| Spectacol pe cerul buzoian | |
|
+22D13-th_TakeOff denebra eugen Dylan puma330 VIC hayabusa Skywalker flysebi jester delu Flori mack D13-th_Mytzu propellerdream RoNIN_731 mihaiatanasie shouriken alexconu Madone valavia electric 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 09:52 | |
| Titlu: Spectacol pe cerul buzoian Sursa: Strada Buzau Link: http://stradabuzau.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1400:spectacol-pe-cerul-buzoian&catid=42:la-dispozitia-dv&Itemid=48 Data: 24 August 2009 Autor: Monica BELU Preluat de: Asociatia Aripi Romanesti Prelucrat de: Dragos Dobre - Citat :
- Mitingul aviatic "Învingătorii Aerului" se află la cea de-a treia ediţie, intrând deja în tradiţia locală
La sfârşitul acestei săptămâni, municipalitatea buzoiană invită, pentru al treilea an consecutiv, pe toţi cetăţenii la un nou spectacol pe cer.
Mitingul aviatic va avea loc sâmbătă, 29 august, pe Aerodromul Buzău şi promite câteva ore de relaxare şi voie bună alături de piloţi experimentaţi.
Pentru show-ul aerian din acest week-end, au fost "convocaţi" Aeroclubul României, Statul Major al Forţelor Aeriene Române, Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene Boboc, Şcoala de Aplicaţie pentru Paraşutişti Buzău, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Alături de aparatele de zbor oficiale vor sta avioane şi elicoptere private. În premieră pentru Buzău, Mitingul aviatic va beneficia de participarea extraordinră a campionului mondial la acrobaţie de joasă înălţime, Zoltan Veres. Programul oficial debutează la ora 11.00, cu o lansare de paraşutişti civili şi militari şi cu un salt cu paraşuta în tandem. Urmează o evoluţie de aviaţie sportivă, condimentată din plin cu programul campionului Veres. Spectacolul de pe cer va continua cu evoluţii ale mai multor aeronave şi elicoptere, salturi cu paraşuta şi zboruri de agrement. De altfel, în ultima parte a mitingului, câţiva dintre buzoienii aflaţi în public ar putea avea şansa de a fi selectaţi în vederea unui zbor cu elicopterul sau a unui salt cu paraşuta în tandem. Potrivit Primăriei Buzău, dacă vremea nu va fi favorabilă desfăşurării spectacolului sâmbătă, mitingul va fi amânat pentru duminică, 30 august, la aceeaşi oră.
Si iata-l, asadar, pe Zoltan Veres la al patrulea weekend consecutiv in Romania, si la al cincilea show aerian romanesc din acest an. Incepand cu WEAF Mamaia, trecand apoi pe la Ghimbav, Sirna si Mangalia, Zoltan Veres ajunge si la Buzau. Asociatia Aripi Romanesti va fi prezenta cu standul de carte, stand la care veti gasi DVD-uri cu prezentari si filmulete ale campionului maghiar.
Ultima editare efectuata de catre D13-th_electric in Mar 25 Aug 2009, 10:02, editata de 1 ori | |
|
| |
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 10:48 | |
| sper sa primim ceva detalii in curand despre lista participantilor. | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 11:28 | |
| Cred ca voi fi si eu prezent sambata la Buzau . Nu pot sa rtatez ultimul miting pe anul asta ca doar am ratat Sirna si Aeromania. | |
|
| |
electric Membru activ
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 11:40 | |
| prezenta Aripi Romanesti cu Mytzu, Electric si Zaelu, pentru inceput. | |
|
| |
Madone Flight Level 400
Numarul mesajelor : 426 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2009
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 12:48 | |
| si eu vin la Buzau. Planuiam sa merg pe meleagurile buzoiene de dinainte sa aflu de acest miting asa ca prezenta mea e garantata See you guys there!!! | |
|
| |
alexconu Fotograf
Numarul mesajelor : 113 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/06/2009
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 14:01 | |
| Poate ajung si eu. Ar trebui sa fiu la zbor pe Sanpetru. Iar Buzaul n-ar fi departe. Om vedea | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 20:17 | |
| Vreau si eu Liviu | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 21:47 | |
| Se pare ca varu Zoltan s-a indrogostit si el de noi, nu doar noi de el. | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 23:17 | |
| RoNIN_731 & retro: count us in! | |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mar 25 Aug 2009, 23:33 | |
| Se pare ca, daca nu intervine nimic neprevazut, Special Air Services va veni la Buzau cu toate cele 4 aeronave pe care le are in dotare. La Ghimbav a intervenit ceva cu adevarat important si nu s-a mai putut face deplasarea anuntata... Asadar se pare ca vor fi prezente cele doua elicoptere Dauphin N si N1 (YR-SBS si YR-SCS) si cele doua avioane - Cessna 172N (YR-SES) si Cessna 172RG (YR-SFS). Pana in momentul asta e stabilit ca unul dintre cele doua avioane il voi aduce eu. Asadar, daca nu intervine nimic, ne vedem la Buzau | |
|
| |
electric Membru activ
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 10:37 | |
| Am vorbit acum cateva minute cu dl George Rotaru, directorul Aeroclubului Romaniei si mi-a confirmat prezenta Aeroclubului cu:
Formatia "Pelicanii" - Ikarus C42 GA-8 Airvan Formatie 2 x IAR-46 Formatie 2 x Planor 2 x Wilga Lotul National de Lucru Relativ pe Cupola - parasutism
Inafara de ceea ce scrie propellerdream mai sus legat de SAS, nu avem informatii privind ceilati participanti (SMFA etc.) | |
|
| |
D13-th_Mytzu Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/06/2009
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 10:40 | |
| Avem informatii cu privire la Veres :p | |
|
| |
electric Membru activ
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 13:48 | |
| - D13-th_Mytzu a scris:
- Avem informatii cu privire la Veres :p
corect. voiam sa zic : nu avem ALTE informatii decat cele de mai sus, adica despre smfa etc nu avem | |
|
| |
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 14:15 | |
| Partea proasta este ca daca se amana meetingul, sunt sanse sa nu il mai vedem pe Veres - zicea ca de acolo pleaca direct in Polonia (sau undeva langa granita cu Polonia). | |
|
| |
electric Membru activ
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 15:07 | |
| vremea e cam ciudata... sa speram ca va fi altfel decat zice meteo. p.s. auzi mytzule, noi ne-am mutat pe forumul spotterilor si intoxicam aici discutiile? | |
|
| |
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 15:17 | |
| m-a impresionat foarte mult dansul mauve executat alaturi de codrut pe plaja din vama... acum parca imi vine sa spammez pe aici | |
|
| |
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 16:16 | |
| Salutare,
Hop si eu c-o intrebare: ce vrea sa spuna sintagma "Aerodromul Buzau"? Este vorba despre terenul de langa gara sau se refera la Bobocu?
Ganduri bune, mack | |
|
| |
electric Membru activ
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 16:48 | |
| | |
|
| |
Flori Fotograf
Numarul mesajelor : 765 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/01/2009
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Mier 26 Aug 2009, 20:07 | |
| chiar ma intrebam ce fac weekendu asta....
bagati-ma si pe mine in calcul!!!! | |
|
| |
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Joi 27 Aug 2009, 00:15 | |
| - fulcrum a scris:
Mack daca mergi da un semn poate mergem impreuna din Bacau...
Salutare, Mi-am aruncat un ochi pe harta; pista pare sa fie orientata NE-SW (sau aproape) si ma astept ca publicul spectator sa stea pe partea hangarului (deci pe nord), programul incepe la 11... hmmm, nu ma atrage ideea de a face poze contre-jour. Ma mai gandesc, dar sunt putine sanse sa ajung la Buzau. Ganduri bune, mack | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Joi 27 Aug 2009, 13:20 | |
| Newsflash: SMFA va participa cu urmatoarele tipuri de aeronave: MiG-21 LanceR, IAR-99 Soim, IAR-316B Alouette si AN-2. Toate aparatele de zbor apartin Scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene de la Boboc. Suna bine, nu?! | |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Joi 27 Aug 2009, 13:30 | |
| vin si eu sambata la buzau, cu drvaleriu, gagica si un inginer localnic | |
|
| |
mack Fotograf
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Joi 27 Aug 2009, 13:51 | |
| - RoNIN_731 a scris:
Newsflash: SMFA va participa cu urmatoarele tipuri de aeronave: MiG-21 LanceR, IAR-99 Soim, IAR-316B Alouette si AN-2. Toate aparatele de zbor apartin Scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene de la Boboc. Suna bine, nu?!
Suna foarte bine... dar de cand are in dotare Scoala de Aplicatie aparate MIG-21 LanceR?! Sa fie vorba despre avioanele de la Bacau - in mod obisnuit destinate trecerii pe 21?! Ganduri bune, mack | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Joi 27 Aug 2009, 19:04 | |
| Eu am vazut la Bobocu numai MiG-urile de muzeu. In timpul demonstratiei au aparut cateva de la Bacau, Fetesti si Campia (anul trecut) | |
|
| |
RoNIN_731 Membru activ
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian Joi 27 Aug 2009, 19:57 | |
| OK, OK, aruncati cu pietre-n mine... Rectific: toate aparatele de zbor - cu exceptia lu' MiG-21 LanceR, care cel mai probabil va veni de la Bacau - apartin S.A.F.A. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spectacol pe cerul buzoian | |
| |
|
| |
| Spectacol pe cerul buzoian | |
|