| Site Aeroport Cluj - nefunctional | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Site Aeroport Cluj - nefunctional Mier 12 Mar 2008, 10:12 | |
| daca va uitati pe www.airportcluj.ro o sa vedeti f clar exprimata grija aeroportului CLJ pentru imaginea proprie.. sau daca nu aia, cel putin seriozitatea cu care e tratat subiectul . Sper totusi ca nu merge sit-eul din cauza ca-l inlocuiesc cu unul in care in sfarsit se pot citi coerent orarele de zbor si cu bunavionta lui Buddha si un motor de cautare prin orare , ca sa nu zic de grafica sau stiri.. complet inexistente pe site-ul vechi. | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Mier 12 Mar 2008, 10:37 | |
| O da! Era si timpul sa schimbe site-u! Un Aeroport care se respecta tre sa aiba un site prietenos si bine pus la punct! | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Mier 12 Mar 2008, 13:04 | |
| cuvantul "seriozitate" era folosit ironic.. cred ca au o problema cu site-ul lor vechi si asa f nefunctional.
adevaru-i ca cel putin pana acuma parea un site facut de elevi de liceu ... sper totusi si ala sa revina sa-mi pot copia orarul complet de acolo | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Mier 12 Mar 2008, 15:02 | |
| Da...pentru o secunda am sperat... Dar sa vedem cand isi revine, poate arata altfel! | |
|
| |
naiba Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Localizare : CLJ Data de inscriere : 13/01/2008
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Joi 13 Mar 2008, 14:19 | |
| Eu cred ca i-a heckarit careva si nu si-au dat (inca) seama. Un upgrade de site nu se face asa (il trantesti pe cel vechi jos pana cand te gandesti ca e gata cel nou). | |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Dum 23 Mar 2008, 17:32 | |
| tocmai si-a revenit sit-eul in slendoarea lui nefunctionala de mai demult.. rapid rapid sa iau oraru pana nu pica iar | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Joi 10 Apr 2008, 12:57 | |
| Cred ca acum chiar modifica tinerii site-u'; daca vrei sa intri te intampina un frumos mesaj mare si albastru "under construction"! Is foarte curios cum va iesi, mai urat de cum era oricum nu se poate! | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Joi 10 Apr 2008, 13:58 | |
| Pai e in cooncordanta cu aeroportul care e si el "under construction" | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Joi 22 Mai 2008, 15:17 | |
| Ia uitati-va acuma la noul site! http://www.airportcluj.ro/ Parca e alta viata, nu? | |
|
| |
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Sam 24 Mai 2008, 16:44 | |
| arata f bine noul site fata de ce era inainte... chiar mai inainte am intrat si eu pt prima oara | |
|
| |
naiba Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Localizare : CLJ Data de inscriere : 13/01/2008
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Mier 28 Mai 2008, 19:26 | |
| In sfarsit ! Arata mult mai bine, si sper ca e cu mai multe informatii (n-am apucat sa intru peste tot ) Totusi, ce treaba au cu spatiul publicitar ? Vor sa scoata bani si de-aci ? Oare site-urile altor (mari) aeroporturi chiar au bannere si reclame ? | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional Mier 28 Mai 2008, 20:09 | |
| Toate site-urile care se respecta au spatii publicitare. Firmele care se respecta inchiriaza spatiile respective ca stiu ca publicitatea online e mina de aur. Si astfel toti au de castigat. Si crede-ma, din publicitatea asta se fac bani de nu vezi bine. Oricum, site-u acuma e excelent, gasesti toate informatiile necesare, aranjarea in pagina si interfata sunt bine gandite. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Site Aeroport Cluj - nefunctional | |
| |
|
| |
| Site Aeroport Cluj - nefunctional | |
|