Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Dum 22 Feb 2009, 12:52
Woww superbe pozele si cred si eu ca si ceilalti ca sunt unele dintre cele mai reusite poze de pe forum. Distractie placuta in continuare acolo luky man
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Dum 22 Feb 2009, 14:13
pozele tale Mav. au adus multe detalii noi asupra perceptiei despre St. Maarten. Se pare ca e mai multa diversitate si actiune decat ilustreaza pozele depe airliners, unde sper sa apara cat mai multe din pozele astea pe care le-ai pus acum !
spor la pozat !
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Dum 22 Feb 2009, 18:32
Am ramas cu gura cascata uitandu-ma la fotografii....genialeeeeeeeee ce mai.......si cum spunea cineav mai sus...esti cel mai invidiat de pe forum la ora asta.....mai vrem poze dar si de la barul unde se da bautura gratis pt stiti voi ce:P (what !? si ala tot spotting se numeste )
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Dum 22 Feb 2009, 20:47
Excelente poze! Deja m-am uitat de mai multe ori peste ele si nu ma mai satur! SUPER
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Lun 23 Feb 2009, 01:32
Sunt bolnav. Împuşcaţi-mă, vă rog, fie-vă milă...
Edi
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Lun 23 Feb 2009, 11:16
Edi a scris:
Sunt bolnav. Împuşcaţi-mă, vă rog, fie-vă milă...
Edi
Ma inscriu si eu....nr.2.
ALMI Flight Level 200
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 51 Localizare : Vancouver, Canada Data de inscriere : 16/09/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Lun 23 Feb 2009, 18:27
Super poze Maverick! Misto de tot vacanta asta
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Lun 23 Feb 2009, 18:30
Minunate pozele Maverick.Am ramas cu gura cascata Apropo de FO de la AA fii sigur ca si tu ai castigat premiul de popularitate aici Pentru anul asta deja mi-am ales destinatia de vacanta dar la anul m-ai convins.Destinatia :Antilele Olandeze . Vorba colegilor de mai sus :SXM Rulz!!!
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Lun 23 Feb 2009, 19:00
This is HEAVEN, man!
Have mercy!
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mar 24 Feb 2009, 05:52
Hello,
am reusit sa mai prelucrez citeva imagini de ieri de la Maho. Stiu ca deja traficul devine repetitiv dar am incercat pe cit posibil sa variez unghiurile.
Sper ca gasiti citeva cadre interesante printre ele...
Multumesc tutor pentru cuvintele calde, ma bucur mult ca am putut sa va aduc putin din atmosfera speciala de aici.
@magelanus - sint sigur ca vei gasi interesanta viata aici pe insula. Timpul pare ca trece mult mai incet si parca viata are mai mult gust... cu sau fara avioane
(am aceeasi rugaminte catre moderatori sa completeze descrierile. Multumesc!)
Winnair Britten-Norman BN-2A Islander
Learjet 35A (Rite Aviation Inc)
American Boeing 757
Bombardier Challenger 300
DHC-6 Twin Otter
Winnair Britten-Norman BN-2A Islander
DeHavilland Dash 8-300
Dassault Falcon 50 (cred)
Airbus A320
Air France A340
Airbus A340
Airbus A320
Boeing 737
PC-12
Boeing 757
Boeing 747-400
Boeing 747-400
US Airways A319 - Unica decolare a unui jet pe care am vazut-o pe runway 28 (deobicei aterizarile si decolarile sint pe runway 10)
Ultima imagine inainte ca 747 sa tureze motoarele... din pacate nu am reusit sa ma retrag la timp si am avut ocazia de a experimenta puterea lor. Nu am reusit nici sa ma apuc de gard asa ca pentru scurt timp am pierdut contactul cu solul... noroc ca am reusit sa aterizez in picioare fara alte urmari pentru mine si camera... oricum am primit o "shmirgheluiala" pe cinste cu nisip!
MD-11
asta e ce a rulat duminica
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mar 24 Feb 2009, 06:44
Maverick,
Again... nu ma mai repet... super beton. Lucky f*ck!!! in fine, tipa din poza cu American Boeing 737... e nevasta-ta cumva?
ALMI Flight Level 200
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 51 Localizare : Vancouver, Canada Data de inscriere : 16/09/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mar 24 Feb 2009, 07:09
Super, super, super Sunt in soc, mai ales 747-ul si md-11 sunt incredibile Acum stiu unde merg data viitoare in vacanta
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mar 24 Feb 2009, 16:10
Bre, Maverick tu ne omori cu zilele, dupa mine daca as face un top al pozelor de pe forum le-as plasa pe locul 0 locul 1 e prea slab....
O faza interesanta : venea PJ-AIW (Islader) iar in fundal era Islader Club
Intrebarea lui Capt.Vio e valabila si la mine... Daca mai stai pe acolo poate prinzi si F-HSEX de la Corsair (744)
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mar 24 Feb 2009, 20:35
Wow, fara cuvinte, dupa cum a mai zis toata lumea. Superb! Cred ca pe a.net intra cateva fara probleme si mai ales cea cu F/O iesit pe geam... Spotters' Heaven!
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 05:21
Capt_Vio a scris:
in fine, tipa din poza cu American Boeing 737... e nevasta-ta cumva?
versiunea ei cu vreo 10 ani mai tinara... anyway special pentru tine apare si ea in prima imagine din seria asta
Oricum tin sa ii multumesc pentru rabdarea de fier pe care a avut-o in primele zile cind am fost plecat pentru 7-8 ore in fiecare zi! I know... I am a lucky guy
Guys, va multumesc mult pentru feed-back-ul grozav pe care l-ati postat aici si pentru faptul ca a-ti revenit zi dupa zi sa vedeti ce mai este nou. A fost o experienta foarte interesanta pentru mine sa incerc sa produc o cronica pe viu de la fata locului si va doresc doresc tuturor ca macar odata sa aveti sansa de a experimenta viata de aici macar pentru o saptamina. (sincer nu cred ca ar fi mult mai scump ca o saptamina pe litoralul romanesc sau una la Poiana Brasov ... se exclude zborul desigur... in plus este parte a UE asa ca nu este nevoie de viza!)
Pentru ultima serie de imagini am incercat sa aleg un punct de vedere mai putin vazut pe net. Stiu ca dupa un timp devine monoton sa vezi aceleasi avioane din acelasi unghiuri dar m-am gindit ca poate ma mai suportati o tura.
de la Maho Beach,
Maverick
over&out
American B757-200
Continental 757-200W
St. Barth Commuter BN-2 Islander
LIAT De Havilland Dash 8-100
American Eagle ATR-72
US Airways B757-200W
American Airlines Airbus A300
Corsairfly B747-400
Air France A340-300
American Airlines B737-800
US Airways B757
jetBlue A320
LIAT De Havilland Dash 8-300
Corsairfly B747-400
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 05:48
SUPER , baga pe a.net, sunt o gramada care ar merge. Sincer mai vreau niste poze din ultima categorie, asa mai diferite, pentru mine sunt mult mai placute cele de acest gen. In general nu prea folosesc smilies, dar aici merg din greu puse
LE: Ma bag pe google maps sa mai vad si pe acolo. Dupa o mica sedinta pe google, ai fost si pe aeroportul din partea franceza?
Al doilea video este si in HQ
ALMI Flight Level 200
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 07:22
Super poze si foarte inspiratele pozitiile noi pe care le-ai incercat. Ce misto, sa stai in piscina si sa vezi un 757 trecand la cativa metri pe langa tine SUPER!!!
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 07:55
Cool de tot Mav. Unghiuri mai putin vazute. Pozele facute exact opus de barul ala cu surfboard-ul, sunt facute de pe hotel? Cum ajungi acolo? Dar alea cu piscina, de unde le-ai facut? Auzi, cand vi acasa in Vancouver, vreau sa vad si poze cu voi acolo. Astea cu aeroportul sunt super beton, dar sincer nici nu stiu cum arata restul insulei... ma gandesc ca ai ce face acolo, nu?
Maverick Fotograf
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 14:25
Capt_Vio a scris:
Pozele facute exact opus de barul ala cu surfboard-ul, sunt facute de pe hotel?
Cum ajungi acolo?
Dar alea cu piscina, de unde le-ai facut?
Auzi, cand vi acasa in Vancouver, vreau sa vad si poze cu voi acolo. Astea cu aeroportul sunt super beton, dar sincer nici nu stiu cum arata restul insulei... ma gandesc ca ai ce face acolo, nu?
Exact, sint facute de pe unul dintre hotelurile care se vad in fundal in pozele facute de pe plaja.
Intri in hotel si urci cu liftul la etajul 9. De acolo se iese pe acoperis
Pozele cu piscina sint facute din aceeasi locatie dar am folosit un unghi mai larg.
Avem si ceva poze de pe insula. Sint multe kestii de facut aici... in plus daca esti single ai de unde alege
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 14:34
Sincer, cuvinte prea multe nu isi au rostul nu te invidiez pt avioane, nici pt locurile de unde te poti perinda sa faci spotting, nici pt traficul prezentat in meniu ci te invidiez pt nisipul ala si apa aia
Piscina aia e mortala atat de aproape de taxi incredibil, ma si vad cu un Aquapark langa Otopeni si cum ar sta toti cu ochii pe gardul de la piscina sa nu cumva sa faci vreo poza =))
Ce obiective folosesti pt D300? Si cum te-ai obisnit cu el, il ai de mult timp?
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 15:23
Maverick a murit, a ajuns in Rai si cumva face sa relateze de acolo...OAWWWW!!!!!!!!!!
Felicitari, multe felicitari. Asteptam sa ne relatezi cu lux de amanunte cum se ajunge acolo.
multumim de poze!
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 15:40
Maverick a scris:
American Eagle ATR-72
Bănuiesc că nu venea din SUA...
Maverick a scris:
Stiu ca dupa un timp devine monoton sa vezi aceleasi avioane din acelasi unghiuri dar m-am gindit ca poate ma mai suportati o tura.
Oricând, din orice unghi.
Maverick a scris:
ultima serie de imagini [...] over&out
Ce???
Edi
DrakulaBV Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 28/12/2008
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 25 Feb 2009, 15:57
Piscina aia e Aqua-Spotting Paradise
Super tari pozele
Maverick Fotograf
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Joi 26 Feb 2009, 04:31
Edi a scris:
Maverick a scris:
American Eagle ATR-72
Bănuiesc că nu venea din SUA...
Maverick a scris:
Stiu ca dupa un timp devine monoton sa vezi aceleasi avioane din acelasi unghiuri dar m-am gindit ca poate ma mai suportati o tura.
Oricând, din orice unghi.
Maverick a scris:
ultima serie de imagini [...] over&out
Ce???
Edi
American Eagle vine de la San Juan, Puerto Rico. Si eu am aterizat aici cu aceeasi cursa.
Cind am zis "over & out" ma refeream la faptul ca este ultima postare de imagini "live" de aici. Am strins multe mii de imagini la SXM si acum trebuie sa ajung acasa sa le sortez. Ce va fi de valoare si nu a fost postat deja fiti siguri ca va aparea pe forum.
pt Hayabusa: intr-adevar apa si nisipul sint ceva greu de imaginat. Pe linga aeroport sint multe lucruri de facut aici... ma refer la experiente care merita incercate...
Am D300 din august anul trecut. Aici in St Maarten am trecut de 20.000 de cadre pe el... majoritatea la spotting La inceput trecerea de la D200 a fost un pic tricky la metering dar acum m-am obisnuit. Viteza este incomparabila mai ales cind am battery pack-ul. Multe imagini pe care le vedeti nu ar fi fost posibile cu D200... 5fps nu sint suficiente cind ai un 747 aterizind la 50 de metri in fata ta... avionul ala are cel putin 150kts... faceti voi socoteala...
Ca si obiective am avut 18-200, pentru majoritatea cadrelor la Maho... ideal ar fi fost un 24-70 2.8 dar momentan trebuie sa ne revenim dupa vacanta asta ; am mai folosit 70-200 f2.8 VR si 12-24 f4. Daca aveti intrebari legate de echipament va rog sa imi scrieti si voi incerca sa raspund.
Edi Membru activ
Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Joi 26 Feb 2009, 16:50
Maverick a scris:
American Eagle vine de la San Juan, Puerto Rico. Si eu am aterizat aici cu aceeasi cursa.
Mersi de informaţie.
Maverick a scris:
acum trebuie sa ajung acasa sa le sortez.
Este măcar primăvară în Vancouver? Sau...
Maverick a scris:
Ce va fi de valoare si nu a fost postat deja fiti siguri ca va aparea pe forum.