Subiect: inceput de pasiune Dum 12 Apr 2009, 12:30
Salut. Am descoperit in unul din ziarele de ieri un articol despre acest forum si despre aceasta pasiune. nu am crezut ca exista o ramura a fotografiei care cuprinde fotografierea avioanelor. La mine a inceput odata cu achizitionarea unui aparat foto Sony dsc-h50 care imi ofera un zoom destul de multumitor pentru fotografierea la distanta. fotografierea avioanelor care treceau prin zona mea mi s-a parut o chestie amuzanta la inceput, apoi a devenit tot mai interesant. Am vazut ca cei mai multi cunosc tipul de avion din fotografii, sincer, nu am habar de asa ceva. Nu am fotografiat niciodata pe aeroport, s-au avioane la sol, mi se pare mai misto sa le surprinzi in zbor. am cateva poze care sper sa va placa. Astept comentarii si critici. Multumesc.
ultimele doua sunt realizate cu un aparat obisnuit, fara zoom ultima e prin binoclu
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: inceput de pasiune Dum 12 Apr 2009, 13:10
Bine ai venit !
pozele nu arata rau deloc avand in vedere distantele implicate la fotografierea avioanelor pe ruta.
pot sda zic cu siguranta ca poza 4 este un a340 dela Qatar si poza 5 si 6 a340 de la Etihad.
Prima cred ca e a319, dar nu bag mana in foc, sunt altii care o sa-ti zica cu siguranta !
nici cea prin binoclu nu e rea !
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
Subiect: Re: inceput de pasiune Dum 12 Apr 2009, 16:09
Bun venit printre noi, cmicshu!
Felicitair pentru poze. Sunt chiar bune si destul de clare.
Iata o prima urmare a articolului din presa. Se pare ca miscarea noastra devine din ce in ce mai cunoscuta, atat printre autoritati cat si printre adeptii spottingului...
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: inceput de pasiune Mar 02 Iun 2009, 20:27
hello
am si eu ceva asa mai de inceput...
aerostar si savannah-incercare de spotting
lucian21 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 296 Varsta : 51 Localizare : galati Data de inscriere : 19/04/2009
Subiect: Re: inceput de pasiune Dum 05 Iul 2009, 22:56
foarte bine, continua sa faci fotografii si sa le postezi!!
ROT_046 Airport Level
Numarul mesajelor : 58 Localizare : Seattle Data de inscriere : 09/07/2009
Subiect: subscriu si adaug cateva fotografii facute in Seattle, New Jersey si Virginia. Vizionare placuta! Joi 09 Iul 2009, 08:55
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: inceput de pasiune Lun 14 Sept 2009, 20:53
Fotografii de incepator -nu m-am putut abtine sa nu le postez. Nu ma injurati! Numai pe Wilga o stiu de aici...
Ultima editare efectuata de catre arianne in Lun 14 Sept 2009, 20:57, editata de 1 ori (Motiv : Pus pozele in formatul corect....)
vasi Flight Level 100
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 43 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 08/05/2009
Subiect: Re: inceput de pasiune Lun 14 Sept 2009, 21:43
pe "Nutline", cum l-am botezat eu la mare, evident datorita "remorcii", il am si eu in cateva poze... zilnic bazaia de-a lungul si latul litoralului