| Bratislava in ploaie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
CDA Flight Level 300
Numarul mesajelor : 387 Varsta : 49 Localizare : Copenhaga Data de inscriere : 22/03/2008
| Subiect: Bratislava in ploaie Dum 28 Dec 2008, 15:45 | |
| | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Dum 28 Dec 2008, 16:41 | |
| Chiar daca a plouat, imaginile sunt frumoase, orasul cu aerul medieval cu strazi inguste si pavate arata minunat, dar nu ai pozat niciun Sky Europe, Wizz??? Sa nu o iei ca pe un repros, si mie imi plac trenurile, tramvaiele, si in general vehiculele, dar fiind forum de foto aviatie dadea bine macar o deriva de avion | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Dum 28 Dec 2008, 16:46 | |
| Frumos, frumos, seamana mult cu Budapesta. Se pare ca merita din plin si un citytrip la Bratislava, desi Viena de la 60km e mult mai atragatoare.
Nu cumva se potrivea topicul asta mai bine la Trip Reports? | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Mar 30 Dec 2008, 16:40 | |
| Multumim pentru poze CDA. Bratislava l-am vazut de cand cu zborurile SkyEurope, am fost de vreo 2-3 ori prin el. Oricum micut orasul, eu am facut centrul la pas. Arata mai bine acum de cand au renovat centrul orasului.
Daca ai timp, poate pui si pozele din Viena. | |
|
| |
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Mar 30 Dec 2008, 20:01 | |
| Am de gand sa merg la Bratislava in ianuarie si chiar daca nu e un trip report cu avioane, m-ai convins ca e un oras de vizitat.
Multumesc pentru poze. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Mar 30 Dec 2008, 20:37 | |
| Pentru ca am fost intrebat, de catre un alt coleg de forum, cum se ajunge de la Viena la Bratislava si vad ca exista ceva interes pentru aceasta destinatie, postez ce am scris mai demult, in alt forum. Sper sa nu se supere nimeni pt. un link catre alt forum....
...daca stai in viena si vrei sa vezi bratislava, se ia trenul din gara sudbahnhof ( sunt trenuri la fiecare ora - foarte dese ) si te lasa in bts - hlavna stanica ( gara centrala, adica pe limba lor ). costa 14 eur/pers. dus-intors si este inclus si transportul local in bts ( tramvai, autobus, troleibus ) - mai se poate cu eurolines - 10 eur/pers dus-intors, dar daca mai iei si bilete pt. transport local in bts tot acolo ajungi si oricum nu te mai doare capul si nici mainile - nu prea rup engleza vanzatorii de bilete sau soferii de autobus in bts. la intoarcere, trenul se ia tot din bts hl. st. ( aceeasi frecventa - unul pe ora aprox. ) si te lasa tot in gara sudbahnhof - viena. bratislava ( bts ) este un oras f. frumos - partea veche si merita cu prisosinta o excursie de o zi. gasesti in aeroportul bts, cand ajungi, pliante, harti si alte info - este bine sa le iei de acolo, oricum nu ai ce face pana pleaca shuttle-bus spre viena. in gara sudbahnhof ti se da, sa ceri, orarul cu toate plecarile/sosirile inspre/dinspre bts. este f. dragut - castelul bratislava + orasul vechi. de la gara hl.st. faci fix 3 stati cu autobusul 93, dupa aceea pe jos pana la castel si tot pe jos in orasul vechi - f. pitoresc.
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=18134&st=342&p=1682070&#entry1682070
sau ceva poze, realizate vara, o alta lumina - cu vechiul meu Canon A530:
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=212920&view=findpost&p=3717036
Obs: pentru a vedea pozele trebuie sa fiti inregistrati, pentru text nu.
| |
|
| |
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Mar 30 Dec 2008, 21:12 | |
| - metalactual a scris:
...daca stai in viena si vrei sa vezi bratislava, se ia trenul din gara sudbahnhof ( sunt trenuri la fiecare ora - foarte dese ) si te lasa in bts - hlavna stanica ( gara centrala, adica pe limba lor ). costa 14 eur/pers. dus-intors si este inclus si transportul local in bts ( tramvai, autobus, troleibus ) - mai se poate cu eurolines - 10 eur/pers dus-intors, dar daca mai iei si bilete pt. transport local in bts tot acolo ajungi si oricum nu te mai doare capul si nici mainile - nu prea rup engleza vanzatorii de bilete sau soferii de autobus in bts. la intoarcere, trenul se ia tot din bts hl. st. ( aceeasi frecventa - unul pe ora aprox. ) si te lasa tot in gara sudbahnhof - viena.
Multumesc metalactual pentru informatii. Hotelul unde stau in Viena este langa Sudbahnhof, asa ca e mult mai usor sa ajung | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Mier 31 Dec 2008, 01:29 | |
| Mai este o varianta de transport intre Viena si Bratislava mult mai atractiva din punct de vedere turistic, dar si cu un pret sensibil mai mare: cu vaporul pe Dunare.
Informatii, preturi si orar (nu sunt curse regulate tot timpul anului) pe TWIN CITY LINER. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie Vin 02 Ian 2009, 16:04 | |
| - gaudi a scris:
- Mai este o varianta de transport intre Viena si Bratislava mult mai atractiva din punct de vedere turistic, dar si cu un pret sensibil mai mare: cu vaporul pe Dunare.
Adevarat, dar iarna nu stiu daca este recomandabil. Eu am fost tentat sa ma duc cu vaporul ( sunt nave rapide ) si sa ma intorc cu trenul, dar era vara. Atentie si la program, desi orele erau convenabile. M-a infrant pretul, eram 3 persoane si un singur singur contribuabil: je . Orice mijloc alegi, merita one day trip la Bratislava. Viena si Bratislava sunt cele mai apropiate capitale din Europa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bratislava in ploaie | |
| |
|
| |
| Bratislava in ploaie | |
|