| Nouă companie aeriană în Dubai | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 15:01 | |
| Titlu:Nouă companie aeriană în Dubai Sursa: www.evz.ro Autor: Luminita Grigore Data: 06 Aprilie 2009 - Citat :
- În ciuda crizei financiare mondiale, emiratul Dubai va lansa o nouă companie aeriană low-cost, care se va numi Flydubai.
Anunţul a fost făcut, astăzi, de şeicul Ahmed Ben Said al-Maktoum, preşedintele noii societăţi şi, totodată, preşedintele cunoscutei companii Emirates Airlines.
Birourile Flydubai se vor deschide din această după-amiază, iar primele zboruri, care sunt programate să fie efectuate la 1 iunie, vor fi făcute spre Beirut şi Amman.
Ultima editare efectuata de catre YR-DNY in Lun 06 Apr 2009, 16:13, editata de 2 ori | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 15:56 | |
| cred ca au stat 1 saptamana nedormiti in fiecare noapte ca sa-i gaseasca numele asta "original" ma gandesc ca si-au pastrat ideile bune pentru livery (sper )
Ultima editare efectuata de catre RATus in Lun 06 Apr 2009, 16:24, editata de 1 ori | |
|
| |
DrakulaBV Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 28/12/2008
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 18:25 | |
| - RATus a scris:
- cred ca au stat 1 saptamana nedormiti in fiecare noapte ca sa-i gaseasca numele asta "original"
ma gandesc ca si-au pastrat ideile bune pentru livery (sper ) Greu, greu ... ajung informaţiile pe acest forum. De exemplu, AirArabia a introdus de ceva timp curse către [Kiev şi] Atena. Nu am văzut nici o ştire de genul acesta publicată pe forum. FlyDubai > schema de culori/vopsire este aceasta Undeva (nu-mi amintesc acuma) pe net se pot găsi ceva imagini cu un 737-800 de la FlyDubai prin UK (parcă). |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 18:39 | |
| nici nu arata rau JET Engine.. sa stii ca chiar cautam lume in masura sa ne ajute cu stiri, echipa e deschisa la noi membri ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 18:49 | |
| Se vor putea face rezervări aici pe rutele: DXB <-> AMM şi DXB <-> BEY Tarife de la 100 $ !? Nu prea este LC. Sunt zvonuri că ar urma să introducă zboruri şi din/către sud-estul Europei, acolo unde aeroporturile sunt prea mici pentru aeronavele companiei Emirates sau volumul de pasageri este redus (deşi 180 de pasageri nu-i de ici de colea). |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 20:00 | |
| Penibil arata liveryul, dar buna idee |
|
| |
coropijnita Flight Level 100
Numarul mesajelor : 109 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti/Craiova Data de inscriere : 16/09/2008
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 20:08 | |
| - JET Engine a scris:
- Tarife de la 100 $ !? Nu prea este LC.
Eeee, low cost-ul asta e pentru DUBAI. Daca compari pretul cu Emirates, unde un bilet costa cam cat salariul mediu al unui roman intr-un an... Oricum daca compania e in Dubai are costuri de operare influentate de acest lucru (forta de munca nu tocmai ieftina). De ce crezi ca are atata succes Wizz? Hub-urile lor sunt numai prin tari din astea, cu un nivel de trai nu ff ridicat, unde forta de munca este relativ ieftina. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 20:46 | |
| Revin: am încercat să fac o rezervare iar tariful este 50 EUR - sens inclusiv taxe => 100 EUR dus / întors |
|
| |
laurus Flight Level 400
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 21:22 | |
| Cred ca este foarte posibil sa-i vedem si la OTP, sau chiar BBU.. | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai Lun 06 Apr 2009, 21:32 | |
| Sau macar pe contrail Abea astept sa ii am in luneta...sau in obiectiv. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nouă companie aeriană în Dubai | |
| |
|
| |
| Nouă companie aeriană în Dubai | |
|