Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
Subiect: Wings & Wheels at Abingdon, Virginia Mier 19 Aug 2009, 00:34
Salutare tuturor revin cu niste poze facute la showul de la Abingdon,Virginia...un show destul de ok cu masini si avioane vechi...pozele sunt din 26 07 2009 sper sa le gasiti interesante Showul a avut loc pe Virginia Highlands Airport..un aeroport municipal;nici o companie aeriana nu mai opereaza din/spre acest aeroport de ceva ani...2001 parca deci numa avioane private...in fine mai multe detalii gasiti aici
Enjoy
cand am ajuns la aeroport evolua in aer aceasta minune ...cred ca este T34 Texan dar nu bag mana in foc
si acum o tura de statice
aici pilotul saluta multimea inainte de aterizare
si acum revenim la avioane
gata cu zborul...taxi spre locul de odihna
langa astepta cuminte un P51 Mustang
safety car
urmatoarele 2 avioane erau tot in acelasi loc cu Mustangul insa nu le am prins in aer...doar stand la sol
pregatiri pentru zbor
si acum urmeaza un Piper J3
la un moment dat arunca "ceva"
se indreapta o ambulanta spre locul unde a cazut "incarcatura"
dar constata ca a fost doar o farsa...acest moment era inclus in show
si acum evolutia Mustangului
si cam atat cu zborul...urmeaza inca o tura de statice
la un moment dat a aparut si elicopterul folosit de "Virginia State Police"
cam atat cu showul de la Abingdon...ca si incheiere mai adaug cateva poze cu niste masini expuse alaturi de avioane
si cam atat..sper ca v-a placut pozele
ALMI Flight Level 200
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 51 Localizare : Vancouver, Canada Data de inscriere : 16/09/2008
Subiect: Re: Wings & Wheels at Abingdon, Virginia Mier 19 Aug 2009, 01:45
Super, ai avut noroc de vreme frumoasa
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
Subiect: Re: Wings & Wheels at Abingdon, Virginia Mier 19 Aug 2009, 01:49
ALMI a scris:
Super, ai avut noroc de vreme frumoasa
vremea a fost ok...in sensul ca nu a plouat iar soarele era si nu prea era printre nori
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: Wings & Wheels at Abingdon, Virginia Mier 19 Aug 2009, 02:14
flaviu,
misto de tot pozele! ce au americanii astia de toti is aduc masinile de epoca la airshow-uri? Asta e ca si cand merg la show de motociclete si imi aduc patinele cu rotile
Dar mersi mult de poze. Au iesit bine de tot.
flaviu Membru activ
Subiect: Re: Wings & Wheels at Abingdon, Virginia Mier 19 Aug 2009, 02:24
Capt_Vio a scris:
flaviu,
misto de tot pozele! ce au americanii astia de toti is aduc masinile de epoca la airshow-uri? Asta e ca si cand merg la show de motociclete si imi aduc patinele cu rotile
Dar mersi mult de poze. Au iesit bine de tot.
masinile faceau parte din show...asa ii aici peste tot la ei, imbina utilul cu placutul
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Wings & Wheels at Abingdon, Virginia Mier 19 Aug 2009, 07:45
Care-i utilul si care-i placutul ? Faine pozele, mi-ar placea sa particip si eu la un asemenea miting.