ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)

In jos 
+64
Bestian
aigritan
MRares
Olli J.
deltadagger
mihaiatanasie
GYN
Andrei
codrutz
stefanu1
valavia
liviu.dnistran
bogdan041237
Cosmin_C
YR-SND
Alex C
Raduq
claudiu_ne2000
adyrom
claudiu i
shouriken
alecs2
neutryno
Karaya 1
Hades
VicMures
burlacel
MiG21_fun_2
petrudimoff
Alex_tm
Balki
Richelieu
allex
bogdanicus'71
eugen
alexandru
minny
LeCCa
fularU
Virusu
Abrath
gogu
mig29ovt
Lucian
abrazivu
Vipero
YR-197
RATus
arnold757
cipi_TM
RoNIN_731
Eurofighter
jester
gaudi
propellerdream
Capt_Vio
nicolaemarcu@ymail.com
Voicu
Mengelaus
claudiup
flaviu
YR-DNY
gabi-737
ovidiu51
68 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
adyrom
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 49
Localizare : cluj
Data de inscriere : 04/09/2011

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyMier 10 Oct 2012, 20:41

florin a scris:
Alex C a scris:
bine ma refeream la ca autorizatii mai speciale ce le-ar trebui unui civil...normal ca nu am intrat acolo ca voda prin loboda...s-a stiut de mine.

Care ar fi calea de urmat, ce formalitati trebuie sa indeplineasca un civil sa poata vizita si fotografia avioanele din baza ? Cred ca ar fi o experienta interesanta si poate unui grup de cateva persoane sa le fie aprobata intrarea.
In bazele militare, ca in orice unitate militara fotografiatul este interzis. Sunt si indicatoare in acest sens. Cu ocazia zilei portilor deschise, se mai permite foto caci e vorba si de miting aerian, dar si atunci e permis fotografiatul intr-o zona bine definita. In rest nici o sansa sa faci poze, doar pe raspunderea ta, si e riscant, ca poti ramane fara scule si ceva urmari cu iz penal.
Sus In jos
Alex C
Airport Level
Airport Level
Alex C

Numarul mesajelor : 29
Varsta : 32
Localizare : Simleu Silvaniei
Data de inscriere : 12/02/2011

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyMier 10 Oct 2012, 21:01

Uite...la civili e mai greu eu stiu ca la mine cum sunt din sistem e mai usor sa am acces in baza...nu stiu exact pt civili care e formalitatea.Da intradevar ar fi frumos sa se faca cv de genu cum ai zis tu cu un grup dar trebuie ca cineva de sus sa aprobe iar in Romania e mai greu din pacate....
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyJoi 11 Oct 2012, 07:29

Alex C a scris:
Uite...la civili e mai greu eu stiu ca la mine cum sunt din sistem e mai usor sa am acces in baza...nu stiu exact pt civili care e formalitatea.Da intradevar ar fi frumos sa se faca cv de genu cum ai zis tu cu un grup dar trebuie ca cineva de sus sa aprobe iar in Romania e mai greu din pacate....

Se pare ca se poate. Uite aici mai jos am gasit pe internet niste poze cu un baiat care face poze intr-un semiintuneric (nu stiu ce i-a iesit dar , ma rog). M-am gandit ca e militar dar de obicei acestia sunt imbracati in uniforma si nu cred ca un militar tanar ar obtine aprobare de fotografiat in timpul serviciului deci deduc ca este civil.

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 30811010

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 31757210

Il cunoaste cineva ? As dori sa il intreb cum a obtinut aprobarile si caror persoane s-a adresat.
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyJoi 11 Oct 2012, 08:38

Este colegul nostru de forum RATus, administratorul forumului... alias Bogdan Pop.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyJoi 11 Oct 2012, 10:48

Formalitatile sunt dificile si necesita munca multa.

Tot ce vedeti ca realizez acum este material pentru promovarea bazelor, s-au facut cd-uri de prezentare, postere, calendare pentru uz intern la baza si acestea sunt rezultatul a 3 ani de munca si a mai multor proiecte de colaborare.

De aici si accesul.

In rest, acces de "placere" si vizite se pot face prin cereri la ofiterul de presa, dar acestea au caracter mai formal, si restrans, dictat de activitatea bazei. Bazele sunt deschise la vizitatori, evident in anumite situatii doar, cand nu sunt misiuni sau exercitii importante . Se fac vizite cu scoli, gradinite etc. Totusi, pt astfel de vizite recomand sa se organizeze grupuri si sa va inarmati cu rabdare. Tineti minte ca pt asa ceva sunt zilele de porti deschise si de presa, si chiar muncesc mult militarii sa ofere publicului asa ceva

aici e un exemplu de material realizat pentru o baza aeriana:

http://bogdanpop.ro/cdcampia/campia3.jpg

si aici se pot vedea o selectie de fotografii realizate in timpul acestor proiecte:

http://www.photoavia.net/photo?keywords=bogdan+pop+mig ( pozele din zbor sunt furnizate de baze, NU sunt realizate de mine )
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyJoi 11 Oct 2012, 11:19

In primul rand va felicit pentru calitatea si ineditul materialelor realizate de dumneavoastra.
In al doilea rand Armata ar trebui sa profite de pe urma acestor proiecte. Din cand in cand cand am avut ocazia am fost in strainatate la mitinguri , nu multe vreo 2-3 de-alungul vremii si niciodata dar niciodata romanii nu au avut un stand la care sa se vanda obiecte promotionale la fel cum au celelalte natiuni mai mult sau mai putin vecine. Cred ca ar avea mare cautare intrucat sunt rare asa ca poate sugerati celor de la conducere sa ia exemplu si sa nu foloseasca aceste materiale doar pentru uz intern. Am cautat aceste obiecte si in Romania dar sunt foarte greu de gasit.
In al treilea rand nu stiu cum se face ca intodeauna de acele porti deschise aud doar dupa ce au avut loc si mai multa popularizare ar fi bine venita.
In ceea ce priveste accesul cui trebuie sa ma adresez mai exact ? ofiterului de presa sau registraturii ? Sau cererile trebuie trimise la Bucuresti direct spre aprobare ? Nu as vrea sa bat atata cale si sa nu realizez nimic. Acum daca pe Roxana Ciuhulescu au putut-o plimba cu MiG-ul si nu ma indoi ca militarii chiar au muncit pentru acel zbor cred ca nu e nici un deranj daca mi-ar permite o plimbare prin baza iar daca nu o sa incerc sa merg cu nepotica cu grupa ei de la gradinita.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyJoi 11 Oct 2012, 11:23

Multumesc pentru aprecieri.

Situatia s-a schimbat in ultimii ani si evolueaza inspre mai bine, in limita fondurilor disponibile. La mitingurile aviatice la care au participat militarii romani ( Kecskemet, Transilvaeroshow etc ) s-au vandut postere, tricouri, badge-uri si altele.

Despre ziua portilor deschise, imi pare rau ca nu ati aflat din timp. Se anunta si aici pe forum si pe site-ul Roaf din cate stiu.

despre acces nu stiu sa va dau decat datele disponibile pe pagina web a fortelor aeriene:

STATUL MAJOR AL FORŢELOR AERIENE

Biroul informare şi relaţii publice

Căpitan comandor Gelu MIRON - Ofiţer de Relaţii Publice

Telefon: 021-319.40.00 interior 0566
Fax: 021-319.40.33
Email: proffroaf.ro

Adresa poştală:
Statul Major al Forţelor Aeriene
Şos. Bucureşti-Ploieşti, km 10,5 o.p. 18, c.p. 23
Bucureşti, ROMÂNIA

Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 09 Noi 2012, 08:58

...vorba filmului:,,DUPA DEALURI"......sau varianta Axalp RO......

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 Dsc_5529

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 Dsc_5530

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 Dsc_5531
Sus In jos
fularU
Fotograf
fularU

Numarul mesajelor : 1725
Varsta : 57
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 09 Noi 2012, 10:53

Shocked Domnu' Sandu ...ESTI TARE !!!! Ai gasit-o si pe asta ! Bravo rendeer
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 09 Noi 2012, 15:38

Hmmm, nu tz-o fost frica?! pale
Sus In jos
adyrom
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 49
Localizare : cluj
Data de inscriere : 04/09/2011

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 09 Noi 2012, 17:01

eugen a scris:
Hmmm, nu tz-o fost frica?! pale

Da' de ce sa ii fie frica? Ca zoom-ul functioneaza Smile)
Sus In jos
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 09 Noi 2012, 20:08

...o experienta unica, senzatie pe masura....
Sus In jos
alecs2
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 30
Localizare : Ludus
Data de inscriere : 18/07/2012

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptySam 17 Noi 2012, 12:25

am filmarea dela Dacian Viper de azi vara dar imi e rusine sa o postez ca miscam camera zici ca era cutremur de 8 grade ! totusi am cateva cadre interesante Smile avand in vedere ca eram in partea opusa a pistei
Sus In jos
alecs2
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 30
Localizare : Ludus
Data de inscriere : 18/07/2012

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyDum 18 Noi 2012, 20:02

decat nimic .. il pun si eu Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=x8j5Wj0twTA&feature=youtu.be
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 12 Apr 2013, 21:48

Enjoy: https://www.dailymotion.com/video/xbge1z_mig21_shortfilms#.UWgMe1Fw79w.facebook
Sus In jos
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 12 Apr 2013, 22:45

minutul 06:20.... affraid
Sus In jos
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyMier 01 Mai 2013, 16:42

Reporter L!VE - Ediția din 27 aprilie 2013: http://transilvaniatube.ro/video/reporter-lve-edi%C8%9Bia-din-27-aprilie-2013
Sus In jos
claudiu i
Flight Level 100
Flight Level 100
claudiu i

Numarul mesajelor : 140
Varsta : 45
Data de inscriere : 09/02/2010

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 28 Iun 2013, 09:16

Stie cineva daca se tine anul acesta un eveniment gen "porti deschise" la Campia Turzii ??? Neutral
Sus In jos
neutryno
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 37
Localizare : Turda
Data de inscriere : 15/07/2012

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyDum 30 Iun 2013, 16:38

claudiu i a scris:
Stie cineva daca se tine anul acesta un eveniment gen "porti deschise" la Campia Turzii ??? Neutral

DA!! Anul acesta se tine. Si o sa fie ceva interesant!
Sus In jos
Cosmin_C
Flight Level 100
Flight Level 100
Cosmin_C

Numarul mesajelor : 125
Varsta : 52
Data de inscriere : 13/10/2009

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 05 Iul 2013, 22:26

Shocked Shocked Shocked  CAND ???? Very Happy 
Sus In jos
Hades
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 42
Localizare : Campia Turzii
Data de inscriere : 19/10/2010

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 05 Iul 2013, 22:28

In 20 iulie, asa am auzit.
Sus In jos
Cosmin_C
Flight Level 100
Flight Level 100
Cosmin_C

Numarul mesajelor : 125
Varsta : 52
Data de inscriere : 13/10/2009

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyVin 05 Iul 2013, 22:29

Ar fi perfect. Astept cu interes o confirmare
Merci mult
Sus In jos
neutryno
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 37
Localizare : Turda
Data de inscriere : 15/07/2012

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptySam 06 Iul 2013, 09:19

In 20 iulie. Important este ca ordinul a fost semnat de catre comandant,... sper sa nu se contramandeze.
Sus In jos
bogdan041237
Airport Level
Airport Level
bogdan041237

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 33
Localizare : Campia-Turzii
Data de inscriere : 15/07/2011

MesajSubiect: Ziua portilor deschise   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyLun 15 Iul 2013, 16:26

Ce se mai stie despre ziua portilor deschise? S-a emis vreun comunicat oficial din care sa stim daca va fi ceva sau nu?Neutral silent 
Sus In jos
shouriken
Administrator
shouriken

Numarul mesajelor : 3451
Varsta : 69
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 EmptyLun 15 Iul 2013, 16:44

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)   Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT)
Sus 
Pagina 7 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DACIAN THUNDER 2009 -Baza 71 Aeriana Campia Turzii
» BAZA 71 AERIANA - CAMPIA TURZII - Ziua Portilor Deschise -19.07.2009
» 19 iulie 2014 - Ziua Fortelor Aeriene la Baza 71 Aeriană - Câmpia Turzii
» Ziua Portilor Deschise la Baza Aeriana 71 Campia Turzii - 18 Iulie 2010
» Ziua Fortelor Aeriene la Baza 71 Aeriană - Câmpia Turzii - 19 Iulie 2014 - POZE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aerodromuri din Romania - Romanian Aerodromes-
Mergi direct la: