Niste poze luate din incinta muzeului local de aviatie (mai multe poze pe un alt post) - din pacate cu soarele in fata
N88ND - Dassault Falcon 900EX (cn 19)
- inainte de boschet
- dupa boschet
N422CP - Bombardier BD 100-1A10 (cn 20061)
N900SM - Cessna 560 (cn 560/0014)
N847CW - Raytheon Hawker (cn 258647) - aici pun mai multe poze pentru ca pilotul m-a vazut si s-a oprit sa-i fac mai multe poze
N793AS - Alaska Airlines (Boeing 737-490) - pe asta l-am vazut si in Seattle si este acelasi avion cu care am zburat acasa
Din aeroport
American Airlines MD80
Alaska Airlines - acelasi avion de mai sus - soseste la poarta ca sa ne duca la Seattle
Debarcare pe la ambele usi, direct pe tarmac. Ce a fost haios este ca echipa de la sol (8-10 oameni) se mutau de la avion la avion ca sa le pregateasca de sosire/decolare. Foarte, foarte relaxati.
Pe pista este un WestJet - imi place poza asta desi calitatea este slaba...Zona din jurul Palm Springs este plina de elicele pe care le vedeti in planul doi.
Cateva poze in zbor catre Seattle, deasupra norilor.
Sper ca v-au placut
Am mai gasit niste poze pe care le postez aici (fara amanunte)
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP) Mier 21 Ian 2009, 07:57
Super misto pozele, Almi! Imi place tare livery-ul Embraerului de la SkyWest! Pe cand OARE si la noi o faza in care sa opreasca sau sa incetineasca pilotul rulajul pentru niscai poze cum a facut cel de pe Hawker?!?
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP) Mier 21 Ian 2009, 14:34
Frumoase poze si in special zona inconjurata de munti. Multe bizzjet-uri O idee buna de destinatie virtuala
dylan a scris:
Imi place tare livery-ul Embraerului de la SkyWest!
E 737-700
Red13 Moderator
Numarul mesajelor : 715 Varsta : 42 Localizare : De Ronde Venen Data de inscriere : 12/06/2008
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP) Mier 21 Ian 2009, 14:42
Poze frumoase. Interesant sa vad nwa cu 319... m-am obisnuit cu alea 330
arianne a scris:
dylan a scris:
Imi place tare livery-ul Embraerului de la SkyWest!
E 737-700
cred ca l-ai confundat cu altceva (acuma vad unde e confuzia... West Jet <> Sky West)
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP) Mier 21 Ian 2009, 14:46
Red13 a scris:
cred ca l-ai confundat cu altceva
Asa-i, ma gandeam la WestJet... ce sa-i faci de-abia am venit de la scoala si-s obosit mort
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP) Mier 21 Ian 2009, 16:21
Poza cu N422CP - Bombardier BD 100-1A10 cea din fatza imi place cel mai mult.. mijto pozele..
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP) Mier 21 Ian 2009, 16:37
superba zona si superbe poze
ALMI Flight Level 200
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 51 Localizare : Vancouver, Canada Data de inscriere : 16/09/2008
Subiect: Re: Palm Springs International (PSP / KPSP) Mier 21 Ian 2009, 18:40
dylan a scris:
Super misto pozele, Almi! Imi place tare livery-ul Embraerului de la SkyWest! Pe cand OARE si la noi o faza in care sa opreasca sau sa incetineasca pilotul rulajul pentru niscai poze cum a facut cel de pe Hawker?!?
@dylan: Nu vreau sa presez pe subiectul "riscurile spotting-ului din Ro" dar vreau sa spun ca am facut pozele din curtea muzeului aviatic din Palm Springs, prin ochiurile de la gardul din plasa, in timp ce pe partea cealalta era oprita o masina de la securitatea aeroportului si in spatele meu era o masina de politie (intrasera unii noaptea dinainte ca sa fure metale pentru reciclare, deh! recesiune in US ) . Nici un fel de intrebari sau comentarii din partea security. Doar soarele din fata a fost o problema mare pentru mine si pentru sapuniera
arianne a scris:
Frumoase poze si in special zona inconjurata de munti. Multe bizzjet-uri O idee buna de destinatie virtuala
@arianne: Sunt asa de multe bizzjet-uri acolo pentru multi cu bani au case in zona. Eu pozat poate 25% din cele care erau pe aeroport, mare parte dintre ele sunt parcate pe partea opusa cladirii aeroportului.
In privinta lui WestJet ai dreptate, este un 73W; astia zboara la Palm Springs numai iarna.
Alex_tm a scris:
Poza cu N422CP - Bombardier BD 100-1A10 cea din fatza imi place cel mai mult.. mijto pozele..
Si mie imi place asta desi este cu soarele in fata.
Ultima editare efectuata de catre dylan in Joi 22 Ian 2009, 06:06, editata de 1 ori (Motiv : unit ultimele 3 posturi consecutive)
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP) Joi 22 Ian 2009, 22:52
super pozele de la Palm Springs si felicitari ...preferata mea e poza cu Cessna 560(N900SM ), pacat de soarele care batea din fata...ador la nebunie acel avion
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Palm Springs - International (PSP / KPSP)