pare ca ne vor creea probleme in viitor deoarece a fost sesizata securitatea aeroportului si a iesit un scandal de toata frumusetea. Sper ca nu a fost nimeni dintre ai nostri , sper sa nu avem asemenea dobitoci redusi mintali printre noi, deoarece a fost greu sa ajungem la un compromis si la o acceptare fara probleme din partea aeroportului ca sa il distrugem (compromisul) din cauza prostiei (sa nu zic mai urat) unora care imi afirm speranta ca nu fac parte dintre ai nostrii....... |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 21:56 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 22:17 | |
| Oare sa fie ceva colegi sau doar niste Romani prietenosi ( este wizulinul de Roma) HA-LPW (intr-un final glorios si lipsit de soare l-am prins si pe el, mai lipseste doar LPX de la colectie) : |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 22:22 | |
| Din pacate incidentul asta ar putea sa ne provoace probleme. Cel mai bine ar fi sa se introduca ecusoane ca la OTP . Oricum trebuie sa anuntam si eventual sa fotografiem incidente de genu ca mai apoi sub-oamenii aia cu intelect de baobab sa fie dresati ca mai bine nu pot spune. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 22:40 | |
| - Octavian a scris:
- Din pacate incidentul asta ar putea sa ne provoace probleme. Cel mai bine ar fi sa se introduca ecusoane ca la OTP . Oricum trebuie sa anuntam si eventual sa fotografiem incidente de genu ca mai apoi sub-oamenii aia cu intelect de baobab sa fie dresati ca mai bine nu pot spune.
Ce pot eu sa zic, da vom avea probleme, am incercat sa dreg busuiocul cu omul de la gard dar..... cine stie, A fost raportat ca Incident de Securitate....... deci.... vom trai si vom vedea, omul de la paza era destul de stresat. Cum ieri au fost dupamasa si au mai fost si azi dimineata eu voi incerca sa ajung pentru control undeva pe la 10-10.30 sa vad daca nu ii gasesc pe candidatii la un sut in posterior marimea 46!!!! |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Mier 09 Sept 2009, 22:51 | |
| Ideia cu ecusoanele ar fii foarte buna!!!Dar cred ca ar trebui mers la aeroport si aflat daca se pot face sau nu! | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Joi 10 Sept 2009, 07:45 | |
| Ideea cu ecusoanele mi se pare un compromis care vad ca va deveni iminent. Trebuie sa ne deosebim cumva de cei care sunt vandali iar aparatul foto cat de profi sau nu ar parea nu e destul. Eu sper ca ecusoanele sa nu intre in practica pt. ca mie mi se pare o stirbire a libertatiilor dar daca trebuie nu avem ce face. Asta daca vor sa introduca asa ceva si nu ne vor indeparta pe toti de acolo fara discriminiare. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Joi 10 Sept 2009, 07:57 | |
| - Octavian a scris:
- Ideea cu ecusoanele mi se pare un compromis care vad ca va deveni iminent. Trebuie sa ne deosebim cumva de cei care sunt vandali iar aparatul foto cat de profi sau nu ar parea nu e destul. Eu sper ca ecusoanele sa nu intre in practica pt. ca mie mi se pare o stirbire a libertatiilor dar daca trebuie nu avem ce face. Asta daca vor sa introduca asa ceva si nu ne vor indeparta pe toti de acolo fara discriminiare.
Nu iti stirbeste o libertate, doar iti demonstreaza apartenenta la un grup si te diferentiaza de un nea cutare catarat pe gard..... |
|
| |
felix Fotograf
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Joi 10 Sept 2009, 15:00 | |
| | |
|
| |
neobluenet Airport Level
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 10/09/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Joi 10 Sept 2009, 22:20 | |
| Am fost marti dupa-masa pe la aeroport sperand sa prind un avion deasupra mea. Desi Sky-ul intorcea la capatul pistei dinspre benzinarie sosirea retro-jet-ului a fost un motiv de bucurie. Eu din cate stiam la ora 18:10 vine un A318 de la Bucuresti nu Boeing, cine stie, poate au schimbat rotatia aeronavelor sau au avut mai multi pasageri. YR-BGG TC-SKD | |
|
| |
GYN Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1026 Varsta : 61 Localizare : Cluj-EREDI Data de inscriere : 09/02/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Joi 10 Sept 2009, 23:25 | |
| Neobluenet, bine ai venit pe forum. Fii atent la calitatea pozelor,ca aici is niste baieti foarte rai,care fac urat si pentru cele mai mici imperfectiuni. Pe mine m-au scos afara de-aici si mi-au zis ca-s un lunetist nashpa si sa-mi vad de ciorile mele pe FL400 Spor la pozat in continuare! Ikarus : LPW o franat violent la aterizare? Vad ca iese fum cand din fata ,cand din spate Cu ceva avioane mici,bizjeturi nu ne pui poze?
Ultima editare efectuata de catre GYN in Joi 10 Sept 2009, 23:32, editata de 1 ori | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Joi 10 Sept 2009, 23:28 | |
| | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Vin 11 Sept 2009, 08:16 | |
| Fumul ala o fi ceva metoda noua folosita de baietii de la aeroport sa sperie ciorile... prin afumare! | |
|
| |
felix Fotograf
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Vin 11 Sept 2009, 11:05 | |
| @GYN:Fumul ala vine de undeva din afara aeroprtului! Daca ar veni ceva Bizzjet cat is eu pe acolo atuncea as baga pe forum dar nu vine nici un bizzjet cat is eu acolo !Maine la spotting se baga careva? ca eu dupaia numai prin weekend mai ajung ca incepe scoala ? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Vin 11 Sept 2009, 20:35 | |
| Maine , am inteles de la Red13 , ca vine in jurul orei 14.00 un spotter din Grecia. Asa ca voi fi si eu acolo daca ma va lasa raceala , dar nu stiu de la ce ora si nici cat timp. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Vin 11 Sept 2009, 21:53 | |
| - Octavian a scris:
- Maine , am inteles de la Red13 , ca vine in jurul orei 14.00 un spotter din Grecia. Asa ca voi fi si eu acolo daca ma va lasa raceala , dar nu stiu de la ce ora si nici cat timp.
In principiu voi fi si eu acolo daca este ceva de poznat, daca nu.... asta este un pahar de vorba doar |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Sam 12 Sept 2009, 09:52 | |
| Sincer m-am gandit si eu la asa ceva......... Din pacate nu am mai ajuns decat ieri si ieri a fost liniste si pace si nu a mai zis facut/zis nimeni si nimic |
|
| |
wizzair7 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 26 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 16/05/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Sam 12 Sept 2009, 19:47 | |
| Iata si un filmulet facut de mine saptamana asta Miercuri...(apare si HA-LPW) https://www.youtube.com/watch?v=Csv4suGaL5Q
Ultima editare efectuata de catre wizzair7 in Sam 12 Sept 2009, 19:53, editata de 1 ori | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Sam 12 Sept 2009, 20:04 | |
| Oau, si-au luat Aegean si Wizz A318 | |
|
| |
wizzair7 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 26 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 16/05/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 Sam 12 Sept 2009, 20:05 | |
| La youtube din pacate da... dar nu am ce sa fac... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 | |
| |
|
| |
| Aeroportul Cluj-Napoca - Septembrie 2009 | |
|