Cateva fotografii de la manifestarile de astazi de la Monumentul Eroilor Aerului de pe Bulevardul Aviatorilor din Bucuresti.
Monumentul Eroilor Aerului
Garda de onoare
Oficialitati/Invitati
Ilie Rădulescu - ultimul nepot al lui Aurel Vlaicu - un "personaj" foarte simpatic si volubil ce cu greu a mai putut fi oprit din povestiri si indepartat de la microfon (practic a fost aproape luat pe sus). Ilie Rădulescu a fost decorat cu Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene.
Un pilot veteran banuiesc. Mi-a placut mult distinctia si eleganta pe care o afisa.
Trecere formatie IAR-330 SOCAT
Trecere formatii MiG-21 Lancer
Trecere formatie C-130 "Hercules"
Elicopter EC-135 - Ministerul Administratiei si Internelor
Elicopter Mi-17 - Ministerul Administratiei si Internelor
A mai survolat Monumentul Eroilor Aerului si o formatie de 3 aparate IAR-99 Soim de la Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene "Aurel Vlaicu" Bobocu, dar nu am poze cu evolutia lor.
b707nicolae Flight Level 100
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/04/2008
Faine poze b707nicolae! Cu toţii trebuie să ne aducem contribuţia la forum, oricât de mică, şi te aşteptăm să ne încânţi şi cu alte ocazii şi cu alte poze. Urmărind transmisiunea pe un post TV am remarcat un interviu cu un anume comandor Alexandru Trandafir, şeful Serviciului de Navigaţie din cadrul RoAF. Cred că este vorba de acelaşi om care are poze pe A.net cu duiumu.
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
Subiect: Re: Ziua Aviatiei Romane 2009 - Ceremonie Monumentul Eroilor Aerului Bucuresti Mar 21 Iul 2009, 00:55
horizob a scris:
un anume comandor Alexandru Trandafir, şeful Serviciului de Navigaţie din cadrul RoAF. Cred că este vorba de acelaşi om care are poze pe A.net cu duiumu.
prespunere corecta.
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
Subiect: Re: Ziua Aviatiei Romane 2009 - Ceremonie Monumentul Eroilor Aerului Bucuresti Mar 21 Iul 2009, 16:02
Dl. Comandor Alexandru Trandafir este foarte prezent si pe JetPhotos. De multe ori i-am admirat pozele: http://jetphotos.net/showphotos.php?userid=5864
Profilul sau aici: http://jetphotos.net/members/viewprofile.php?id=5864
mckingtom Fotograf
Numarul mesajelor : 422 Varsta : 54 Localizare : Bern, Bucharest Data de inscriere : 27/02/2008
Subiect: Re: Ziua Aviatiei Romane 2009 - Ceremonie Monumentul Eroilor Aerului Bucuresti Mar 21 Iul 2009, 23:16
Citeva poze facute in graba; din pacate "am reusit" sa ajung tirziu si sa ma pozitionez destul de prost. Partea buna e ca am facut reclama RoSpotters unui alt pasionat de zburatoare
Trecerea formatiei de Hercules pe deasupra capului a fost pur si simplu impresionanta!