coti Airport Level
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: An-12 Plane Crashed In Egypt Vin 20 Feb 2009, 12:10 | |
| Buna ziua tuturor! Acesta e primul meu post pe forum desi sunt abonat de o buna bucata de vreme. Ma numesc Cornel si sunt din Suceava. Probabil ati auzit stirea aceasta: http://www.ukranews.com/eng/article/181973.html Am banuiala ca aceasta aeronava e una din cele care trec saptamanal peste orasul Suceava si le-am admirat prin binoclu. Poate confirma cineva daca e asa avand la baza numarul de inregistrare si numarul cursei prezentate in stirea din link? Am inteles ca destinatia era Ukraina. Mersi! | |
|
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: An-12 Plane Crashed In Egypt Vin 20 Feb 2009, 22:11 | |
| - coti a scris:
- Buna ziua tuturor! Acesta e primul meu post pe forum desi sunt abonat de o buna bucata de vreme. Ma numesc Cornel si sunt din Suceava.
Probabil ati auzit stirea aceasta: http://www.ukranews.com/eng/article/181973.html Am banuiala ca aceasta aeronava e una din cele care trec saptamanal peste orasul Suceava si le-am admirat prin binoclu. Poate confirma cineva daca e asa avand la baza numarul de inregistrare si numarul cursei prezentate in stirea din link? Am inteles ca destinatia era Ukraina. Mersi! NEGATIV_Compania respectiva nu a survolat niciodata Suceava. Cele pe care le auzi opereaza zilnic doar pana in Turcia, iar unele decoleaza si aterizeaza chiar de pe Cernauti. | |
|
coti Airport Level
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: An-12 Plane Crashed In Egypt Vin 20 Feb 2009, 22:43 | |
| Multumesc Ovidiu! Cand am auzit stirea in masina pe un post de radio m-am dus cu gandul la acel avion care trece peste Suceava destul de des. Stiu ca orice accident cu victime e trist dar azi dimineata aveam sentimentul ca am pierdut niste prieteni. Biroul unde lucrez e undeva la o mansarda si am cateva ferestre "spre cer". De fiecare data cand e vizibilitate si ii aud apropiindu-se ma ridic de la birou si ii urmaresc cu privirea pana dispar. Zgomotul motoarelor e foarte patrunzator si as putea sa zic ca tresar bucuros cand il aud... Acum imi explic faptul ca acele aeronave zboara destul de jos. Daca aterizeaza la Cernauti e clar. Distanta intre SV si Cernauti nu cred sa fie mai mare de 70 km in linie dreapta. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: An-12 Plane Crashed In Egypt | |
| |
|