Plecarea din Madrid spre Cluj... Scuze pentru calitatea pozelor, leam facut cu telefonul mobil.
Seara in Cluj... In sfarsit in România
Plecarea din Cluj spre Madrid
Iarasi in Madrid ... cum puteti vedea era ceva zapada...
Ceva A340-600 de Iberia, cel din imaginea urmatoare era "Kacerolo"
Poza cu avionul cu care am venit... 737-700 "Hunedoara", poza era facuta din pasarela...
Toate pozele au copyright, (Moga Raul ViorelŠ) Daca vreti sa folositi aceste fotografii, trimitetimi un e-mail. Va multumesc pentru visualizare. Vreau sai multumesc lui Octavian pentru ajutorul care mi la dat.
Ultima editare efectuata de catre MogaViorel in Mar 31 Mar 2009, 00:57, editata de 1 ori
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: MAD - CLJ TAROM B737-700 YR-BGH "Hunedoara" 10-12-2008 -- 10-01-2009 Mar 31 Mar 2009, 00:08
Bine ai venit pe forum, si mersi de trip report.
MogaViorel a scris:
....Toate pozele au copyright, (Moga Raul ViorelŠ) Daca vreti sa folositi aceste fotografii, trimitetimi un e-mail. Va multumesc pentru visualizare.
Desigur... este parte din Regulamentul acestui Forum.
crokodilu Membru activ
Numarul mesajelor : 625 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/11/2008
Plecarea din Madrid spre Cluj... Scuze pentru calitatea pozelor, leam facut cu telefonul mobil.
Foarte tare telefonul. Ma faci gelos. Parca as lasa chestia aia mare si neagra care mai si atrage atentia...si as trece pe tel. Unele au iesit chiar misto. Daca nu ziceai ca-i tel. si nu vedeam exif-ul...nu se cunostea. Si cand te gandesti ca anumite P&S-uri scot imagini comparabile....
Si sa sti ca sunt bune... eu am un sony Ericsson W910i (2 MP) , dar credca am sami cumpar un LG Viewty (5 MP). Asa ca pot sa ma duc acasa... fara aparatul ala mare negru hehe...