Ne-am planificat cu atata lux de amanunte aceasta iesire de 19 a lunii de parca am fi plecat o saptamana in Delta la pescuit. Mi-am facut lista cu ceea ce trebuie sa imi iau la mine, respectiv haine si...ma rog cel mai bine ar fi sa o iau cu inceputul.
Saptamana trecuta am decis cu Nic sa facem o iesire, ca sa rezum lucrurile, intre timp s-au mai oferit sa ne insoteasca Aegean si ela_crux
.
Mi-am facut revizia la bike...ca nu arata prea grozav dupa ultima iesire la spotting si m-am asigurat ca se afla intr-o buna conditie de functionare, ca doar trebuia sa ma duca la Otopeni si sa ma si aduca inapoi.
Fiecare s-a pregatit cum a putut mai bine...eu am avut tot ce mi-a trebuit (Active si Pasive)
.
Cam atat in introducere ca e suficient consider eu...
Ma trezesc dimineata, zi perfecta (Nor si lumina din cand in cand printre norisorii nu foarte desi...despre soare nu se prea poate spune)...la roata din fata a biclei aveam pana, era fasaita in totalitate
.
La ora 14:30 stabilisem de comun acord sa ne intalnim la locul de spotting. La 13:30 aveam intalnire cu Ela
.
Dimineata a trecut foarte repede. Am bantuit dupa petice ca sa-mi carpesc camera la bike...abea am gasit. Nu aveam pompa, deoarece era la tata in masina iar el era plecat. Cu greu am rezolvat o parte din lucruri...pe la 12 am observat ca nu aveam acumulatorii la aparat incarcati.
In timp ce rezolvam treburile imi veneau in minte altele care necesitau atentie...am inceput multe lucruri si am ajuns la concluzia ca nu voi termina niciunul. Era groaznic. Le-am scris pe o bucata de hartie ca sa nu le uit.
Am reusit. Tata s-a intors la timp, am umflat roata. Acumulatorii s-au incarcat si ei. La fix 14:30 ies prin usa in graba mare. Intarziasem la intalnirea cu Ela. Intre timp primesc sms de la ea ca intarzie 5-10 minute.
CE USURARE.
Ma intalnesc cu ea si la 13:55 plecam. Amandoi cu bicicletele, imi faceam griji....era pentru prima oara cand mergeam cu o FATA la drum si nu prin parc. Aveam de intampinat jungla Bucurestiului si fauna ei alcatuita din Taximetristi grabiti, soferi nervosi etc. Nu stiam cum are sa se descurce o fata pe bicicleta printr-un oras ca asta. Dupa 5 minute de pedalat, imi loveam limba cu genunchii ca abea ma puteam tine dupa Ela. Mergea ca nebuna si totul se dadea din calea ei...La "marea asfaltare" de la Bucur Obor a facut carare prin omogenitatea de utilaje, muncitori si aglomeratia urbana.
Totul se petrecea rapid. Am iesit repede din Bucuresti (Doar eram cu Ela!!!) Ca si cum o medie de 30Km/h si vant din fata nu erau suficiente am mai savurat din plin si Podul Baneasa...pasarelele de pe DN1...Podul de la Otopeni
Deja devenea dureros drumul...am rezistenta la drumuri lungi, dar nu rapiditatea lu' Ela. Am oprit in sfarsit la Agip-ul de langa aeroport. Aveam toti ganglionii zonei inghinale umflati, in asa fel ca fiecare miscare a picioarelor era un martiriu, muschii coapselor adunati in noduri compacte, ce necesitau lovituri pentru a fi repusi in functiune...carcei mititei la gambe, adidasii para cantareau un chintal, fiecare picior o tona....gleznele nu ma mai sustineau.
Recordul personal Mall Vitan-Otopeni era de o ora jumatate, acum totul fusese strabatut in 55 de minute.
Ne luam merindele de riguare si incalecam pe murgi pentru a purcede catre Nic si Aegean care numai ei stiu pe unde erau ascunsi. Din convorbirea telefonica dintre Ela si Nic intelesesem ca ar fi fost printr-o transee dar erau langa...
Pe DN-u facem stanga imprejur pe sensul opus de mers directiei pe care venisem si o taiem pe camp. II vedem si pe cei doi, cocotati pe un munte de pietroaie sprijiniti de gardul unei casute misterioase, aruncand priviri boltite peste curtea acesteia. Marea revedere!
Ne instalam tabara in liniste deplina cu agilitatea unei mate negre iar in secunda urmatoare Nic si Ela sunt cu orarele plecarilor si sosirilor printate de cu seara, indentificand urmatoarele decolari. Am uitat sa mentionez ca vantul batea dinspre N sau N-V iar aterizarile se faceau pe pista 26L dinspre E. Asa ca nu prea am avut parte de distractie, dar ne-am descurcat cu ceea ce ni s-a oferit. Am fost martori la cateva decolari suflate de vant, destul de inselatoare privind traiectoria avioanelor.
Am vazut decoland curse precum Iberia, Air France, Lufthansa, Malev, Tarom, Click Air si...Easy Jet astept completari daca am "sarit" peste vro companie.
Asteptand decolarile...in zare se vedeau avioane unul dupa altul ce survolau BBU si intrau in procedura de intoarcere finala pentru aterizare pe LROP. Pacat, a fost trafic suficient dar vantul ne-a dat planurile peste cap. N-a fost sa fie. Poate data aviatoare sa avem mai mult noroc. De acum trebuie sa tine cond si de "cum bate vantul prin ograda" nu numai de orarul curselor.
Nu am avut parte de "vizitatori" nepoftiti, desi eram in stare de alerta...
Desktop! Am uitat ce companie era cred ca Air France. Nic stie mai bine.
Prima decolare pe care am prins-o, a fost un Airbus de la EasyJet dar sper sa posteze Nic sau altcineva poza, ca a mea nu a iesit prea grozava ca am facut-o contra soarelui
. Posibil sa o pun pe viitor dupa mici retusuri.
La scurt timp si-a facut aparitia Malev:
Timpul a trecut foarte repede, cerul s-a limpezit si el, vantul parea ca a incetat sa ne mai fluture parul iar noi optimisti cum eram speram ca aterizarile sa aibe loc normal pe 08R. Se pare ca am avut parte doar de soare si putina plaja la care m-am bronzat precum tractoristii (Invidiati-ma).
Acum in incheiere am sa va arat cele mai bune capturi ale zilei la care micul meu aparat cu Zoom de 3x si-a dat toata silinta:
Cam aceasta a fost captura mea la aceasta aventura de "pescuit".
Finalul nu vi-l mai povestesc, daca sunteti interesati, mai cititi odata partea de inceput, e cam asemanatoare eventual cititi-o de la sfarsit la inceput!