Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
Subiect: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Joi 26 Feb 2009, 23:17
Din pacate pozele sunt facute de la o distanta apreciabila, aprox. 5 km in linie dreapta. Am zis totusi sa le pun, in lipsa de altceva. Pana ajunge cineva pe acest aeroport.
Iata locatia de unde am tras pozele, varful Untersberg ( aprox. 1.800 m ), situat la aprox. 6 km in afara Salzburg-ului.
Avion care se pregatea de decolare. Era un FlyBE.
Zoom la max.
Se observa: SAS, EasyJet, ThomsonFly, ThomasCook, cred ca si un TU rusesc, etc.
O ultima poze, din telecabina.
Cam atat, din pacate nu am avut timp sa ajung mai aproape. Am filmat si ceva de la o decolare, dar mai dureaza mult pana ajung sa editez filmul.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Vin 27 Feb 2009, 00:12
Faine poze, daca esti acolo poate mai faci, daca ai timp. Un oras de vis.
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Vin 27 Feb 2009, 19:36
Hmm...din pacate sunt acasa de mult. Cand ajung sa editez filmul, pun si aici secventa de dupa decolare si cred ca am zoom-at si pe aeroport. Nu mai stiu exact. Dar cred ca o sa treaca ceva vreme. Mai degraba cred o sa postez un TR.
L.E.
Apropos de acest aeroport, are cineva idee ca cauta YR-BIA pe W.A. Mozart ?? Sau sunt atat de imbecil, incat am ales calea cea mai lunga pentru a ajunge acolo ?? - Aici
metalactual Membru activ
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Mier 06 Mai 2009, 21:28
Postez si un mic filmulet, facut la fata locului.
Primele doua secvente sunt filmate de pe Untersberg ( altitudine 1.800 m ) si se vede aeroportul din Salzburg W.A. Mozart - prima secventa, o decolare si din nou aeroportul - a doua secventa. In secventa a treia se vede, o aterizare pe Salzburg W.A. Mozart, cam greu din pricina cetii si eram departe - sus pe cetatea Salzburg-ului.
metalactual Membru activ
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Mar 08 Sept 2009, 20:30
Asta este viata.
Am zburat "legat" cu SkyEurope pana la Bruxel, cand BlueAir si Wizz-ul erau inca in pampers, am ajuns la Salzburg + Innsbruck, tot cu SkyEurope + OBB si iata ca a sosit si ziua, cand se poate ajunge direct pe W. A. Mozart !!! Probabil ca unii au vazut deja, BlueAir a introdus o cursa saptamanala directa BBU-SZG.
Va recomand cu mare caldura aceasta destinatie, o saptamana iarna la munte in Austria este superb !!
Pretul este f. bun: 79 EUR/dus-intors/cu toate taxele/plata la agentie. Sper ca unul din voi sa ajunga cat mai curand acolo.
Trag nadejdea ca voi vedea o continuare a timidei mele prezentari a acestui frumos plasat aeroport !!
Acum poate se explica ce cauta YR-BIA pe W.A. Mozart - vezi foto - doua posturi mai sus.
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 20:52
Salut baieti.
Intr-adevar cum zicea metalactual acum SZG este extrem de accesibil pentru romani, ROT+JOR cu zboruri saptamanale. Va prezint cele cateva ore de spotting pe care am avut ocazia sa le petrec pe acest minunat aeroport, un exemplu in ceea ce priveste facilitatile pentru spotteri, dar si in gestionarea traficului intens cu o singura pista si decolari si aterizari in directii opuse datorita muntilor. Nu pot sa ma abtin de la a-mi pun intrebarea cand va fi asa si la noi. Bravo lor!
Va urma si un trip report cu poze de la munte si din zbor.
In rest comentariile sunt de prisos. Va las sa le digerati cu placere.
Incep cu una singura reusita fara trepied din seara lui 26 decembrie, de pe terasa de spotting.
Pe urma de pe 2 ianuarie, exclusiv poze de sezon
Hiya!
Unghiuri extrem de spectaculoase
Atentie la reg!
Hi there
Nu dati cu pietre pentru level. Eu ma gandesc ca twy-ul e stramb.
Asta-i pentru gabi.
Thumbs up!
Hats off!
See y'all later!
O frumusete pe care n-o so mai vedem in curand pe aeroporturile europene.
Merita surprinsa din toate unghiurile.
Pentru colectie!
Cata risipa de de-icing fluid!
Altul inverzit de atata antigel.
Oh hello again! Back to Vienna?
D-YLAN
Здравствуйте!
Rusnacii pun in miscare artileria grea.
Altul!
Inca o codita; sunt sigur ca lipsea din colectie.
No comment; just enjoy
Vin cu sutele! De la DME, VKO, SVO....in fundal Castelul Hohensalzburg de unde a filmat si metalactual aterizarea din postul de mai sus
Good day to you..
CINE????!!!! Asta se numeste rasfat!
Pentru Vali!
Hi!
Asta da noise generator
Inca vin?
Auf wiedersehen!
Gata, am degerat! M-am dus pe terasa cu o ciocolata calda in mana. In premiera pe RoSpot, Reindeer Powered.
Alta companie de care sincer n-am auzit
DrakulaBV Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 28/12/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 21:09
Cineva sa-mi dea o palma ! Super pozele , multe avioane , piloti prietenosi
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 21:19
WOW ....tinere pozele is geniale de-a dreptul, frumoasa vacanta....cat despre IL96 Aeroflot, miiiiiiiii si miiiiiiiiii de multumiri, e absolut superb avionul acela iar livery-ul il face si mai si. Ai material pt A.net si JP.net acum cu carul
Vipero Airport Level
Numarul mesajelor : 66 Varsta : 31 Localizare : Cluj_Napoca Data de inscriere : 12/11/2009
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 21:26
multumim arianne ! sunt superbe
kayala Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 30 Localizare : Adjud Data de inscriere : 15/10/2009
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 22:01
Fara cuvinte
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 22:10
Chiar ca fara cuvinte, iarna, pasari "fara numar", PERFECT!!!
Felicitari,
Alex
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 22:37
Minunate, minunate, de trei ori minunate. Il 96 este cireasa de pe tort. Absolut bestial, multumim Radu
lucian21 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 296 Varsta : 51 Localizare : galati Data de inscriere : 19/04/2009
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 03 Ian 2010, 23:16
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 44 Localizare : Deva Data de inscriere : 20/09/2009
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Lun 04 Ian 2010, 13:43
Super mondiale fotografiile!!! Bravo
As dori sa intreb daca fotografiile cu Yak 40, Yak 42, si Il 96 sunt premiere pe acest site?
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Lun 04 Ian 2010, 20:12
Excelente pozele. Deci Rusii si Nordicii sunt foarte dornici de Austria. Ai prins avioane superbe, mai ales IL de la Aeroflot. Felicitari. A fost frig? Cat ai stat acolo? (la spotting)
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Lun 04 Ian 2010, 20:39
Incredibil de frumoase fotografiile, mersi pentru dedicatie Asa e o zi normala pe LOWS??? cu atata inflatie de rusi??? Sau erau veniti la ceva eveniment...ski, revelion... O gramada de avioane deosebite, o gramada de premiere, ca ma si doare capul sa le mai pomenesc, pacat de A300le care e tot mai rar... Felicitari pentru ele.
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Lun 04 Ian 2010, 20:58
Super poze dar si comentariile excelente. Nu ma asteptam la atatia rusi... Cred ca a meritat statul in frig, se vede ca si pilotii ii respecta pe spotteri.
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Lun 04 Ian 2010, 21:10
Mersi baieti. Meritele nu sunt ale mele, ci ale fruntilor descretite de la aeroport care s-au hotarat sa promoveze din greu spotting-ul. Adaug ca din autobuzul spre avion am ochit doi tipi mergand agale pe apron cu trepiede si cu veste reflectorizante cu 'SPOTTER' pe spate. Cu asa conditii, nu trebuie decat sa faci clic
Da, Vio, iarna pe aeroporturile din Austria este cam cum e prin Skiathos vara, doar britanici si rusi - la ce te astepti, pleaca si ei de sub cerul plumburiu de acasa. Am stat cam 4 ore, cu pauze de dezghet prin terminal - as fi mers si in oras dar eu il vazusem cand eram mai mic si in loc sa impusc doi iepuri dintr-un foc, as fi pierdut timpul prin autobuze. De frig nu pomeni
Cam asa e o zi normala de iarna acolo, plina cu chartere, imi imaginez ca vara e pustietate. In plus, am fost si pe 2 ianuarie, sejururile fiind in general sambata-sambata (26 dec-2 ian).
Va urma si un TR maine.
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Lun 04 Ian 2010, 21:52
Superb!
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Mar 05 Ian 2010, 20:55
arianne superb superb superb! pun pariu ca "dambul" acela de pamant din dreptul gardului este ridicat special pentru spotteri! Inca nu imi pot reveni dupa o asa serie! Felicitari MANE!
metalactual Membru activ
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Lun 18 Ian 2010, 21:40
arianne Excelenta treaba, chiar mai mult decat speram. Oricum, nu as fi avut rabdarea ta. Marfa !!!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Mier 20 Ian 2010, 17:13
extraordinar..e un cuvant care chiar nu poate sa descrie tot felicitari pentru tot
TK Flight Level 300
Numarul mesajelor : 310 Varsta : 47 Localizare : Warsaw, Poland Data de inscriere : 05/01/2009
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Dum 14 Feb 2010, 19:27
Salzburg by night – January 2010
G-CDZH Boeing 737-800 Thomson
SP-MRB Saab 340 Sky Taxi
OK-CEC Airbus A321 CSA
OE-LEE Airbus A320 Niki
UR-PSA Boeing 737-800 Ukraine International
and a visitor from Romania:
YR-BIC Boeing 737-800 Blue Air
BRGDS
TK
TK Flight Level 300
Numarul mesajelor : 310 Varsta : 47 Localizare : Warsaw, Poland Data de inscriere : 05/01/2009
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Vin 12 Mar 2010, 16:02
D-ABBP B738 Air Berlin – old cs
D-AGES B737 Air Berlin – interim cs
D-AHXB B737 TUIfly
EI-EBD B738 Ryanair
OK-DGL B735 CSA – new cs
OK-XGD B735 CSA – old cs
PH-XRX B737 Transavia
BRGDS
TK
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Salzburg - W. A. Mozart (SZG / LOWS) Mier 02 Mar 2011, 11:12
Superba a doua poza. FElicitari si bine ai venit pe forum