| Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mariusgmg Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 55 Localizare : Iasi Data de inscriere : 10/12/2009
| Subiect: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Mar 08 Apr 2014, 07:40 | |
| | |
|
| |
mariusgmg Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 55 Localizare : Iasi Data de inscriere : 10/12/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Mar 08 Apr 2014, 07:54 | |
| | |
|
| |
stikosoicu Airport Level
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 23 Localizare : Iasi Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Mar 08 Apr 2014, 12:15 | |
| LF-ul primei curse nu a fost de 70%,ci de 51%. TAROM a anuntat ca gradul mediu de incarcare a curselor este de 70%,biletele fiind vandute pana in septembrie. | |
|
| |
k0b3 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 234 Varsta : 45 Localizare : LRIA Data de inscriere : 03/09/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Mar 08 Apr 2014, 22:25 | |
| De apreciat efortul fotografului dar o selecție a cadrelor ar fi totuși de preferat.
De asemenea (nu știu care sunt condițiile pe care le-ați obținut pentru acces) încercați să negociați altă poziție pentru fotografierea avioanelor la decolare/aterizare. În nici un caz de la APRON că nu prindeți decât garduri, mașini de pompieri și boscheți pe fundal. APRON-ul e bun pentru cadre statice când avionul e parcat, în rest câmpul vizual este foarte limitat.
Un punct apropiat și util ar fi în zona vechiului radar (între APRON și hangarul de la Menzies Aviation). Dacă obțineți permisiunea de a fotografia din zona respectivă (de pe aleea de beton, nu trebuie să vă apropiați de RWY), rezultatele vor fi mult mai bune în special pentru aterizarile care vin pe 15. | |
|
| |
stikosoicu Airport Level
Numarul mesajelor : 47 Varsta : 23 Localizare : Iasi Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Mar 08 Apr 2014, 22:47 | |
| Singurul loc unde avem acces la aeroport este pe platforma.Accesul se obtine prin email trimis cu maxim 3 zile inainte de sedinta de spotting.Altundeva nu ne putem duce. Pe 7 Aprilie am avut voie doar intr-o zona foarte apropiata de terminalul T2,unde a avut loc conferinta de presa.Asadar,pozele nu au putut iesi foarte ok fiindca zona de unde am facut fotografii a fost destul de departata de pista. | |
|
| |
GAC Flight Level 400
Numarul mesajelor : 967 Varsta : 48 Localizare : Wuppertal Data de inscriere : 16/07/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Mier 09 Apr 2014, 01:48 | |
| Mai bine de la gard cu scara in dreptul touchdown point. | |
|
| |
mariusgmg Airport Level
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Mier 09 Apr 2014, 07:23 | |
| @k0b3 - o selectie a fost facuta, ca am muuult mai multe poze! Nu sunt, nu ma consider fotograf profesionist si nici nu vreau sa fiu. Nu am nevoie sa public pozele pe diverse site-uri de foto-aero. Doar aici, pe FB, pentru prieteni. Dar e mai frumos cand sunt mai multe poze! Cand vom avea mai multe avioane va fi altceva. Alegi una, doua poze cu fiecare avion si e alta treaba. Deocamdata doar mai multe poze cu acelasi avion! Sa vedem ce va fi in perioada urmatoare. In prima faza suntem lasati pe platforma doar la marginea acesteia spre terminale. Dar am bagat la cap ce zici si vedem, ne vom expune doleanta stafului aeroportului. @GAC - Nu tine figura cu scara la gard! In primul rand e foarte greoi accesul, in al doilea rand in 5 minute esti inconjurat de cei de la securitatea aeroportuara. Sper ca va fi mai bine in timp pentru cei amatori de spotting in Iasi. Eu la asta lucrez de fapt acum. Incerc sa cad de acord cu staful aeroportului pentru acces foto la gard, anumite locuri unde sa fie voie, eventual legitimatie, etc. Ei sunt deschisi dar treaba merge mai incet. MI-au zis ca vor alege cateva locuri pentru spotting cand va fi gata pista cea noua. Luni, la ceremonie, am strecurat o mica vorba si Domnului Bodea, directorul aeroportului. | |
|
| |
ckristi Airport Level
Numarul mesajelor : 74 Varsta : 52 Localizare : botosani Data de inscriere : 28/05/2011
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Joi 10 Apr 2014, 14:45 | |
| Am o nelamurire: in ce consta modernizarea LRIA? Eu stiam ca va fi doar la o noua pista. Dintr-una din fotografiile de mai sus se intelege ca va fi si o noua cladire a aeroportului + platforma + taxi-way. | |
|
| |
mariusgmg Airport Level
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 Joi 10 Apr 2014, 14:54 | |
| Acolo e proiectul cel mare! Asa se vrea la final! In prima faza e constructia noii piste, marirea platformei actuale si constructia inca unui terminal, T3, in continurea celor actuale! Nu stiu daca se va ajunge vreodata la acel proiect ca implica foarte multe resurse financiare. Dar, cine stie? Poate se va realiza!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 | |
| |
|
| |
| Aeroportul Iasi - Aprilie 2014 | |
|