Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (2) Mar 30 Dec 2008, 09:45
Ba ma ajuta pentru ca daca imi explica cineva ceva incep sa ma uit si eu altfel la ele si atunci imi dau seama daca prelucrarea ii asa cum trebuie si imi fac o idee de ce ar mai trebuii sa clicaiesc. Gardul nu ii o problema deoarece asa cum se vede aici : http://www.airliners.net/search/photo.search?photographersearch=Rares%20Matei%20(Romanian%20Spotters)&distinct_entry=true in 3 din 6 se vede gardul si le-au acceptat fara probleme .... Dupamasa sper sa am mai mult timp si sa le pregatesc asa cum trebuie din nou si pe urma vom vedea ce vor zice baietii . 4 dintre ele mi-au intrat pe Planepictures 5 sunt la coada dar pe A.net inca nu am locuri vacante la fel cum nu am nici la Jetphotos dar astazi se va face ceva liber pe acolo. Mie imi place cea cu jumbolino care arata de parca ar fii iesit la vanatoare de spotteri si motorele sun rachetele cu care vrea sa dea de pamant cu mine , de fapt imi plac face to fac-urile
O tara de autocritica : 1. Putin supraexpusa iar a dioua nu ii Level dar merge la corector
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (2) Mar 30 Dec 2008, 14:52
Bravo, wizz air captain, frumoase poze! Pentru cineva de varsta ta, sa faca spotting si sa mai mearga si pe jos atata drum, e totusi ceva. Vad ca ti-ai corectat si limbajul si atitudinea, ceea ce denota ca poti si vrei mai mult. Continua pe drumul asta! Cei de aici te vor ajuta intotdeauna.
Eugen
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (2) Mier 31 Dec 2008, 11:46
Felicitari,m-am uitat la pozele voastre,sunteti foarte pasionati ,sunt superbe pozele ,incredibil. Am dat peste site-ul vostru ,nu ma asteptam sa vad traficul de pe Cluj postat asa frumos.Felicitari,la multi ani!
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (2) Mier 31 Dec 2008, 15:33
Multumim frumos Avionics si bine ai venit pe forum La multi ani!!!!!
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - 2008 (2) Mier 31 Dec 2008, 17:15
Multumesc ,bine v-am gasit.La multi ani! Am sa incerc si eu sa contribui cu poze,nu am aparat performant ,dar ma voi stradui,promit. Numai bine!
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008