atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: OTP IAS ATR 42 TAROM Lun 18 Mai 2009, 12:34 | |
| Mi-am luat bilet OTP IAS si retur pt duminica pt ca era programat ATRul 72. Vroiam sa ma “dau” cu ATHul nou-nout, sa il vad de apoape, din interior, sa simt cum miroase un avion nou. Mare dezamagire ieri la check in: il schimbasera cu un 42, ATE-ul . Zborul a fost OK, “dropia” cum ii zic pilotii, cu mirosul sau interior specific are o cabina oboist rau (mira pe cineva de aici, LOL??), cu fotoliile de piele prea uzate, dar curatel. Cabin crew-ul, ce sa zic… seful de cabina nu foarte entuziasmat dar OK, iar tanara insotitoare de bord parea ca se simte rau, orice miscare era facuta intr-un sictir total, n-avea niciun chef de treaba si nu depunea nici cel mai mic efort sa mascheze chestia asta. Ma tot uitam la ea, sa vad vreun zambet… nu, frate. Nu punea piedica la cartul ala care se tot balanganea pana a curs suc de rosii pe vecinul meu. Am primit cate o ciocolata (Mars Snickers sau Bounty - pe vremuri serveau sandvisuri) si cate un pahar se suc/apa f calde. Aterizarile destul de line (nu f line cum eram obisnuit), pilotii nu s-au oboist sa se adreseze pasagerilor. La toaleta nu curgea apa, ci doar un lichid dezinfectant. Impresia generala: pacat! Chiar conteza serviciile, un zambet e unori important. Dar la pretul de low-cost pe care l-am platit cu doar o saptamana inainte: 100 EUR, ce sa cer mai mult... … Sunt mare fan TAROM, dar incep sa ma intreb de ce. Voi pune si poze de la intoarcere tot azi, sper.
Ultima editare efectuata de catre atr_42_500 in Lun 18 Mai 2009, 16:32, editata de 2 ori | |
|
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM Lun 18 Mai 2009, 13:36 | |
| frumos trip reportul! bine... frumos realizat candva Tarom se numea si compania zambetului, iar cabin crew-ul era recunoscut pentru amabilitatea sa... primul meu zbor a fost Bucuresti-Constanta cu un An-26, in primii ani dupa Revolutie si imi amintesc si acum cat de cumsecade era stewardesa... aveam pana in 10 ani si ea mi se adresa cu dumneavoastra(imi venea sa intru in pamant de rusine) si chiar zambea non-stop | |
|
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM Lun 18 Mai 2009, 17:29 | |
| Normal ca au schimbat avionul...cand au aflat ca vine d-l membru de forum cu nickul "atr_42_500", nu se cadea sa zboare cu atr_72_500 Imi place reportul, poze faine si la obiect, pacat ca experienta zborului cu ROT nu a fost una preponderent pozitiva. | |
|
laurus Flight Level 400
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM Lun 18 Mai 2009, 21:41 | |
| oao, ce scaune murdare... | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM Lun 18 Mai 2009, 21:58 | |
| Ar trebuie sa schimbi nickname-ul in atr_72_500 Poate o sa ai noroc |
|
geno Airport Level
Numarul mesajelor : 94 Varsta : 41 Localizare : CLJ/LYS(pentru o vreme) Data de inscriere : 27/01/2008
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM Mar 19 Mai 2009, 15:45 | |
| Super poze , exact pe placul meu(multe imagini panoramice).Chiar m-au entuziasmat pozele din TR. Frumoasa poza cu Era park(asa cred) si soseaua Iasi -Tg Frumos.Am cautat un pic pe earth sa vad unde e lacul pe care l-ai pozat ca nu il mai vazusem in nici o poza pana acum(se pare ca e vorba de un lac de pe langa satul Carniceni). Daca stateai pe dreapta ai fi prins panorama orasului la aterizare (care e mult mai ok pt poze decat la decolare). Oricum super poze. | |
|
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM Mar 19 Mai 2009, 15:54 | |
| nu vad scaunele murdare... nu cred ca merita sa aruncam cu noroi in tarom (sau alte companii ) asa gratuit... | |
|
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM Mar 19 Mai 2009, 20:32 | |
| Nu, fotoliile nu erau murdare, doar f uzate. Io mereu am luat apararea TAROM, e prima data cand scriu ceva critic de ei... Dar am fost obiectiv si nu am exagerat decat o nuanta, pt a face poestea haioasa. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OTP IAS ATR 42 TAROM | |
| |
|