| Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) | |
|
+5YR-DNY Nic gabi-737 Capt_Vio Mengelaus 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Joi 11 Dec 2008, 12:15 | |
| Cateva poze facute in BKK in luna octombrie cu ocazia unei excursii prin "tarile calde".Imi cer scuze de la inceput pentru calitatea pozelor, dar atmosfera acolo era pacatoasa rau:umiditate 85%, 30 grade celsius, poluare cat cuprinde, ce sa mai vb vedeti voi Incepem cu turnul de control, cel mai inalt din lume cu o inaltime de 132.2 m. O minunatie Aici era la o distanta destul de mare de mine In terminalul de plecari interne Si avioane Thai Airways Intl Airbus A300B4-622R HS-TAK Bangkok Air Airbus A320-232 HS-PGU Thai Airways Intl Airbus A340 Nu cunosc inmatricularea Siem Reap Air Atr 72-500 HS-PGL Siem Reap Air ATR 72-500 HS-PGB Bangkok Air Airbus A320-232 HS-PGV Asta imi place mult, si avionul si turnul :d AirAsia Boeing 737-3T0 HS-AAR Air Asia Boeing 737-301 HS-AAJ Thai Airways Intl Boeing 747-4D7 HS-TGA Thai Airways Intl Boeing 777-200 nu cunosc inmatricularea Mai am cateva poze dar nu mai am timp sa le atasez acum.Sper sa va placa chiar daca ii calitatea proasta si am sa revin mai tarziu cu celelalte. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 14:20 | |
| Ok, celelalte poze O curte interiora. Ceva masinute Domestic Cargo Terminal PB Air Embraer EMB-145LR HS-PBE Ghisee de check-in AirAsia Plecari interne Thai Airways Intl Nippon Cargo Airlines Orient Thai HS-UTJ Thai Airways Intl Thai airways Boeing 747-400.Pacat de aia cinspe'mii de stalpi Thai Airways International Airbus A300B4-622R HS-TAT Nu cunosc inmatricularea Cam astea sunt pozele. Ps. Nu am mai putut sa dau edit la postul de sus.Eventual poate le lipeste vreun admin. | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 16:18 | |
| Foarte misto pozele. Super aeroportul si pentru noi e ceva iesit din comun. Multumim pentru poze! Cat ai stat acolo? | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 17:14 | |
| Merci .Am stat 4 zile in BKK si 7 zile intr-o insula.A fost super intr-adevar.Imi pare rau ca nu am putut sa fac prea multe poze.Chiar daca am stat multe ore prin aeroport n-am reusit sa gasesc un geam spre o platforma circulata.Nici macar de la poarta n-am facut poze.Pe toate geamurile erau reclame, sau erau murdare | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 17:17 | |
| Frumoase poze, multe avioane interesant colorat, schema de vopsire a celor de la THA e una reusita- parerea mea-, iar aeroportul e bestial, curtea interioara e o incantare pentru ochi sa priveasca, nu am vazut nici un avion "banal", iar turnul acela.....no coment | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 17:48 | |
| Gabi-737 Am reusit sa mai adun cateva pozne Aproape toti cei care lucrau in aer liber purtau masti Parcare Ce m-a frapat e ca era foarte mica masinuta, si totusi tragea un 777 Thai Airways Intl In timp ce pozam un avion imi apare chestia asta in fata si ma sperie Era un Orient Thai HS-UTJ | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 18:14 | |
| Super, super pozele! Ce de culori pe-acolo... Chiar imi plac aeronavele cu scheme asa de colorate. Asa ne dam seama ca Europa inca a ramas traditionalista (ca sa nu zic invechita) din punctul asta de vedere (si nu numai). Cat despre aeroport, ce sa mai zic... Mengelaus, vad ca in ultima poze erai intr-un A320, cumva Air Asia? Si unde zburai? Ah, si cu ce ai zburat inspre BKK, poze nu ai de pe zboruri? | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 18:15 | |
| Super trip, poze exotice! Imensitatea aia HS-UTJ pare a fi un B747-200, old school! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 13 Dec 2008, 18:37 | |
| Zburam intr-adevar cu AirAsia de la Bkk-URT(Surat Thani).Am si de acolo vreo trei poze dar nu mai era nici un avion pe platforma in afara de al nostru si nu am vrut sa deschid un topic nou doar pentru un avion. Spre Bkk am zburat din Vie cu Boeing 777-200 OE-LPB "Heart Of Europe", dar poze nu am putut sa fac in avion, pentru ca am stat pe jump seat(groaznic), intr-un colt al avionului si rucsacul cu aparatul erau in fata langa cockpit. YR-DNY, ai dreptate e seria 200.Sa vezi cum mi-a stat mie inima in loc cand mi-a aparut in cadru | |
|
| |
tataie2010 Airport Level
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: A330-200 Lun 05 Ian 2009, 15:11 | |
| Salut, Sunt proaspat pe acest forum si nu sunt (inca) spotter, dar sper sa devin in curand. Pentru moment doar admir. Vreau sa comentez un singur lucru, avionul din poza asta: este un Airbus A330-322, Thai Airways International, inmatriculare: HS-TEK, are un livery super-interesant cu 'Royal Barge' si numele SRICHULALAK. Am zburat cu el in aprilie 2007 de la HKG (Hong Kong) la HKT (Phuket). Din ce stiu eu, cel mai des merge BKK-DXB, dar imi aduc aminte ca am gasit in avion un bording pass din ziua anterioara si avionul fusese BKK-Nagoya in Japonia Imi cer scuze daca nu ar fi fost voie sa folosesc imaginea. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Lun 05 Ian 2009, 15:18 | |
| Daca poza nu iti apartine poti sa mentionezi sursa sau sa ne spui daca ai acordul propritarului |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Lun 05 Ian 2009, 15:19 | |
| hehe bun venit pe forum tataie2010 multumim pt precizare ai cumva poze din zborul acela?sau oricare altul | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Lun 05 Ian 2009, 17:20 | |
| Bine ai venit pe forum Tataie si multumesc de precizare.Livery-ul avionului era intr-adevar foarte frumos.Dar calitatea aparatului nu mi-a permis sa intru in detalii gen inmatriculare Merci :)Nu ai poze cu el? LE Mi-am permis sa pun o poza cu el care nu-mi apartine.Livery-ul este intr-adevar frumos. Sursa : www.airliners.netFotograf: Glenn White | |
|
| |
tataie2010 Airport Level
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 36 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Lun 05 Ian 2009, 20:50 | |
| Multumesc pentru primirea calduroasa! @kkk: sorry, am sa ma conformez pe viitor. M-am folosit de imagine doar ca sa pot face referire la ea pentru ca altfel nu se putea identifica. Era postata cu cateva comentarii inainte de un utilizator, fapt pentru care mi-am permis sa ma folosesc de accordul sau prezumat . Scuze inca o data. @Mengelaus: mi-am dat seama ca era imposibil sa vezi inmatricularea @VIC / Mengelaus: trebuie sa am ceva poze, dar putine, iar calitatea lor este inferioara la ce se vede in general pe acest forum. Am doar un aparat hobby si nici tehnica mea nu e prea stralucita. Daca le gasesc, poate le public, cu toata rusinea, aspectul avionului fiind fantastic | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Lun 05 Ian 2009, 21:32 | |
| Nu-i nici o problema cu poza.A fost postata de mine si de fapt nici nu ai folosit-o, ai dat doar un quote Asteptam poze de la tine | |
|
| |
tataie2010 Airport Level
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Mier 07 Ian 2009, 18:05 | |
| | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Mier 07 Ian 2009, 19:27 | |
| Le-am vazut.Nu conteaza asa tare calitatea cand e avionul frumos.Merci | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Mier 07 Ian 2009, 19:39 | |
| - tataie2010 a scris:
- Multumesc pentru primirea calduroasa!
@kkk: sorry, am sa ma conformez pe viitor. M-am folosit de imagine doar ca sa pot face referire la ea pentru ca altfel nu se putea identifica. Era postata cu cateva comentarii inainte de un utilizator, fapt pentru care mi-am permis sa ma folosesc de accordul sau prezumat . Scuze inca o data. @Mengelaus: mi-am dat seama ca era imposibil sa vezi inmatricularea @VIC / Mengelaus: trebuie sa am ceva poze, dar putine, iar calitatea lor este inferioara la ce se vede in general pe acest forum. Am doar un aparat hobby si nici tehnica mea nu e prea stralucita. Daca le gasesc, poate le public, cu toata rusinea, aspectul avionului fiind fantastic Din pacate este si gresala mea pentru ca din neatentie nu am observat ca este o poza luata chiar din topic, deci este o scapare si a mea. Oricum in principiu eu consider ca postarea sursei si autorului este cel mai corect. Postul meu a fost doar un sfat, la fel si asta, si nu un repros deoarece era o chestie care se putea corecta foarte usor. Atat vreme cat Mengelaus nu a zis nimic si poza a fost folosita exact in acelasi loc eu zic ca este ok asa . Oricum Bine ai venit intre noi!!! |
|
| |
Skylink Membru activ
Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Joi 08 Ian 2009, 21:49 | |
| Super pozele Mengelaus. umiditate ridicata pe acolo. caut si eu niste poze imediat | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Joi 08 Ian 2009, 22:18 | |
| Merci Mie-mi spui, de abia mai puteam fuma o tigara afara Astept pozele cu nerabdare:) | |
|
| |
Skylink Membru activ
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Joi 08 Ian 2009, 22:50 | |
| | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Vin 09 Ian 2009, 07:17 | |
| | |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Vin 09 Ian 2009, 19:49 | |
| - Skylink a scris:
- LH 747-430 era in spatele nostru
Tot el apare şi în foto 1, pe finala scurtă, nu? Edi | |
|
| |
Skylink Membru activ
| |
| |
tataie2010 Airport Level
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) Sam 10 Ian 2009, 01:37 | |
| Daca nu gresesc, in ultima poza e 'The Royal Barge' - adica tema lui HS-TEK,de care vorbeam mai sus. Sper ca imi amintesc bine, acum cativa ani Thai Airways mai avea un 747 si un 777 pe langa actualul 330 cu acest livery. Superbe aceste colturi ale lumii, precum si pozele tale. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) | |
| |
|
| |
| Bangkok - Suvarnabhumi (VTBS / BKK) | |
|