| Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) | |
|
+64Bestian aigritan MRares Olli J. deltadagger mihaiatanasie GYN Andrei codrutz stefanu1 valavia liviu.dnistran bogdan041237 Cosmin_C YR-SND Alex C Raduq claudiu_ne2000 adyrom claudiu i shouriken alecs2 neutryno Karaya 1 Hades VicMures burlacel MiG21_fun_2 petrudimoff Alex_tm Balki Richelieu allex bogdanicus'71 eugen alexandru minny LeCCa fularU Virusu Abrath gogu mig29ovt Lucian abrazivu Vipero YR-197 RATus arnold757 cipi_TM RoNIN_731 Eurofighter jester gaudi propellerdream Capt_Vio nicolaemarcu@ymail.com Voicu Mengelaus claudiup flaviu YR-DNY gabi-737 ovidiu51 68 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
adyrom Airport Level
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 49 Localizare : cluj Data de inscriere : 04/09/2011
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Mier 10 Oct 2012, 20:41 | |
| - florin a scris:
- Alex C a scris:
- bine ma refeream la ca autorizatii mai speciale ce le-ar trebui unui civil...normal ca nu am intrat acolo ca voda prin loboda...s-a stiut de mine.
Care ar fi calea de urmat, ce formalitati trebuie sa indeplineasca un civil sa poata vizita si fotografia avioanele din baza ? Cred ca ar fi o experienta interesanta si poate unui grup de cateva persoane sa le fie aprobata intrarea. In bazele militare, ca in orice unitate militara fotografiatul este interzis. Sunt si indicatoare in acest sens. Cu ocazia zilei portilor deschise, se mai permite foto caci e vorba si de miting aerian, dar si atunci e permis fotografiatul intr-o zona bine definita. In rest nici o sansa sa faci poze, doar pe raspunderea ta, si e riscant, ca poti ramane fara scule si ceva urmari cu iz penal. | |
|
| |
Alex C Airport Level
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Localizare : Simleu Silvaniei Data de inscriere : 12/02/2011
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Mier 10 Oct 2012, 21:01 | |
| Uite...la civili e mai greu eu stiu ca la mine cum sunt din sistem e mai usor sa am acces in baza...nu stiu exact pt civili care e formalitatea.Da intradevar ar fi frumos sa se faca cv de genu cum ai zis tu cu un grup dar trebuie ca cineva de sus sa aprobe iar in Romania e mai greu din pacate.... | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Joi 11 Oct 2012, 07:29 | |
| - Alex C a scris:
- Uite...la civili e mai greu eu stiu ca la mine cum sunt din sistem e mai usor sa am acces in baza...nu stiu exact pt civili care e formalitatea.Da intradevar ar fi frumos sa se faca cv de genu cum ai zis tu cu un grup dar trebuie ca cineva de sus sa aprobe iar in Romania e mai greu din pacate....
Se pare ca se poate. Uite aici mai jos am gasit pe internet niste poze cu un baiat care face poze intr-un semiintuneric (nu stiu ce i-a iesit dar , ma rog). M-am gandit ca e militar dar de obicei acestia sunt imbracati in uniforma si nu cred ca un militar tanar ar obtine aprobare de fotografiat in timpul serviciului deci deduc ca este civil. Il cunoaste cineva ? As dori sa il intreb cum a obtinut aprobarile si caror persoane s-a adresat. |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Joi 11 Oct 2012, 08:38 | |
| Este colegul nostru de forum RATus, administratorul forumului... alias Bogdan Pop. | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Joi 11 Oct 2012, 10:48 | |
| Formalitatile sunt dificile si necesita munca multa.
Tot ce vedeti ca realizez acum este material pentru promovarea bazelor, s-au facut cd-uri de prezentare, postere, calendare pentru uz intern la baza si acestea sunt rezultatul a 3 ani de munca si a mai multor proiecte de colaborare.
De aici si accesul.
In rest, acces de "placere" si vizite se pot face prin cereri la ofiterul de presa, dar acestea au caracter mai formal, si restrans, dictat de activitatea bazei. Bazele sunt deschise la vizitatori, evident in anumite situatii doar, cand nu sunt misiuni sau exercitii importante . Se fac vizite cu scoli, gradinite etc. Totusi, pt astfel de vizite recomand sa se organizeze grupuri si sa va inarmati cu rabdare. Tineti minte ca pt asa ceva sunt zilele de porti deschise si de presa, si chiar muncesc mult militarii sa ofere publicului asa ceva
aici e un exemplu de material realizat pentru o baza aeriana:
http://bogdanpop.ro/cdcampia/campia3.jpg
si aici se pot vedea o selectie de fotografii realizate in timpul acestor proiecte:
http://www.photoavia.net/photo?keywords=bogdan+pop+mig ( pozele din zbor sunt furnizate de baze, NU sunt realizate de mine ) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Joi 11 Oct 2012, 11:19 | |
| In primul rand va felicit pentru calitatea si ineditul materialelor realizate de dumneavoastra. In al doilea rand Armata ar trebui sa profite de pe urma acestor proiecte. Din cand in cand cand am avut ocazia am fost in strainatate la mitinguri , nu multe vreo 2-3 de-alungul vremii si niciodata dar niciodata romanii nu au avut un stand la care sa se vanda obiecte promotionale la fel cum au celelalte natiuni mai mult sau mai putin vecine. Cred ca ar avea mare cautare intrucat sunt rare asa ca poate sugerati celor de la conducere sa ia exemplu si sa nu foloseasca aceste materiale doar pentru uz intern. Am cautat aceste obiecte si in Romania dar sunt foarte greu de gasit. In al treilea rand nu stiu cum se face ca intodeauna de acele porti deschise aud doar dupa ce au avut loc si mai multa popularizare ar fi bine venita. In ceea ce priveste accesul cui trebuie sa ma adresez mai exact ? ofiterului de presa sau registraturii ? Sau cererile trebuie trimise la Bucuresti direct spre aprobare ? Nu as vrea sa bat atata cale si sa nu realizez nimic. Acum daca pe Roxana Ciuhulescu au putut-o plimba cu MiG-ul si nu ma indoi ca militarii chiar au muncit pentru acel zbor cred ca nu e nici un deranj daca mi-ar permite o plimbare prin baza iar daca nu o sa incerc sa merg cu nepotica cu grupa ei de la gradinita. |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Joi 11 Oct 2012, 11:23 | |
| Multumesc pentru aprecieri.
Situatia s-a schimbat in ultimii ani si evolueaza inspre mai bine, in limita fondurilor disponibile. La mitingurile aviatice la care au participat militarii romani ( Kecskemet, Transilvaeroshow etc ) s-au vandut postere, tricouri, badge-uri si altele.
Despre ziua portilor deschise, imi pare rau ca nu ati aflat din timp. Se anunta si aici pe forum si pe site-ul Roaf din cate stiu.
despre acces nu stiu sa va dau decat datele disponibile pe pagina web a fortelor aeriene:
STATUL MAJOR AL FORŢELOR AERIENE Biroul informare şi relaţii publice
Căpitan comandor Gelu MIRON - Ofiţer de Relaţii Publice
Telefon: 021-319.40.00 interior 0566 Fax: 021-319.40.33 Email: proffroaf.ro
Adresa poştală: Statul Major al Forţelor Aeriene Şos. Bucureşti-Ploieşti, km 10,5 o.p. 18, c.p. 23 Bucureşti, ROMÂNIA
| |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 09 Noi 2012, 08:58 | |
| | |
|
| |
fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| |
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 09 Noi 2012, 15:38 | |
| Hmmm, nu tz-o fost frica?! | |
|
| |
adyrom Airport Level
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 49 Localizare : cluj Data de inscriere : 04/09/2011
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 09 Noi 2012, 17:01 | |
| - eugen a scris:
- Hmmm, nu tz-o fost frica?!
Da' de ce sa ii fie frica? Ca zoom-ul functioneaza ) | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 09 Noi 2012, 20:08 | |
| ...o experienta unica, senzatie pe masura.... | |
|
| |
alecs2 Airport Level
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 30 Localizare : Ludus Data de inscriere : 18/07/2012
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Sam 17 Noi 2012, 12:25 | |
| am filmarea dela Dacian Viper de azi vara dar imi e rusine sa o postez ca miscam camera zici ca era cutremur de 8 grade ! totusi am cateva cadre interesante avand in vedere ca eram in partea opusa a pistei | |
|
| |
alecs2 Airport Level
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 30 Localizare : Ludus Data de inscriere : 18/07/2012
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Dum 18 Noi 2012, 20:02 | |
| decat nimic .. il pun si eu https://www.youtube.com/watch?v=x8j5Wj0twTA&feature=youtu.be | |
|
| |
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 12 Apr 2013, 21:48 | |
| Enjoy: https://www.dailymotion.com/video/xbge1z_mig21_shortfilms#.UWgMe1Fw79w.facebook | |
|
| |
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 12 Apr 2013, 22:45 | |
| minutul 06:20.... | |
|
| |
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Mier 01 Mai 2013, 16:42 | |
| Reporter L!VE - Ediția din 27 aprilie 2013: http://transilvaniatube.ro/video/reporter-lve-edi%C8%9Bia-din-27-aprilie-2013 | |
|
| |
claudiu i Flight Level 100
Numarul mesajelor : 140 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/02/2010
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 28 Iun 2013, 09:16 | |
| Stie cineva daca se tine anul acesta un eveniment gen "porti deschise" la Campia Turzii ??? | |
|
| |
neutryno Airport Level
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 37 Localizare : Turda Data de inscriere : 15/07/2012
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Dum 30 Iun 2013, 16:38 | |
| - claudiu i a scris:
- Stie cineva daca se tine anul acesta un eveniment gen "porti deschise" la Campia Turzii ???
DA!! Anul acesta se tine. Si o sa fie ceva interesant! | |
|
| |
Cosmin_C Flight Level 100
Numarul mesajelor : 125 Varsta : 52 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 13/10/2009
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 05 Iul 2013, 22:26 | |
| | |
|
| |
Hades Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 42 Localizare : Campia Turzii Data de inscriere : 19/10/2010
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 05 Iul 2013, 22:28 | |
| In 20 iulie, asa am auzit. | |
|
| |
Cosmin_C Flight Level 100
Numarul mesajelor : 125 Varsta : 52 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 13/10/2009
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Vin 05 Iul 2013, 22:29 | |
| Ar fi perfect. Astept cu interes o confirmare Merci mult | |
|
| |
neutryno Airport Level
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 37 Localizare : Turda Data de inscriere : 15/07/2012
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Sam 06 Iul 2013, 09:19 | |
| In 20 iulie. Important este ca ordinul a fost semnat de catre comandant,... sper sa nu se contramandeze. | |
|
| |
bogdan041237 Airport Level
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localizare : Campia-Turzii Data de inscriere : 15/07/2011
| |
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) Lun 15 Iul 2013, 16:44 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) | |
| |
|
| |
| Campia Turzii - Baza 71 Aeriana (LRCT) | |
|