| Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France | |
|
+4Nic VIC atr_42_500 RazVanAir 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Joi 15 Ian 2009, 10:59 | |
|
Ultima editare efectuata de catre RazVanAir in Joi 15 Ian 2009, 11:03, editata de 1 ori | |
|
| |
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Joi 15 Ian 2009, 11:01 | |
| | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Joi 15 Ian 2009, 12:22 | |
| | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Joi 15 Ian 2009, 16:42 | |
| super | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Joi 15 Ian 2009, 18:59 | |
| Frumos si detaliat trip reportul, si evident muncit. Pana la urma n-au fost doar cateva poze... Dar s-au oprit dupa decolarea de la CDG, n-ai mai aterizat la OTP? | |
|
| |
vishzu Moderator
Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Joi 15 Ian 2009, 22:41 | |
| Cred ca ai pus ceva kile pe tine in drumu spre Paris . Nu ma asteptam sa fie asa de plina masa. Oricum super tare trip reportul !!!!! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Vin 16 Ian 2009, 02:57 | |
| Frumos de tot trip report-ul. Ce misto ca inca in Europa se mai da mancare pe avion! Foarte bine... nu ca aici, parca te cara ca la conserva. In fine, ai poze de la aterizare la OTP? Ar fi misto sa vedem si pe alea.
Mersi pentru fortul depus. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Vin 16 Ian 2009, 11:44 | |
| - atr_42_500 a scris:
- Foarte tare!
Multumesc, atr_42_500. - VIC a scris:
- super
Multumesc VIC. - Nic a scris:
- Frumos si detaliat trip reportul, si evident muncit.
Pana la urma n-au fost doar cateva poze... Dar s-au oprit dupa decolarea de la CDG, n-ai mai aterizat la OTP? Multumesc Nic, am aterizat la OTP cu bine , dar nu am am poze cu aterizarea. Am cedat locul de la geam. - vishzu a scris:
- Cred ca ai pus ceva kile pe tine in drumu spre Paris . Nu ma asteptam sa fie asa de plina masa. Oricum super tare trip reportul !!!!!
Multumesc vishzu, intr-adevar a fost destul de plina masa fata de alte companii. Dar vorba reclamei de la Blueair " Decat o masa gen microunde in avion, mai bine o specialitate frantuzeasca de la mama ei cand ajungi la Paris" Dar in cazul acesta am ales Air France, pentru ca, smart flying-ul de la Blue Air nu sa aplicat si la mine. Biletul era mai scump la ei decat la Air France. - Capt_Vio a scris:
- Frumos de tot trip report-ul. Ce misto ca inca in Europa se mai da mancare pe avion! Foarte bine... nu ca aici, parca te cara ca la conserva. In fine, ai poze de la aterizare la OTP? Ar fi misto sa vedem si pe alea.
Mersi pentru fortul depus. Multumesc Capt_Vio, cred ca i-au lovit tare criza financiara si au mai taiat din costuri. Sper ca au taiat si din costul biletelor ca altfel eu nu mai am termen de comparatie intre low-cost si companiile de linie. | |
|
| |
Spark Airport Level
Numarul mesajelor : 60 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Dum 25 Ian 2009, 03:11 | |
| Super misto cum ai "incropit" un trip report din niste poze gasite... la cat mai multe TR-uri! | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France Joi 29 Ian 2009, 19:58 | |
| F. bun TR, fara indoiala. Sper sa mai ajung si eu odata acolo....nu de alta, dar sa am de un TR . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France | |
| |
|
| |
| Bucuresti OTP - Paris CDG tur-retur cu Air France | |
|