Subiect: Re: Cessna 310 emergency landing live! Mier 26 Noi 2008, 11:05
Ceva ii foarte ciudat la acest video ....... jamba fata atarna ca o dinaia bleaga si pe lanaga asta i se opresc si ambele motoare ....... statea oare la Mojave de 20 de ani si a incercat un zbor direct cu el......
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
Subiect: Re: Cessna 310 emergency landing live! Mier 26 Noi 2008, 11:08
Motoarele se opresc ca le-a taiat el
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: Cessna 310 emergency landing live! Mier 26 Noi 2008, 11:18
Da, si a fost si destept, a pus elicile la orizontala din starter!
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
Subiect: Re: Cessna 310 emergency landing live! Mier 26 Noi 2008, 14:42
excelent pilotul! bravos lui! imi place sa vad oameni priceputi! @kkk: poate te-ai prins deja, dar se pare ca nu i se siguranta jamba pe fata, iar motoarele le-a taiat ca sa nu isi mai faca si alte probleme odata ce a aterizat, desigur, a taiat si alimentarea, lucru cerut de proceduri, iar elicile le-a miscat astfel incat sa nu le indoaie/rupa foarte bine l-a pus
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Cessna 310 emergency landing live! Mier 26 Noi 2008, 15:56
virusu a scris:
excelent pilotul! bravos lui! imi place sa vad oameni priceputi! @kkk: poate te-ai prins deja, dar se pare ca nu i se siguranta jamba pe fata, iar motoarele le-a taiat ca sa nu isi mai faca si alte probleme odata ce a aterizat, desigur, a taiat si alimentarea, lucru cerut de proceduri, iar elicile le-a miscat astfel incat sa nu le indoaie/rupa foarte bine l-a pus
Primul post era inainte de cafea asa ca ....... dar parca am avut o senzatie de deja vu cu aterizarea asta, parca am mai vazut-o mai demult sau oricum ceva similar
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Re: Cessna 310 emergency landing live! Mier 26 Noi 2008, 18:06
Corect, a mai fost un caz filmat tot asa in direct dar ceva mai dramatic, ala nu putea sa scoata deloc trenul si l-a pus pe burta asa fin c-am ramas in stare de soc! Aaa, si sa nu mai vorbesc de ala ce nu putea scoate una din jambele trenului principal, a zburat in limita de viteza la joasa inaltime peste pista in timp ce un tip dintr-o masina cobora trenu' cu mana! Memorabile secvente! Daca gasesc filmuletele le postez.
L.E.: Hai ca am gasit! Primul caz de care vorbeam:
si al doilea:
Priviti si va minunati!
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
Al doilea pare putin tras de par , poate si din cauza modului teribil-fantastic in care este prezentat, in primul am impresia ca daca ar fii atrerizat cu trenul scos nu ar fii avut o asa lina aterizare si lipsita de probleme si pe lanaga asta si perfect incadrata. Oricum toti trei merita laudele pentru modul in care au stiut sa se lupte cu pasarile lor defecte. La ai nostri era "Tragedie evitata la mustata" .........