ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

planepictures.net

In jos 
+44
loplo
Aviatia-Romaneasca
YR-197
fify
mcraffael
Radu_is
Raduq
shouriken
silviubad
Skywalker
lrbc
felix
Alex_tm
Voicu
Messerschmitt
gaudi
Quebec
Ioan-Adrian Popa
Daniel
xpino
delu
Geo
antonov
Red13
Eurofighter
Capt_Vio
Boeing777-300
valavia
allex
horizob
ALMI
tudor
Mengelaus
llobregat
arianne
randi
Dylan
gabi-737
RATus
hayabusa
alexandru
VIC
Virusu
ovidiu51
48 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

planepictures.net - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 16:19

In sfarsit prima poza acceptata pe planepictures bounce Sper ca asta inseamna o evolutie si nu doar noroc Smile

http://www.planepictures.net/netshow.php?id=814069
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 17:17

Chiar m-am gandit sa iti spun sa incerci sa o pui pe pp.net dar la cat szunt de berbece am uitat Very Happy . Din unu singur care punea poze pe pp.net vad ca am devenit tot mai multi . Frumos si la cat mai multe atat tie cat si la restu Very Happy Ca eu de abia astept sa prind vreme buna sa merg sa uzez butoanele de la aparat ca deja de 3 saptamani nu am mai fost, am vrut sa merg astazi dar din pacate vremea a fost de partea altora No
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 17:38

Si eu as vrea sa mai vad ceva soare...
Cat despre pozele de pe pp.net sa punem cat mai multi sa ne facem cunoscuta comunitatea Smile

p.s Oricum ei au deja doua denumiri in doua limbi...nu ar suna rau www .pozelaavioane.com Very Happy
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 18:48

Bravos, Mengelaus! La cat mai multe si mai faine!
Baieti, hai sa ne hotaram la un lucru: la campul PHOTOGRAPHER de la pozele postate sa scriem toti la fel adica: Numele Prenumele - Romanian Spotters sau in paranteza (Romanian Spotters) ca sa parem intr-adevar membri ai unei comunitati. Cred ca suntem cu poze pe acolo cam 6-7 membri RoSpot!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 18:51

Dylan eu as modifica cu placere dar nu stiu daca se mai poate, voi investiga problema oricum Very Happy
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 18:57

Se poate, ca am modificat si eu dupa Virusu la inceput!
Deci sub poza scrie asta:
( Contact the author | Edit Details )

Click pe Edit details...
Ideea e sa vorbim toti intre noi sa vedem cum scriem si dupa aceea modificam
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 19:08

Multumesc Dylan Smile
Eu, la singura poza pe care o am am scris Nume Prenume - Romanian Spotters.
Spuneti in ce forma va place mai mult si asa facem.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyMier 28 Ian 2009, 19:14

O sa ma uit si eu ceva mai incolo si daca se poate o sa modific ca nu ma doare mana Very Happy Pe airliners imi apare numele si in paranteza Romanian Spotters
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyJoi 29 Ian 2009, 18:08

Inca una Smile

http://www.planepictures.net/netshow.php?id=814209

Ciudat e ca mi-au editat numele si au sters Romanian Spotters din el Suspect
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyJoi 29 Ian 2009, 21:28

Nu se baga teutonii la figuri de astea! Is oameni seriosi! S-ar putea sa-ti fi scapat...baga un EDIT Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyJoi 29 Ian 2009, 22:11

Nu corecteaza ei informatii (Airliners de exemplu daca pui link iti scoatre extensiile si lasa restul adica in loc de romanian-spotters.forumgratuit.ro apare Romanian Spotters doar ) pentru ca din punctul asta de vedere nu sunt foarte stricti si accepta si link-uri la descriere fara sa se jeneze , Am incercat edit si nu merge la nume doar la informatii si descriere, nu am vazut eu bine ?

L.E. sper ca se intelege pentru ca astazi am dat-o in bara rau de tot in loc de quote am dat edit la mesajul lui Dylan si nu am priceput ce are forumu de nu imi posteaza mesajul lol!
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyJoi 29 Ian 2009, 23:11

"...in loc de quote am dat edit la mesajul lui Dylan si nu am priceput ce are forumu de nu imi posteaza mesajul lol!"
hahaha tare faza Kkk lol!

Am dat edit dar la nume nu se poate edita nimic. Asa ca le-am scris la campul pentru "reason" ca a-si dori sa adauge Romanian Spotters dupa nume.Sa vedem daca merge.

LE Cica in maxim 24 de ore dau raspunsul...

Ultima editare efectuata de catre Mengelaus in Joi 29 Ian 2009, 23:15, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyJoi 29 Ian 2009, 23:14

Daca merge sa imi zici si mie pentru ca sunt direct interesat cum s-ar zice Very Happy
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyJoi 29 Ian 2009, 23:14

la fel si eu, ca am cateva poze fara romanian spotters la nume si tare mi-ar place sa stea grupate cu surorile lor...
azi am mai postat 3 poze, sper ca macar 2 sa intre Very Happy
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 08:36

Trebuie sa mearga! Nici nu se discuta! V-am spus ca eu am modificat primele trei poze: dupa ce am dat click pe EDIT in campul "Your name/email and reason for correction" am scris acolo asa la misto: introdus c/n, sau introdus text la Remarks, sau ce vreti voi, iar numele l-am scris cu tot cu Romanian Spotters in paranteza. Pana la urma, asta am si urmarit. Modificarea apare pe pagina dupa ceva timp, nu imediat. Totusi incercati sa intrati din prima pe pagina de engleza nu pe cea de germana ca te incurca de nu te vezi!!!
Eu unul, daca nu vedeam la Virusu si la KKK figura cu RoSpott nici nu ma oboseam, dar nu se putea sa ma separ de baietii buni Smile

LE: tocmai m-au mangaiat cu un REJECT! Motivul?!? "BAD SIZE" scratch What that means....?!? Marimea ei :1280x1030, 377k. Asta sa fie oare?
http://www.planepictures.net/showreject.php?id=1233228462
2nd LE: gata, am gasit tot la ei pe pagina:
Citat :
Bad Size
Keep the right size-ratio between width and height of your picture.
It should be either 3:2 or 4:3
We will basically accept any width between 1000 - 1280 pixels, as long
as the size ratio is kept right and within the given limits.
Here are the limits for the most common sizes:
Width Height
1000 667 to 766
1024 683 to 784
1100 733 to 841
1200 800 to 916
1250 833 to 954
1280 853 to 976
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 10:08

Mie tocmai mi-au dat reject a doua oara la una Sad Prima oara era "soft" acum e "oversharpened".Oare ma baneaza daca mai incerc si a treia oara ?Macar asa invat si eu ce vor ei de la poze Smile
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 10:17

Mengelaus a scris:
Mie tocmai mi-au dat reject a doua oara la una Sad Prima oara era "soft" acum e "oversharpened".Oare ma baneaza daca mai incerc si a treia oara ?Macar asa invat si eu ce vor ei de la poze Smile
eu zic sa incerci din nou, nu cred ca te baneaza, nu zic nicaieri de cate ori ai voie sa incerci... si mie mi-a intrat o poza a3a oara Smile
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 10:25

Mengelaus a scris:

M-as mira sa te baneze pentru ca nu ajunge la acelasi screner, dar vezi ca trebuie sa modifici ceva la poza pentru ca sistemul lor ii facut sa se prinda daca ii aceeasi poza, am patit eu asta. Pe Jetphotos am uploadat o poza de doua ori din gresala si la reject mi-au spus ca nu am vazut ca am mai urcat-o inca o data Very Happy
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 10:36

Merci baieti! Pai o voi modifica, asta e ideea.Eu sunt incepator tare in treburile astea cu pozele si in plus nu ma ajuta nici aparatul ca e bridge nu dslr, dar vreau sa invat Smile
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 10:50

daca te ghidezi dupa asta, o sa-ti iasa http://www.planepictures.net/thomas/ Smile
@kkk sistemul se activeaza daca uploadezi imediat dupa, sau cat timp e in screening poza... daca au respins-o poti incerca din nou dupa ce ai primit raspunsul.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 17:37

Merci Virusu Smile
Btw au corectat baietii informatiile din poza asa cum le-am cerut.Adica aproape...au pus "Romanian Spotters" dupa nume dar nu cu liniuta ci cu pauza.Asta va fi o problema, sa spunem, atunci cand va da cineva click pe fotograf sa vada toate pozele facute de el.La mine inca nu este pentru ca am doar 2 poze Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 18:07

Inca una de la Virusu: http://www.planepictures.net/netshow.php?id=814525

HIHIHIHI i-am luat-o inainte
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 18:21

kkk a scris:
Inca una de la Virusu: http://www.planepictures.net/netshow.php?id=814525

HIHIHIHI i-am luat-o inainte

bai ce chestie! tre sa iau un redbull... acum ma pregateam sa anunt Razz

L.E. a mai intrat si asta http://planepictures.net/netshow.php?id=814531
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 19:57

Asta a primit reject motive/crop/framing. De ce s-au agatat mai exact? Are vreo sansa sa fie acceptata? Sau pur si simplu nu le-a placut faptul ca e pe verticala?
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 EmptyVin 30 Ian 2009, 20:02

arianne a scris:
Asta a primit reject motive/crop/framing. De ce s-au agatat mai exact? Are vreo sansa sa fie acceptata? Sau pur si simplu nu le-a placut faptul ca e pe verticala?

nu are legatura cu verticala... si eu am avut cateva respinse pentru motive... adica nu au inteles baietii ce vrei sa transmiti prin poza respectiva, cat despre crop si framing, se refera la faptul ca nu e cropuita astfel incat avionul sa fie chiar in centru, mai exact fuselajul, daca te uiti atent, vezi ca ai mai multa aripa in partea dreapta decat in stanga, si pe verticala, de la capatul palei, distanta e mai mica fata de capatul de sus al pozei, decat cea de jos... cam asta ar fi in mare Smile de preferinta e sa le arati ceva bucata de fuselaj sau alte minunatii
bafta si baga mare pe ei Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: planepictures.net   planepictures.net - Pagina 6 Empty

Sus In jos

planepictures.net
Sus 
Pagina 6 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» planepictures.net