| Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) | |
|
+19ALMI Edi eddyz valavia Skylink Raduq Boeing777-300 gabi-737 arianne Virusu DrakulaBV Mengelaus metalactual hayabusa YR-DNY Capt_Vio aegean RATus Maverick 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 02 Apr 2008, 11:32 | |
| Citeva imagini de pe celabra Maho Beach din St. Maarten. Am avut sansa sa merg acolo in octombrie 2006. Un loc de vis din toate punctele de vedere... dar in special pentru spotting Promit sa revin cu mai multe imagini de la aeroportul meu de "casa" - CYVR Vancouver Intl. AA 757-200 KL 747-400 US 757-200 KLM 744 WestJet 737-700 DL 757-200 AF A340-300 BWIA West Indies Airways B737-800 AF A343 | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 02 Apr 2008, 11:47 | |
| pfoaaaa ! de cat timp astept de la cineva de pe forum poze de acolo super tariii !! | |
|
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 02 Apr 2008, 13:07 | |
| Super tare..Din ciclul..."dupa ce vad si eu Julianna pos sa zic ca le-am vazut pe toete".Bravo tie! | |
|
| |
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Joi 03 Apr 2008, 19:44 | |
| Thanks guys Intr-adevar Juliana e un loc interesant prin prisma locatiei unice - gardul peste care trec avioanele are doar 1.40 m inaltime, nu ai nevoie de scara. Din punct de vedere strict aviatic cred ca spotting-ul la Heathrow, Narita sau LAX este mult mai interesant. La Juliana ai cam 3-4 B757 zilnic de la American si US Air, un A340 de la Air France si de doua ori pe saptamina B747-400 de la KLM. Pe linga acestea mai sint ceva curse charter facute de Corsair si Westjet (doar in timpul sezonului Noiembrie - Martie), plus citeva B737 ale companiilor regionale. In total intr-o zi buna vezi cam 10 jet-uri aterizind. Senzatia e oauuu nu zic nu, dar dupa un timp ai dori sa vezi si altceva. Anyway cu prima ocazie ma voi intoarce acolo pentru St Maarten este locul ideal in care iti poti petrece o saptamina de vacanta... asta bineinteles daca nu te deranjeaza zgomotul avioanelor care decoleaza la 50 de metri de hotelul unde stai Cheers! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Joi 03 Apr 2008, 20:56 | |
| Super report Maverick!
Mi-am dorit de mult timp sa merg si eu pe acolo, dar inca nu sa aratat. Ai baut o bere rece acolo la localul ala de pe Plaja? | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Vin 04 Apr 2008, 04:48 | |
|
Ultima editare efectuata de catre dylan in Dum 22 Feb 2009, 09:42, editata de 1 ori (Motiv : resize la a 2 a poza 800x600) | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Vin 04 Apr 2008, 10:51 | |
| | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Vin 04 Apr 2008, 16:42 | |
| Hahaha!!! Topless women drink for free. I agree, though that should have a disclaimer attached to it Foarte misto! Sa-ti spun sincer, niciodata n-am fost fan de plaja/soare/mare. Mi-a placut mai mult muntele si snowboarding / ski, dar la St. Maarten tre sa merg odata. | |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Vin 04 Apr 2008, 17:45 | |
| Oh da, sa bei gratis o bere | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Vin 04 Apr 2008, 21:09 | |
| "Topless Women Drink 4 Free" se aplica exact asa cum spune inscriptia . Din motive obiective nu pot posta imagini care sa reflecte asta dar crede-ma pe cuvint. Totul depinde daca esti in mijlocul sezonului sau off-season cind pe plaja sint poate 10 oameni. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 05 Apr 2008, 14:06 | |
| este superb sa stai pe plaja si sa treaca pe deasupra ta avioane..cred ca se prind niste cadre incredibile!foarte tari poze! |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Lun 07 Apr 2008, 19:10 | |
| Tare plaja, super foto. E o locatie unde cred ca pot prinde chiar si eu foto clare cu avioane in miscare. Plus senzatia pe care trebuie sa o ai daca stai chiar sub ele !!! Numai pentru asta si merita excursia. Poate odata....speranta moare ultima. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Mier 09 Apr 2008, 14:15 | |
| - Maverick a scris:
- Din motive obiective nu pot posta imagini care sa reflecte asta dar crede-ma pe cuvint.
Pacat... |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Back to SXM :) Sam 21 Feb 2009, 06:24 | |
| Hi boys and gals, Maverick va incerca ca pentru urmatoarele zile sa va relateze live, de la fatza locului, ce mai zboara pe la Pricess Juliana Intl. Airport in St. Maarten. Pina acum m-am concentrat pe decolari pentru ca zilele astea nu a fost un trafic prea divers, dar simbata si duminica voi fi la Maho Beach pentru aterizari. Majoritatea traficului interesant este concentrat in aceste doua zile. Pentru ca accessul la Internet este destul de limitat voi ruga pe admini sa adauge informatiile pentru fiecare imagine in parte (merci pentru ajutor!). Sint sigur ca vor fi citeva comentarii interesante Ok... si acum citeva imagini de joi si vineri (sper sa fie ok calitatea... am doar laptop-ul cu mine si nu prea am incredere in ce vad pe ecran) American Airlines Boeing 757-223 Corsair Fly, Boeing 744 American Airlines Boeing 738 American Airlines Boeing 738 Air France A340-300 US Airways Boeing 757 Air Caraibes ATR-72 JetBlue A-320 JetBlue A-320 Ameriflight Fairchild SA227-AT Expediter FlyDae Fokker F-100 FlyDae Fokker F-100 FlyDae Fokker F-100 US Airways Boeing 757 Windward Express BN-2 Islander US Airways Boeing 757 US Airways Boeing 757 Insel Air MD-81 American Boeing 738 American Boeing 738 American Boeing 738 Corsair Boeing 744 Delta Boeing 757 JetBlue A-320 WinAir DHC-6 Twin Otter Air France A340-300 US Airways Boeing757 Insel Air MD-83 Air Caraibes Cessna 208 Grand Caravan WinAir BN-2 Islander US Airways Boeing 757 KLM MD-11 Meniul zilei | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 07:04 | |
| Wow dude!!! Wow!!! Super misto pozele Alex. M-ai lasat cu gura cascata. 747-ul de la Corsair e beton de tot!!!! Mai vrem! Mai vrem..... Cum e acolo Te distrezi? | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| |
| |
DrakulaBV Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 09:48 | |
| Dream destination pentru spotteri Frumoase poze | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 10:50 | |
| MD-11 ala de la KLM, in prima poza cu el mi-a luminat ziua! e superba poza! de fapt toate sunt superbe SXM e the place to be... Nu ai prins nici un Shorts330? P.S. @maverick, ti-am adaugat denumirile la avioane, iar daca, consideri ca am gresit vreunu, scrie-mi pe PM sa corectez. @arriane, iti scriu aici pentru mesajul de sub asta... de fapt e MD-81, Insel Air, are 2 avioane, un md81 si un md83. conform inmatricularii asta e e 81 deci dai berea ca nu e nici 82
Ultima editare efectuata de catre virusu in Sam 21 Feb 2009, 11:21, editata de 1 ori | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 11:06 | |
| Absolut superb, nimic de zis, e Raiul spotterului acolo... Felicitari si cred ca oricine de pe forumul asta te invidiaza P.S. Virusu, ai gresit!! Insel Air e MD-82 si nu -83!... Cum indraznesti Glumesc evident.. | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 13:37 | |
| Felicitari pentru poze!, si nu in ultimul rand pentru premiere, in general avioanele mici regionale sunt premiere pentru forum. | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 15:20 | |
| Hello, In primul rind multumesc pentru ajutor in completarea descrierilor... ma bucur mult ca pina acum va placut ce a iesit. Intr-adevar aici poti ajunge destul de aproape de avioane. Ca sa fiu sincer in cazul multora dintre imagini nu exista nimic intre mine si pista Pe partea opusa terminalului exista o plaja, iar gardul de acolo se reface la momentul actual. Am descoperit ca exista citeva locuri unde exista sectiuni lipsa, si daca vrei, ajungi practic in zona activa a aeroportului. Ca sa nu am probleme, deobicei stau undeva in zona unei deschideri pina se apropie ceva, iar cind subiectul a intrat in cadru inaintez probabil jumatate de metru in interiorul perimetrului, fac pozele si dupa aceea ma retrag rapid. Nu am vazut nici un fel de patrula in zona, dar sint sigur ca cei din turn m-au vazut... era greu sa ma rateze. Oricum senzatia de a vedea un 747 venind spre tine la full speed, fara un gard care sa te separe, e de toti banii... Promit sa revin cu mai multe imagini azi sau miine cheers! | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 16:28 | |
| cele mai tari poze de pe forum! | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Sam 21 Feb 2009, 21:54 | |
| Superbe pozele. Mai vrem. | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Dum 22 Feb 2009, 07:34 | |
| HiHi all, si a fost Maho Beach... probabil ziua de azi va ramine intotdeauna in amintirea mea ca una dintre cele mai bune zile de spotting pe care le-am avut vreodata. Vremea a fost superba in general, dar am si avut o rafala de ploaie si ceva nori...important este ca nu a fost caldura sufocanta pe care am indurat-o in octombrie 2006. Am facut spotting de la 10:00AM pina la 6:30PM timp in care nu cred ca am stat jos 30 de minute in total... fiind virf de sezon zborurile s-au succedat la intervale foarte scurte. In final am adunat peste 2300 de cadre care vor fi selectate iar numarul lor redus considerabil... dar in 5 minute am incercat sa fac o selectie pentru voi. Am ales sa prezint acum imagini care arata mai mult atmosfera locului si au mai putine in comun cu imaginile normale de spotting (avion mare, in mijloc, tuns, ras, frezat). Nu sint Airliners material, dar sper sa va placa. (Culorile s-ar putea sa fie un pic ciudate din cauza lui Adobe Camera RAW cu care eu nu prea ma impac. Am uitat sa imi upgradez aplicatia Nikon pe computer si versiunea veche nu vede RAW-urile de la D300) O sa rog adminii din nou sa completeze descrierile, iar acolo unde nu se vede registration sa lase liber pentru ca sigur am alte imagini cu avionul respectiv de unde vom putea lua inmatricularea. Enjoy! PS: am primit mesajul cu imaginile la 1024 in loc de 800 dupa ce au fost deja uploadate pe photobucket. Tinind cont de circumstante va rog sa fiti ingaduitori. Data viitoare le fac la 800 dar acum nu am cum sa le mai uploadez. Thx! American Airlines B737 - Flight Officer-ul care a cistigat premiul de popularitate astazi la Maho Beach Winair - un approach foarte aproape de Sunset Bar Air France A340-300 - ambalind motoarele, va rog priviti cu atentie in stinga jos... ...asta este detaliul... am avut si eu parte de jetblast azi, dar cel produs de A340 e un pic extrem Meniul zilei de azi (o mica parte) Winair - Cea mai spectaculoasa aterizare a zilei - cred ca trecut la cel mult 2 metri peste gard la 100kts. Multimea de la Sunset Bar a izbucnit in urale!
Ultima editare efectuata de catre dylan in Dum 22 Feb 2009, 16:50, editata de 1 ori (Motiv : resize 800x600) | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) Dum 22 Feb 2009, 12:17 | |
| Poze absolut incredibile, am ramas ca la dentinst....cred ca sunt cele mai reusite de pe forum, toate sunt impresionante, cea mai mult mi-a placut cea cu B737 le care vine dispre mare si e foarte aproape....FELICITARI!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) | |
| |
|
| |
| Princess Juliana - St. Maarten - Antilele Olandeze (SXM / TNCM) | |
|