atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: A cazut cu elicopterul pentru ca se uita dupa un crocodil Mar 23 Iun 2009, 11:17 | |
| Titlu: A cazut cu elicopterul pentru ca se uita dupa un crocodil Sursa: http://www.ziare.com/A_cazut_cu_elicopterul_pentru_ca_se_uita_dupa_un_crocodil-795827.html Autor: *** Data: 23.06.2009 - Citat :
Un pilot care zbura deauspra unei plaje din nordul Australiei s-a prabusit cu elicopterul dupa ce s-a apropiat prea mult de pamant pentru a se uita mai atent la un crocodil.
Pilotul a declarat echipei de salvare ca el si celalalt pasager, care este ranit, se plimbau deasupra plajei si au vrut sa vada mai bine crocodilul si ca urmatorul lucru pe care si-l aminteste este ca s-a trezit intr-o gramada de pamant, informeaza The Telegraph.
Barbatul a spus ca i-a acordat primul ajutor pasagerului sau, ducandu-l departe de crocodili si ingropandu-l in pamant pentru a evita instalarea hipotermiei.
O echipa de salvare a reusit sa-i ia pe cei doi si i-a dus la un spital din Dawin.
Un localnic a declarat ca cei doi au avut mare noroc ca mai traiesc, avand in vedere ca in zona sunt multi crocodili. PS: imi cer scuze pentru gravele prejudicii aduse forumului prin postari incorecte.
Ultima editare efectuata de catre atr_42_500 in Mar 23 Iun 2009, 12:11, editata de 2 ori | |
|
crokodilu Membru activ
Numarul mesajelor : 625 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/11/2008
| Subiect: Re: A cazut cu elicopterul pentru ca se uita dupa un crocodil Mar 23 Iun 2009, 11:41 | |
| - atr_42_500 a scris:
- ..pentru a se uita mai atent la un crocodil..
Contrar aparentelor, sa stiti ca eu n-am nici un ameastec in asta... - atr_42_500 a scris:
- ...cei doi au avut mare noroc ca mai traiesc, avand in vedere ca in zona sunt multi crocodili...
Parerea mea e ca au avut mare noroc, avand in vedere ca s-au prabusit cu elicopterul, ca erau crokodili, ca era frig, ... | |
|
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: A cazut cu elicopterul pentru ca se uita dupa un crocodil Mar 23 Iun 2009, 11:49 | |
| - atr_42_500 a scris:
PS: imi cer scuze pentru gravele prejudicii aduse forumului prin postari incorecte. Scuze acceptate. p.s Vezi ca ai uitat de titlu... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A cazut cu elicopterul pentru ca se uita dupa un crocodil | |
| |
|