bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Invata sa supravietuiesti unui incident aviatic Dum 26 Apr 2009, 09:09 | |
| Tipul e unul dintre favoritii mei jurnalisti, dar acest reportaj e ca si cum ai face un reportaj sa te uiti in ambele directii cand treci strada. Cum zic englezii... Completly useless!!! Dar, vocea lui e super beton, deci nu ma satur sa-l vad la televizor | |
|
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Invata sa supravietuiesti unui incident aviatic Dum 26 Apr 2009, 16:01 | |
| Avioanele moderne cresc sansele de supravietuire in cazul unui accident
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/avioanele-moderne-cresc-sansele-de-supravietuire-in-cazul-unui-accident.html | |
|
arnold757 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 129 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: Invata sa supravietuiesti unui incident aviatic Dum 26 Apr 2009, 21:19 | |
| Da.. asta am auzit si eu ca noile serii sunt mult mai sigure ( ceea ce este normal ). | |
|
CDA Flight Level 300
Numarul mesajelor : 387 Varsta : 49 Localizare : Copenhaga Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Re: Invata sa supravietuiesti unui incident aviatic Dum 26 Apr 2009, 21:34 | |
| In caz de aterizare fortata/esuata, aeronava iese de pe pista si ia foc. Cele mai mari sanse sa supravietiest unui accident aviatic le ai daca stai in apropierea usii. Cei care sunt mai departe de usa s-ar putea sa nu mai apuce sa iasa din avion pentru ca se intoxica cu cu monoxid de carbon sau alte gaze emanate.
Mai mult de atat nu cred ca ai ce face. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Invata sa supravietuiesti unui incident aviatic | |
| |
|