Ciao baieti si fete,
Nu pre am eu de lucuru in ultima vreme, asa ca m-am apuc sa caut prin poze si sa fac ceva trip report mic. De data asta o sa va arat un zbor scurt care l-am facut in oraul Windsor din Sud-Vestul provinciei Ontario. Pe lang Alba-Iulia, il consider orasul meu “natal”, pentru ca am trait aproape 8 ani acolo, de la 13 ani pan ala 21. Zborul a fost facut prin luna August, si am folosit un Cessna 172.
Fiind plasat pe o pen-insula, intre “Mariile Lacuri” (Great Lakes), Windsor este un loc foarte cald si umed, mai ales vara. Vizibilitatea scade destul de repede si e o nadusala insuportabila. In acea zi nu a fost nimic diferit, dar nu ne-a oprit sa vedem putin peisajele din aer.
Cu mine au venit doi prieteni, Vlad si sotia lui, Claudia. Sunt amandoi romani, el din Satu-Mare si ea din Bucuresti, dar sunt in Canada de mult timp. Pe Vlad l-am cunoscut inca din liceu, si pe ea acum vreo 4 – 5 ani.
Aeroportul din Windsor e destul de mic. Are doua piste, 25-07 si 12-30. Am decolat de pe pista 30 si ne-am indrepata spre Sud-Est, catre Lacul Erie si zona Leamington.
Eu facand inspecita exterioara in timp ce Claudia privea cu interes
Vlad face ceva poze pentru amintire
Eu si Vlad
In avion inainte de plecare
Decolare
Orasul, Windsor, la granita cu Detroit, USA
Thumbs up:
Nu chiar ca si Diamond-ul care il pilotez acum cu G1000, dar macar zboara
Malul intre Essex County si Lacul Erie
Se pare ca-i place lui Vlad
Aterizare in Windsor pe pista 25
A fost un zbo scurt, cam e vreo ora, deci nimic super interesant, dar macar am reusit sa-mi duc prietenii cu avionul, ca au cam “suferit” toti cand eram in liceu cat i-am nebunit cu avioanele!
Sper sa va fi placut,
Hai salut,
Vio
P.S. Nu prea am pus effort in trip report-ul asta. Tastatura nu-mi mege prea bine la computerul asta asa ca n-am scris prea multe detalii…