ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

planepictures.net

In jos 
+44
loplo
Aviatia-Romaneasca
YR-197
fify
mcraffael
Radu_is
Raduq
shouriken
silviubad
Skywalker
lrbc
felix
Alex_tm
Voicu
Messerschmitt
gaudi
Quebec
Ioan-Adrian Popa
Daniel
xpino
delu
Geo
antonov
Red13
Eurofighter
Capt_Vio
Boeing777-300
valavia
allex
horizob
ALMI
tudor
Mengelaus
llobregat
arianne
randi
Dylan
gabi-737
RATus
hayabusa
alexandru
VIC
Virusu
ovidiu51
48 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

planepictures.net - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyVin 30 Ian 2009, 20:16

pp.net are o problema cu bucatile de avioane.... exista posibilitatea ca a.net sau jetphotos sa iti accepte o bucata de avion. Exemple : http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6444408 si asta http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6448519&nseq=15 din exact acelasi motiv iar pe Jetphotos care sunt muuuuuuuuult mai stricti au intrat fara probleme. ei considera ca sunt planepicture si wingletpicture ( si a.net si j.net accepta ) sau boringwindow ..... accepta multe poze proaste dar resping o poza buna doar pentru ca nu le place lor incadrarea......
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyVin 30 Ian 2009, 20:52

Acelasi lucru am vrut sa spun si eu.Nu le plac baietilor bucatile de avioane.Sau majoritatea lor.Si eu am pus coada de elicopter din avatar si mi-au dat acelasi reject.Dupa ce am editat-o mi-au dat again mesajul cu "motive".
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyVin 30 Ian 2009, 20:54

stii cum e? jocu lor, regulile lor... sa ne vedem si pe noi peste 10 ani de site, ce poze mai acceptam si ce nu... la inceput si ei acceptau toate minunatiile apoi au devenit mai pretentiosi... asteapta un unghi mai spectaculos probabil la bucati de avioane...
si ca sa nu ziceti ca nu accepta cozi, ia uitati aici dedicatie pentru dylan si red13
http://planepictures.net/netshow.php?id=814410
Sus In jos
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor : 1128
Varsta : 33
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 13/03/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyVin 30 Ian 2009, 20:58

dumnezeule...ce de rechini affraid
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyVin 30 Ian 2009, 21:12

Nebuni sa fie sa nu accepte o asemenea poza Shocked
Dylan si Red sa stati jos sa nu ametiti:)
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyVin 30 Ian 2009, 21:28

virusu a scris:
http://planepictures.net/netshow.php?id=814410

Ei da, asta e ceva unic, nu puteau sa n-o accepte.

Pe a mea am mai cropuit-o un pic si centrat avionul si lasat mai putin cer si asfalt gol. Sa vedem.

E pacat ca nu accepta bucati de genul celor pe care le-a pus kkk, fiindca majoritatea sunt artistice si dintr-un unghi special (nu ma refer la a mea Razz )De exemplu si asta
Sus In jos
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 00:27

Primele două poze de la mine pe planepictures (de altfel primele pe orice site de poze cu avioane unde se face o selecţie). Se cuvin mulţumiri generoase lui Virusu, care m-a ajutat să înţeleg mai bine cum trebuie introdusă informaţia. Ca să nu am probleme să dau edit mai târziu am scris de la început după nume, cu mândrie, Romanian Spotters!
http://www.planepictures.net/netshow.php?id=814550
http://www.planepictures.net/netshow.php?id=814545
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 00:29

horizob a scris:
Primele două poze de la mine pe planepictures (de altfel primele pe orice site de poze cu avioane unde se face o selecţie). Se cuvin mulţumiri generoase lui Virusu, care m-a ajutat să înţeleg mai bine cum trebuie introdusă informaţia. Ca să nu am probleme să dau edit mai târziu am scris de la început după nume, cu mândrie, Romanian Spotters!
superbe! ma bucur ca te-am putut ajuta! ti-am zis ca alouette intra Very Happy
Sus In jos
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 00:31

Adevăr ai grăit, adevăr grăieşti!
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 09:02

Felicitari Horizob.Beton pozele!
Mama, ne fac astia sectiune dedicata daca ne tot adunam:)
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 10:15

Prima Pagina Locul 3 pentru 29-le meu planepictures.net - Pagina 7 Party0011
planepictures.net - Pagina 7 Frontpageplanepictures cheers cheers cheers
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 10:19

Felicitari colega cheers I-ai virusat si pe ei Smile
hai cu locul I

LE Te apropii de locul 2, sunt vreo 35 de "views" diferenta bounce bounce
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 12:36

Mengelaus a scris:
...Te apropii de locul 2, sunt vreo 35 de "views" diferenta...
E musai sa dam si noi o mana de ajutor! Wink
Congrats, Adi!!! Cred ca baietii de la PP.net fac sedinta saptamanile astea sa hotarasca ce-i de facut cu noi, ca incepem sa ocupam tot mai mult spatiu pe acolo! Laughing
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 12:37

Felicitari virusule, incepi sa urci cheers , in privinta celor 35 de vizualizari diferenta nu va faceti probleme, rezolvam noi Laughing
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 12:38

dylan a scris:
Congrats, Adi!!! Cred ca baietii de la PP.net fac sedinta saptamanile astea sa hotarasca ce-i de facut cu noi, ca incepem sa ocupam tot mai mult spatiu pe acolo! Laughing

ma bucur ca ocupam! ma bucur ca incepem sa muncim tot mai multi sa ne facem vocea auzita, sau ma rog, pozele vazute! sincer sunt foarte fericit de chestia cu prima pagina, mai ales ca imi amintesc acu vreo 8 ani, cum eram copil si mergeam la internet cafe sa vad poze pe planpictures si airliners(ce vremuri)... si acum am poze pe planepictures si o sa am si pe Airliners... stiu asta!
eu zic sa-i invadam rau de tot pe baietii!

Multumesc Gabitzu! bagam mare pe ei Smile
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 12:51

Felicitari cheers cheers cheers ......sa vina vremea buna ca apoi vor curge si pozele bune !
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 15:09

Pe planepictures.net nu iti trebuie cont ca sa uploadezi pozele?
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 15:12

valavia a scris:
Pe planepictures.net nu iti trebuie cont ca sa uploadezi pozele?
negativ, se introuduce numele si mailul la fiecare upload... dar cu autofill de la firefox nu e bataie de cap
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 15:18

Multma fain Virusache....bag si eu patru bucati numai decat! Cam cat dureaza screening-ul la ei?

LE: In graba am uitat sa te felicit pentru prima pagina....congrats matie!

Ultima editare efectuata de catre valavia in Sam 31 Ian 2009, 17:00, editata de 1 ori
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 15:33

valavia a scris:
Multma fain Virusache....bag si eu patru bucati numai decat! Cam cat dureaza screening-ul la ei?
baga mare! e bun ca mai avem un ro spotter sa-i invadam Very Happy
in maxim 2-3 zile primesti mailul de la ei... cateodata a durat si 12 ore
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 16:45

2-3 zile? asa mult? cand mi-am bagat eu pozele daca dura o zii, a fost cand mi-au intrat in doua ore Very Happy
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 18:27

kkk a scris:
2-3 zile? asa mult? cand mi-am bagat eu pozele daca dura o zii, a fost cand mi-au intrat in doua ore Very Happy
Asta vad ca se intampla doar la inceputul saptamanii...In w/e toti se aduna pe acasa si baga poze la greu!

LE: P-O-B-E-D-A !!! Cred ca urmaresc baietii forum nostru Smile Doar Petre Barbu Florea a facut fata examinarii! Apollo Fox-ul trebuia crop-uit mai tare ca era de unde! Asta e!
http://www.planepictures.net/netshow.php?id=814638

2nd LE: Cealalta poza care n-a fost acceptata: http://img407.imageshack.us/my.php?image=img16503gz9.jpg

Ultima editare efectuata de catre dylan in Sam 31 Ian 2009, 18:34, editata de 1 ori (Motiv : editat si unit 2 posturi consecutive)
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptySam 31 Ian 2009, 18:27

Exact acum voiam sa spun ca pe prima sigur o accepta, iar la a doua s-ar putea sa dea reject ca ai prea mult camp:))
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyDum 01 Feb 2009, 18:02

Inca una si aici dupa indreptarea orizontului.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 EmptyDum 01 Feb 2009, 21:13

arianne a scris:
Inca una si aici dupa indreptarea orizontului.
E adevarat ca-mi place foarte mult "schweizer-ul" Smile dar Schweizer-ul 269C arata super fain!!!! Bravo!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 7 Empty

Sus In jos

planepictures.net
Sus 
Pagina 7 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» planepictures.net

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum