flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă Mar 09 Dec 2008, 19:15 | |
| Titlu: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă Sursa:EVZ Autor:*** Data: 09 12 2008 Preşedintele Traian Băsescu a semnat astăzi decretul de trecere în rezervă a generalului de flotilă aeriană Iuliu-Adrian Goleanu din Ministerul Apărării, informează Administraţia Prezidenţială. Adrian Goleanu este director al companiei Romavia şi pilotează aeronava specială cu care se deplasează şeful statului. | |
|
Stefan Flight Level 100
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă Mier 10 Dec 2008, 01:05 | |
| - flaviu89 a scris:
- Titlu: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă
Sursa:EVZ Autor:*** Data: 09 12 2008 Preşedintele Traian Băsescu a semnat astăzi decretul de trecere în rezervă a generalului de flotilă aeriană Iuliu-Adrian Goleanu din Ministerul Apărării, informează Administraţia Prezidenţială. Adrian Goleanu este director al companiei Romavia şi pilotează aeronava specială cu care se deplasează şeful statului. Adrian Goleanu este doar director nu si pilot, printre altele, la "origini" este inginer... dar pana la pilot e cale lunga. Presa in romania nu are treaba cu acest fenomen numit aviatie. | |
|
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă Mier 10 Dec 2008, 10:50 | |
| Am citit si eu aseara stirea si am ramas . Pe langa ce a spus stefan mai e ceva, din cate stiu eu se numeste Iulian - Adrian. Nu ma mai mira absolut nimic...ma intreb oare ce fel de jurnalism considera oamenii astia ca practica....sunt praf | |
|
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă Mier 10 Dec 2008, 11:05 | |
| Ca sa nu ne mai miram de "jurnalistii" nostrii, avem aici o mostra elocventa. Ca si ea sunt (prea) multi/multe...
http://www.220.ro/C4pLoU4nnu/Interviu-Funny-Adi-Despot.html | |
|
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă Mier 10 Dec 2008, 11:44 | |
| - eugen a scris:
- Ca sa nu ne mai miram de "jurnalistii" nostrii, avem aici o mostra elocventa.
Ca si ea sunt (prea) multi/multe...
http://www.220.ro/C4pLoU4nnu/Interviu-Funny-Adi-Despot.html Mda...imi cer scuze, se pare ca m-am luat si eu dupa Evz cand am preluat stirea insa exemplul cel mai elocvent ii cel cu adi despot...asta e jurnalismul din Romania | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pilotul aeronavei prezidenţiale, trecut în rezervă | |
| |
|