Vreau să le mulţumesc lui Bogdan (ratus), Marian (abrazivu), lui George Moldovan şi tuturor celor de la Baza 71 Câmpia Turzii pentru oportunitatea de a participa la o zi de antrenamente de zi şi de noapte.
Sper să le pot răsplăti încrederea şi bunăvoinţa prin fotografii.
Nu în ultimul rând trebuie să mulţumesc piloţilor şi personalului tehnic fără de care nu am putea vedea aceste păsări pe cer, nu le-am putea auzi sunetul asurzitor al motorului în forţaj, nu ne-am putea mira cât de silenţioase sunt atunci când nu se avântă spre înălţimi, nu ne-ar tresări inima când trec prin faţa noastră la joasa înălţime cu forţajul cuplat pentru placerea noastră şi nu am avea cu ce să ne chinuim să fotografiem .
Nu este cel mai mare vânător, nu este cel mai frumos dar întotdeauna îţi arată că ar vrea să lovească la o categorie superioară, aşa cum ne-a arătat la Kecskemet şi la Radom. Pe lânga asta, unul avem şi trebuie sa ne mândrim cu el şi în special cu cei ce îl strunesc şi îl îngrijesc.
Dupa lupte grele cu balansul de culori, cred ca pot sa va prezint versiunea finala a acestei poze. Sper sa va placa şi promit să vă mai arăt câteva de la această ieşire.
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Dupa lupte grele cu balansul de culori, cred ca pot sa va prezint versiunea finala a acestei poze. Sper sa va placa şi promit să vă mai arăt câteva de la această ieşire.
Faina rau poza tinere, o poza plina de stele ca sa zic asa )
florin a scris:
Se vede ca doar fotografii valorosi sunt admisi la fotografiat acolo.
Hai ca o dai cu mucii in fasole aiurea de data asta...cam cum ai vrea tu sa fie treaba asta cu accesul la pozat? Ceva gen: - Hop si eu, sunt Cutare si vreau sa fac poze! - Da, va rog, poftiti la noi in baza! Vreti si niste pita cu sare si o palinca?
Sunt oameni care au zeci de mii de poze in spate pe post de experienta si care au dedicat mult timp fotografiei ca sa ajunga la niste rezultate care sa le permita sa se duca acolo o ora si sa se intoarca cu cateva cadre de pus in rama (cum e si cea de mai sus). Mai nou toata lumea si-a luat aparat foto si au rasarit fotografi peste noapte ca ciupercile dupa ploaie si asta e valabila pentru toti cei care gandesc "Gata, mi-am luat aparat, sunt fotograf!". Nu, nu prietene, nu esti fotograf, esti doar posesor de aparat foto. Pana la a fi fotograf trebuie sa demonstrezi ca sti si ce sa faci cu aparatul ala foto de il ti in manuta. Si poate dupa aceea vei (ma refer la modul general, ca sa nu fie confuzie) avea access si prin locuri care acum PAR interzise!
Felicitari si domnului Liviu pentru fotografia reusita de noapte care mi se pare spectaculoasa ! Se vede ca in spatele ei a stat multa munca dar rezultatele au iesit la iveala.
valavia a scris:
Nu, nu prietene, nu esti fotograf, esti doar posesor de aparat foto. Pana la a fi fotograf trebuie sa demonstrezi ca sti si ce sa faci cu aparatul ala foto de il ti in manuta.
Cat despre dumneavoastra domnule valavia , nu stiu ce educatie aveti (presupun una precara) dar va atrag atentia ca daca exista cineva care apreciaza o fotografie poate o face din inima. V-o spun asa ca de la un posesor de aparat de fotografiat la altul pentru ca mai mult nu am demonstrat niciunul.
O seara placuta si sper ca alta data sa nu mai stricati atmosfera cu comentarii care nu sunt la subiect.
P.S. Cine strica atmosfera se tradeaza ca ii e ciuda .
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Domnule florin, habar nu am cine sunteti, tot ce stiu e ca de cand ati aparut pe acest forum nu ati facut altceva decat sa aruncati sageti otravite cam in genul mesajului la care am raspuns mai sus si care numai elogiu la adresa unei fotografii nu era (sau poate asa se elogiaza in ziua de azi si am ramas eu in urma ) )
Ma opresc aici pentru ca nu vreau sa stricam frumusete de topic cu niste comentarii plecate de la o afirmatie aruncata acolo ca sa fie.
PS: Eu spre deosebire de dumneavoastra am demonstrat ca imi merit apelativul de fotograf
petrudimoff Fotograf
Numarul mesajelor : 1677 Varsta : 51 Localizare : Cluj-Napoca, Romania Data de inscriere : 05/04/2010
Subiect: Profesionalism si curaj la Flotila 71 Gen. Emanoil Ionescu Dum 15 Sept 2013, 13:45
Profesionalism si curaj la Flotila 71 Gen. Emanoil Ionescu, Luna, Campia-Turzii prezentat de Zet Art
petrudimoff Fotograf
Numarul mesajelor : 1677 Varsta : 51 Localizare : Cluj-Napoca, Romania Data de inscriere : 05/04/2010
Multumirile merg ca intotdeauna la Bogdan Pop, Marian Coste, George Moldovan si celor de la Baza 71 Campia Turzii. Datorita lor pot sa va arat si voua ca la noi se zboara. Si se zboara al naibii de bine. Fotografia asta imi da o senzatie de mandrie. Poate o sa va trezeasca si voua ceva sentimente asemanatoare .
petrudimoff Fotograf
Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Mier 25 Sept 2013, 00:07
Romanian Air Force, Mikoyan-Gurevich MiG-21UM Lancer B, 9516, (cn 516953016)
alecs2 Airport Level
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 30 Localizare : Ludus Data de inscriere : 18/07/2012
Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Mier 25 Sept 2013, 12:01
tot de atunci ? se zboara destul de intens in ultima vreme
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
26.09.2013 - Romanian Air Force, Mikoyan-Gurevich MiG-21UM Lancer B, 176 (cn 516999176) in rulaj pentru aliniere la pista
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Joi 03 Oct 2013, 12:58
petrudimoff Fotograf
Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Mar 15 Oct 2013, 18:52
Romanian Air Force Mikoyan-Gurevich MiG-21MF Lancer C 9611 (cn 96009611)
liviu.dnistran Fotograf
Numarul mesajelor : 1216 Varsta : 38 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 22/07/2010
Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Mar 15 Oct 2013, 22:57
Vreme umeda si rece dar momente unice petrecute pe langa avioane.
Multumirile merg ca de obicei la George Moldovan, Marian Coste si Bogdan Pop pentru ocazie si Bazei 71 pentru ca ne primesc si au grija de pasarile astea ca noi sa avem ce poza si arata lumii.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)