| Reviste de aviatie | |
|
+29Mengelaus arianne Balki atr_42_500 flaviu Soim kampfmaschine Lucian gmc_extreme DIESEL deltadagger dan guina Virusu Tuchi Dylan mihaiatanasie tudor allex propellerdream valavia electric babacu Samyr444 RwO RoNIN_731 RATus ela_crux YR-DNY gabi-737 33 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Tuchi Airport Level
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 65 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Joi 22 Ian 2009, 18:28 | |
| - propellerdream a scris:
- ... Daca dai prin bucuresti ...
Multumesc, am notat! Atat doar ca foarte rar mi se arata drum incolo. N-am mai fost, cred, de vre-o doi-trei ani... Pana apuci sa faci scanari, ar fi poate interesant sa pui aici o fotografie "de grup", teancul rasfirat, sa stie lumea dupa ce oftam. | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Vin 23 Ian 2009, 00:01 | |
| Orizont Aviatic apare, desigur, si ar aparea mult mai fecvent, dar ... costa bani, iar dl Marandiuc e o persoana fizica (pt a folosi limbajul economic de azi), iar domnia sa e singurul care se agita pt producerea si distribuirea publicatiei. dl Cornel Marandiuc, pe care cei care iubesc literatura de specialitate il iubesc cel putin la fel de mult pe cat ii iubeste el pe ei, e, sa spunem, intr-o stare fizica care nu-i mai permite sa munceasca cat ar vrea el. Nu spun mai mult, dar haiu sa-l ajutam! Daca nu putem altfel, macar cu o vorba buna si cu un leu (ca pentru ateneu!) | |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Vin 23 Ian 2009, 00:28 | |
| Chiar ma intrebam daca acele conturi care au fost plasate pe internet mai sunt de actualitate. Eu as dori sa contribui, din cand in cand, cu niste bani pentru revista. Atat cat pot. Si as mai incerca sa conving niste oameni din aviatie si alti pasionati de zbor, oameni cu forta financiara considerabila, sa contribuie. Acest proiect de revista merita toata consideratia noastra si trebuie sprijinit si popularizat. Are cineva idee daca acele conturi pentru donatii mai sunt valabile?
Chiar nu stiam ca revista mai apare. Eu o citeam doar pe internet unde, pe serverul Virtual Arad, nu mai este actualizata de prin 2006. Consideram ca proiectul e deja oprit... Ma bucur mult ca revista inca exista. Se pot procura de undeva numerele din 2006-2008? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 24 Ian 2009, 13:12 | |
| Nu m-am priceput niciodata la conturi si banci (in afara de cele din sala de clasa), dar pe revista sunt tiparite numele de telefon si adresa dlui Cornel Marandiuc. Fiind, deci, publice, cred ca le putem scrie si aici: adresa : Starada Ghe. Doja nr. 160, cod postal 310053 telefon fix: 0257280019 telefon mobil: 0727871656 Am vorbit de curand cu domnia sa, imi spunea ca este aproape gata ultimul numar pt 2008, dar nu-l putea scoate din motivele pe care le-am enuntat aum cateva zile (boala de inima si dificultati financiare). Sa spun ca incepand de la numarul din iunie, revista ORIZONT AVITIC este realizata si cu ajutorul (nu financiar, ca nu e de unde) Fundatiei "Erou Capitan (av.) Alexandru Serbanescu", al carei presedinte, dna Eleonora Arbanas, apare in caseta tehnica ca redactor-sef adjunct (iar eu ca si colaborator permanent, chestie de care ma mir si ma minunez de vrei 3 ani incoace). | |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 24 Ian 2009, 21:57 | |
| Multumesc Mihai. O sa incerc sa-l contactez pe dl. Marandiuc. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Revista Pilot Magazin Mier 20 Mai 2009, 12:15 | |
| Pilot Magazin – revista oamenilor cu aripi
Cand oamenii n-au aripi viseaza iar visele nasc idei. Asa s-a nascut si revista Pilot Magazin, un loc in care oricine poate avea "aripi". Aici descoperi ca "a umbla cu capu-n nori" nu este o metafora, ci un mod incontestabil de a trai. Aici descoperi oameni care au facut din vise o pasiune si din pasiune o meserie. Pilot Magazin este, practic, cartea de vizita in care toti iubitorii de zbor, profesionisti sau amatori, se vor regasi cu siguranta. Oferta revistei are de toate pentru toti: rubrici fixe si materiale/reportaje despre activitatile de zbor cu avioane ulm, motodeltaplane, deltaplane, parapante si alte sporturi extreme, din tara si din strainatate; povestiri si experiente de zbor de la cititori; calendarul evenimentelor, stiri, evenimente, informatii utile, lectii tehnice si de zbor, care se regasesc si pe site-ul revistei www.pilotmagazin.ro. In plus, toti cei care vor sa incerce adrenalina la inaltime si chiar sa invete sa zboare o pot face contactandu-ne. Mai multe informatii le gasiti la: www.aventuracard.ro.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 031.104.1191 sau pe adresa de e-mail admin@pilotmagazin.ro |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: REVISTA AEROPORTULUI CLUJ NAPOCA 1932-2007 Vin 19 Iun 2009, 17:54 | |
| REVISTA AEROPORTULUI CLUJ-NAPOCA Coperta: O harta mai veche: Coperta 2: Harta turistica: Pagina: Harta zborurilor: Pagina 1: Avioanele care veneau la CLJ: Fosta pista a aeroportului din aer: Avioanele care veneau la CLJ (2): Fosta cladire a aeroportului: Fosta cladire a aeroportului (2): Radarele , cladirea aeroportului in contructie , si sistemul de comunicare: IL-14 sau 18 nu stiu exact: / Cladirea actuala a aeroportului: AN-26 si YAK-42: Lucrarile de modernizare a interiorului aeroportului: ATR-42 YR-ATF(loare) : ATR-42 , SAAB-200 , SAAB 340 si BOEING 737-700 YR-BGH: Pista aeroportului si interiorul lui: Actuala cladire a aeroportului: Mitting aviatic: Capatul 26 al pistei , YR-ATA , birou Check-in TAROM , birou Check-in CARPATAIR , tarom 737: Boeing 737 , MD-80 , Airbus 319 si a320 Nouvelair: Boeing 737 TAROM , balizajul si capatul 08 al pistei: Carpatair , cateva Bizzjeturi si TAROM ATR-42: Interior aeroport: Diverse avioane: B 737 di SAAB-2000: Blue Air YR-BAC: Turnul de control: Detaliu roata , B 737 si SAAB-2000: CU RESTUL POZELOR VOI REVENI MAINE!!!! SPER CA NU VA PLICTISESC POZELE |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Vin 19 Iun 2009, 18:32 | |
| foarte faine, dar mici corectii daca imi permiti harta aia de la inceput nu e chiar asa veche, daca te uiti atent, iar avionul ala nu YAK-42, e YAK-40 hai cu restul PS unde se poate gasi aceasta carte? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Vin 19 Iun 2009, 21:15 | |
| Putem avea si noi reviste din astea ?
Daca da care e modalitatea ?
Daca nu atunci am avea permisiunea sa o scanam ? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Vin 19 Iun 2009, 22:58 | |
| Revista am primit-o de la o angajata a aeroportului care lucreaza la biroul de informatii , cu care ma cunosc Octavian cand te referi la scanat , ai vrea originalul? Oricum puteti sa copiati pozele daca vreti Astept un raspuns in leatura cu scanatul |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Vin 19 Iun 2009, 23:08 | |
| Daca angajata aia ar mai avea cateva exemplare ar fi bine. De scanat doar dupa original se poate ca pozele nu reflecta cu adevarat originalul. Daca imi faci rost de un exemplar iti dau o emblema Ro Spotters ! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 20 Iun 2009, 16:14 | |
| OK! Numai sa mai merg acum de curand la aeroport Daca mai fac rost iti spun |
|
| |
dan guina Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Localizare : ierusalim israel Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Dum 27 Sept 2009, 23:58 | |
| O revista prestigioasa si pe care o recomand este " Aviation week and space technology".Ma mir ca nimeni nu a amintit-o.
https://www.mcgraw-hill-sales.com/aw.htm | |
|
| |
deltadagger Flight Level 300
Numarul mesajelor : 324 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/11/2009
| Subiect: Reviste de aviatie Mar 10 Noi 2009, 20:43 | |
| In general stam slab la publicatiile legate de aviatie.La noi acest fenomen este inca slab mediatizat si aici ma refer la presa autohtona.Revistele apar si dispar.Cele care au mai ramas mai apar asa de dragul de a mai apare.Din cate stiu mai sunt vreo 2-3 reviste care inca rezista.Intr-adevar internetul le sufoca dar cred eu ca daca ar fi mai mediatizate si daca ar fi pline intr-adevar strict cu materiale despre aviatie cred ca ar supravietui.Eu unul as prefera sa citesc o revista din cand in cand dar sa merite atentia cuvenita.Din revistele care le-am mai rasfoit amintesc de Fly Past,Aeroplanes(preferata mea),Top Gun(varianta in maghiara, parca este mai reusita),Top Gun Special,Air Fan-Franta,Aviation Week & Space Tehnology,Flight International,Flieger Revue,Letecvi Kosmonautika si multe altele. | |
|
| |
DIESEL Flight Level 100
Numarul mesajelor : 131 Varsta : 32 Localizare : Calgary, Canada Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Mier 16 Dec 2009, 02:19 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Aviation hobby :: Reviste de aviatie Mar 22 Dec 2009, 21:39 | |
| Impresionanta colectia DIESEL! | |
|
| |
gmc_extreme Flight Level 200
Numarul mesajelor : 262 Varsta : 40 Localizare : london Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: reviste Dum 31 Ian 2010, 01:58 | |
| fiind din oradea eu am inceput cu top gun-ul din ungaria.top gun-ul romanesc a inceput sa apara in 98 deci vreun an nu am avut acces decat la cel din ungaria care era adus lunar si cu sfintenie.modelismul l-am prins si atunci ca si acum pe la tarabe (cand cum).am mai prins cateva numere si din Modell es Makett (un fel de modelism din ungaria) iar in rest ma rugam sa nu uite prietenii de mine cand se intorceau de pe undeva din strainatate sa-mi aduca cate ceva material de citit.nu stiam exact dar banuiam ca exista si alte reviste pe la noi care intr-un mod ciudat nu ajungeau prin oradea.o sa-mi spuneti de abonament....da...ar fi fost cea mai ok varianta dar nu eram pe banii mei si eram ciudatul familiei cu hobby-ul meu. in rest tot ce avea chiar si cea mai vaga sau indepartata legatura cu aviatia....intra la colectie. am scris si la bursa dar mai scriu si aici. am la schimb reviste top gun ro si hu daca intereseaza pe cineva. ma minunez oricum de cand am intrat pe acest forum de cate chestii se colectioneaza.foarte multe si foarte faine.bravo tuturor indiferent ce colectioneaza. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Mier 17 Feb 2010, 16:59 | |
| am gasit eu nr 1 si 2 ale revistei in alexandria...si mai sunt cateva exemplare cred:) daca aveti sansa sa ajungeti pot face si poze la primul nr dk vrea cineva |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Help pls ! Lun 22 Feb 2010, 19:36 | |
| Eu as dori sa fac rost de primul numar al revistei ! daca se poate sa ma ajute cineva raman dator. id contact cooldragon_90 multumesc anticipat ! |
|
| |
Lucian Flight Level 100
Numarul mesajelor : 139 Varsta : 46 Localizare : sibiu Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 24 Apr 2010, 12:09 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Aviation hobby :: Reviste de aviatie Sam 24 Apr 2010, 13:42 | |
| Felicitari ptr. achizitie.Este o carte veche dar merita,cel putin asta este parerea mea.Imi aduc aminte ca am citit-o din scoarta-n scoarta.De acolo ma "hraneam"cu aviatie pe vremuri Toate bune. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 262 Varsta : 40 Localizare : london Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 24 Apr 2010, 14:13 | |
| aceeasi carte...tot din anticariat....oradea...eu n-am avut norocul sa prind si coperta dar oricum cartea e foarte buna. si am dat pe ea 7 lei asa sa va ganditi | |
|
| |
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 24 Apr 2010, 15:45 | |
| revin cu doua achizitii de acum cativa ani. cea in limba engleza nu face absolut nici o referire la vreun proiect romanesc din acele vremuri iar cea in limba maghiara foarte slab...spre mai bine nu scriau nimic. per total ambele sunt pline de imagini inclusiv color si informatii destul de multe asa ca isi merita locul pe raft. tot anticariate...nici nu ma mai intreaba vanzatoarele ce caut...atata le-am tot stresat....da am si prins multe | |
|
| |
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 24 Apr 2010, 20:51 | |
| Cartea lui Zarioiu nu e revista ... Am umblat si eu prin ea, am gasit niste mici inexactitati. Totusi, avand in vedere data aparitiei, sunt de parere ca e o mare si importanta realizare. | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: Reviste de aviatie Sam 24 Apr 2010, 20:58 | |
| De creat un topic cu carti de aviatie, am si eu cateva de postat... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reviste de aviatie | |
| |
|
| |
| Reviste de aviatie | |
|