| CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair | |
|
+5felix mihairosioru eddyz Red13 crizatu 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
crizatu Airport Level
Numarul mesajelor : 47 Localizare : LRCL Data de inscriere : 20/03/2008
| Subiect: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Joi 19 Feb 2009, 14:04 | |
| Am gasit prin noiembrie la Ryanair zboruri cu 0,01 euro / segment si am reusit sa le leg incat sa-mi pot face o excursie de-o saptamana la care sa nu platesc transport. Cel putin nu pe cel aerian! Fly Ryanair! "comune di Pisa" Pisa Centrale - gara Piaza Dei Miracoli Torre Pendente Pisa by night Urmatoarea zi, dis de dimineata, cu cafeaua-n bot, privind la aripa Deasupra Alpilor La 35,000 feet se crapa de ziua Am coborat, nu inainte de a trage un ochi in cockpit si fara nici un fel de vama sau control ne-am trezit in zona publica a aeroportului EIN / EHEH sau, mai pe romaneste, Eindhoven Check-in Desks Dragul nostru EI-DYO! Eindhoven NS (gara) Astia au trenuri... ... care chiar merg!!! (iGO power ) Sincer, ca si confort, sunt mai faine IC-urile noastre de 1000 de ori, plus ca ale lor nici n-au prize! N-o merge la noi netul wireless la Business class in trenuri, dar macar prizele merg si la clasa a 2-a! Amsterdam Sloterdijk, gara cea mai aproape de hostelul nostru. Cu Amsterdam Centraal nu cred ca am poze... Astea erau peroanele pt metrou, cele pt tren erau pe partea cealalta, trebuia doar sa schimbi peronul. Beton gandita infrastructura! Metroul (51 parca era) la peron Asteptand trenul catre... Prima poza la Schiphol!!! Nici nu stiam incotro sa ma invart, habar n-aveam unde-s locurile de spotting, pana la urma am gasit un telefon pe care scria INFO si culmea, cei de la aeroport stiau sa-ti spuna unde sa te duci sa faci spotting! (si nu, nu te trimiteau la origini!) Trenurile veneau pe sub pamant ca un metrou sub aeroport si iesirea era fix inauntru, dupa cum se vede in poza asta. Una din multele intrari. Aici priveai si visai. Primul 747 vazut pe viu e WOOOOOW! Nu se compara nici catusi de putin cu un 737 sau A320! Suntem pe-aproape! McDonalds-ul spotteresc Japan Airlines 747 Finnair A318/319? in culori One World De la ce companie e 747-le asta? Stie cineva? | |
|
| |
crizatu Airport Level
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Joi 19 Feb 2009, 14:25 | |
| | |
|
| |
Red13 Moderator
Numarul mesajelor : 715 Varsta : 42 Localizare : De Ronde Venen Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Joi 19 Feb 2009, 14:36 | |
| - crizatu a scris:
De la ce companie e 747-le asta? Stie cineva? Singapore Airlines Ai prins "retrouri", "jumbouri", "mduri"... Superbe poze ! Mai putin ultima...
Ultima editare efectuata de catre Red13 in Joi 19 Feb 2009, 15:20, editata de 1 ori | |
|
| |
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Joi 19 Feb 2009, 14:56 | |
| Feicitari pentru poze! Imi plac mult KLM -urile | |
|
| |
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Joi 19 Feb 2009, 19:46 | |
| Excelente poze si ce mai, 4 centi de la Constanta la Eindhoven si inapoi chiar e extraordinar. Nu pot decat sa urez tuturor spor la vanatoarea de bilete ieftine. | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Joi 19 Feb 2009, 19:54 | |
| Super tari pozele!!!Chiar ca ai calatorit pe gratis | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Joi 19 Feb 2009, 22:31 | |
| Interesant. Ceva detalii despre zboruri nu dai? punctualitate, load factor? De remarcat nota liptita deasupra MFD-ul de la FO..."Fuel Usage restriction required" apropo de acuzatiile aduse celor de la FR de presa engleza cu privire la faptul ca avioanele au foarte putin JetA1 la bord. Si trenurile in Olanda nu's deosebit de comfortabile, dar sunt deosebit de punctuale. Si scumpe | |
|
| |
free_flow77 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 209 Varsta : 32 Localizare : Timisoara/South Bend Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Vin 20 Feb 2009, 20:38 | |
| foarte tare bun Geschaeftul! | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Sam 21 Feb 2009, 11:55 | |
| Si eu cred ca ar fi binevenite niste detalii "mai amanuntite" despre zboruri, si nu numai. Sa ne asteptam la asa ceva? Cat despre ultima fotografie este cea mai tare, poate prin prezentarea unor fotografii de acest gen ne mai civilizam si noi. E drept ca poate ne facem de cacao, se mai uita si straini de tara pe aici, dar mai bine sa prezentam realitatea asa cum este. |
|
| |
crizatu Airport Level
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Lun 23 Feb 2009, 08:10 | |
| Pai despre zboruri ce-as putea sa spun? 1. CND > PSA: on-time (5 min early) 2. PSA > EIN: pretty on-time (15 min late, ei au bagat sirena si au zis ca a fost on-time desi nu prea a fost, din cauza unui FedEx care a aterizat la PSA inainte sa decolam noi + din cauza hold-ului la EIN de vreo 10 min) 3. EIN > PSA: 25 min early! 4. PSA > CND: 15 min early. Deci overall sunt f multumit de Ryanair, iar pentru cei ce nu-s multumiti din diverse cauze (ba ca au trebuit sa plateasca nu stiu ce, ba nu stiu cum) eu le-as da un sfat: sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de pe Ryanair.com si sa nu mai comenteze aiurea daca nu stiu despre ce vorbesc. Calatoriti doar cu bagaj de mana, un rucsac de max. 10 kg e mai mult decat acceptabil, platiti cu Visa Electron ca sa scapati de taxa de plata cu cardul si zbor placut! Noi ar fi trebuit sa platim la checkin la Constanta 10 euro pt airport checkin datorita faptului ca pt zborurile cu plecare din aeroporturile romanesti si marocane nu se mai poate face checkin online, iar pe site noi am ales Web check-in ca sa scapam de taxa de 5 euro, ba chiar ar fi trebuit sa platim si la Pisa, fiindca Ryanair zice ca daca ai 2 zboruri pe o rezervare si faci airport check-in pe primul tre sa faci si pe al doilea obligat. Insa n-a fost asa. La Constanta la check-in discutia a fost ceva de genul: - Dvs. ati ales la rezervare Web Check-in. Stiti ce este asta? - Da, stiu, si mai stiu ca tre' sa va dau 10 euro pt. ca nu se poate face. - A, nu... nu trebuie sa-mi dati nimic... e problema lor ca au lasat optiunea cu Web activa pe site. - Multumesc, multumesc Iar la Pisa din curiozitate am incercat si A MERS sa facem web check-in Despre load factor nu stiu ce sa zic, nu am intrebat si nici n-am stat sa numar, toate au fost peste 50% pline sa zic, cu o exceptie: pe PSA > EIN aproape c-au stat si in picioare! Ce pot sa spun, or avea ei putin combustibil la bord, dar sunt sigur ca si ATC stiu de chestia asta si au grija sa ii trateze mai prioritar, ca sa zic asa. Eu nu mi-am facut griji. Sunt destul de vechi Ryanair si, desi au mai avut ei ceva incidente, nu au avut fatalities, iar probleme de engine flameout due to fuel starvation n-am auzit la ei. Sunt sigur ca au rezerve, chiar daca minime. | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Lun 23 Feb 2009, 10:37 | |
| Hmm, la mine la Pisa n-au stat la discutii, la faza cu on-line check-in(care nu mergea), asa ca am platit 15 euro din care mi-au returant ulterior 10. 5 au fost incasati de aeroport:D | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Dum 15 Mar 2009, 16:29 | |
| Ha, da...frumos TR ! Imi aduc aminte ca l-am mai vazut si am retinut faza cu buda...cam scarbos "crizatu"-le, puteai sa te abtii, dar acum daca ai comis-o, sa-ti fie de bine . Cate ore ai stat in Pisa ? Ceva scoruri si impresii la intrari in obiective ? Interesanta excursia prin Olanda, scump trenul ? | |
|
| |
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
| |
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair Dum 15 Mar 2009, 21:31 | |
| Felicitări pentru report, interesante poze (nu mă refer la ultima, deşi are şi ea semnificaţia ei). - crizatu a scris:
- Ce pot sa spun, or avea ei putin combustibil la bord, dar sunt sigur ca si ATC stiu de chestia asta si au grija sa ii trateze mai prioritar, ca sa zic asa.
Scurt şi la obiect: nu! - crizatu a scris:
- Sunt sigur ca au rezerve, chiar daca minime.
Mai multe despre cantitatea minimă de combustibil la bord pentru un zbor IFR aici. Edi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair | |
| |
|
| |
| CND - PSA - EIN - PSA - CND gratis cu Ryanair | |
|